İSTİHBARAT

Şifresiz Yayın!

‘Yeşil’ Kod adlı, Mahmut Yıldırım kimdir?

Posted by admin Eylül 21, 2008


Ahmet Demir adıyla bilinen Kontrgerilla elemanı Yeşil’in gerçek adı. Bingöl, Solhan ilçesi Dicnik Köyü’nde 1951 yılında doğdu. MHP kökenli, 1973’te Bingöl Genç İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kullanıldı ve ilişki aynı yıl MİT Tatvan Bölge Müdürlüğü’ne devredildi.

Kasım 1975’te askerden geldikten sonra Milli Görüş hareketi içinde MİT adına çalıştı. Yıldırım, Elazığ’da 1977’de Etibank Ferro Krom tesislerinde puantör olarak göreve başladı. İşlemleri 20938 sicil numarası üzerinden yapılıyordu.

Tam dört yıl sonra farklı bir göreve soyunup, farklı bir isimle anılmaya başladı. Yeni adını gözlerinin rengi olan “Yeşil”den aldı.

Susurluk kazasından sonra ortaya dökülen ilişkiler, pek çok cinayetin tetikçisi olduğunu ortaya koydu. Herkes Yeşil’den söz etti ancak bulunamadı. Dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz, aldığı bilgileri aktarırken Yeşil’in öldürüldüğünü söyledi.

Ancak kısa bir süre sonra Yeşil, İHD Başkanı Akın Birdal’ı vuranların arkasındaki isim olarak ortaya çıktı. Daha sonraki bilgiler Yeşil’in hala hayatta olduğunu ortaya koydu. Susurluk Raporu’nda da Yeşil’e 12 sayfalık özel bir yer ayrıldı.

Ahmet Demir, Mehmet Kırmızı sahte kimliklerini kullanan, Güneydoğu’da “Sakallı” adıyla bilinen Solhanlı Mahmut Yıldırım’ın geçmişi bir ölçüde deşifre edilebildi. Bir dönem MİT’te, bir dönem JİTEM’de görev aldığı anlaşıldı.

JİTEM subayı Ahmet Cem Ersever‘in öldürülmesinden, Güneydoğu’daki pek çok faili meçhul cinayete kadar sayısız olayda tetikçilik yaptığı belirlendi. Hatta Abdullah Öcalan’ın Suriye’de öldürülmesi için görevlendirilen ekipte de yer aldığı öne sürüldü.

Afyon Cezaevi’nde öldürün Sabancı suikastı sanıklarından DHKP – C’li Mustafa Duyar’ı Türkiye’nin Şam Büyükelçiliği’nden alıp getiren ekipte onun da adı sayıldı. Ancak istihbarat birimlerinin kamuoyuyla pek de paylaşmadığı kanıya göre, aslında “Yeşil” tek bir kişinin değil, birden fazla görevlinin kullandığı ortak kod adı.

Yeşil kodunu kullananlardan biri üst düzey görevlerde bulunuyor. Bir dönem Güneydoğu’da PKK’ya karşı yürütülen mücadelede özel operasyonlar, karşı gerilla eylemleri ve taktikleri onun yönetiminde yürütüldü.

Mahmut Yıldırım ise Yeşil kod adıyla dolaşan bir tetikçi. Ankara’da bir pavyonda eğlenirken olay çıkarttığı için gözaltına alınan, götürüldüğü Emniyet Müdürlüğü binasında Orhan Taşanlar ve ekibi tarafından kaburgaları kırılana kadar dövülen Yeşil’i polisin elinden alan ve MİT’te tedavi ettiren kişinin Mehmet Eymür olduğu öne sürüldü.

Üzerinde taşıdığı telefonla aradığı yerler arasında resmi kurumların yanı sıra Abdullah Çatlı, Sami Hoştan, Sedat Peker gibi isimler de bulunuyor. Mesut Yılmaz’a Budapeşte’te yumruk atanlar da Yeşil’in telefonundan arananlar arasında yer alıyor.

Yeşil adının korkuyla anılması Susurluk çetesi tarafından tahsilat amacıyla kullanıldı. Susurluk çetesinin tehditle para topladığı kişileri arayan hep Yeşil idi. Ömer Lütfü Topal’ın öldürülmeden önce para yatırdığı Ziraat Bankası Ankara Heykel Şubesi’ndeki hesabın sahibinin de Ahmet Demir kimliğini kullanan Yeşil olduğu ortaya çıktı.

Mahmut Yıldırım’ın izi uzun süredir bulunamadı. Yaşayıp yaşamadığı konusunda da net bir bilgi henüz yok.

istihbarat.wordpress

476 Yanıt to “‘Yeşil’ Kod adlı, Mahmut Yıldırım kimdir?”

  1. […] ‘Yeşil’ Kod adlı, Mahmut Yıldırım kimdir? […]

  2. sefa said

    Devlet İstediği adamı istediği şekılde kullanır MAHMUT YILDIRIM.da bunlardan bırı buqun var yarın yok .belkıde hiç yok ortadan kaldırıldı kı işlenen cinayetler kurcalanmaya baslayınca ortaya MAHMUT YILDIRIM atıılıyor .
    Ey vatan insanı gözünde abartma kımseyı Önemli olan kişiler değil VATANDIR .buqun yeşil korur bu vatanı yarın mavi isim önemli deqil .Allah Türkü Korusun.

  3. aslan said

    devlet dediğin nasırlı adamdır ayağına basma sefa gardass ben olsam böle söylemezdim…

  4. YALNIZKURT said

    DEVLET HER ZAMAN 20 YAŞINDADIR

  5. faruk said

    devlet amacına ulaşıncaya kadar böyle kişilere destek verir amacına ulaşınca destek verdiği adamda etraflıca güçlenmiş olur sonra o destek verdiği kişiyi ortadan kaldırmak ister ama bu o kadarda kolay değildir bu böylece devam eder. ama nede olsa devlet halk için çabalar. şunuda bilmeliyizki tv lerde anlatılanların dışında birçok nokta daha var önemli ama bu bilgileri halkın bilmemesi gerekir. vs vs vs tartısmak isteyenler için msn adresim: janzapola@hotmail.com

  6. Murat said

    S.a arqadaşLar neden tartışıonuz onu anLamıorum sefa arkadaşımız ın dediği gibi bugün varLar yarın yokLar isim önemLi diiL önemLi oLan icraar onLar biryerLerden bizi izLiyorLar allah türkü daima koruyacaq buda biLinsin
    GEBZE ÜLKÜ OCAKLARI

  7. mahmut yıldırım beni yanına al

  8. meçhul said

    mahmut yıldırım reistir adam gibi adamdır

  9. meçhul said

    mahmut yıldırım adam gibi adam reis tir

  10. meçhul said

    hayatımda hep onu gö
    rmek isterdim elini öpmek isterdim

  11. deniz said

    bir gün herkez tepe taklak olacak bunu herkezde görecek nereye gittigimizi bile bilmiyoruz

  12. Ogün Karayılan said

    Hepiniz aryorsunuz ama o yaşıyo ben en kötüsü günde yüzünü 100 defa görüyorum

  13. erhan said

    devletin yeşilede maviyede ihtiyacı yok eyer olsaydı hergün bingöl solhanda onlarca yeşil doğuyort
    birinidaha alırdı
    bunlar yanlızca bir kaç çapulcunun ellerine vede ceplerine biraz daha fazla para ve biraz daha itibar yapabilmesi için siyaset altında kullanılmış cambazlardır
    kim ne yapsın yeşili
    kim ne yapsın maviyi diyecem ama
    unutmayalımki yeşilde bir renktir

  14. yeşilli tanıyan biri onu devlet kulandı sanır ama cem erseverin yani yüz başı cemin yazdığı kitapta itraf ediyor şöle diyor gerçekten yeşil ve adamları devleti kullandı birde bunların yanında yer alan veli küçük ve adamları bun lar devleti soymuştur devlet oınları değil allah türküde kürdüde korusubn kardeşlerim yeşilini mavisini başa getir mesin yaşasın dtp

  15. kardeşlewrim kendinize gelin lütfen dtp oyları verin bunlar bitsiin değilmi yaşasın türkiye

  16. osmanli _TOKATI said

    agalar pasalar dinleyin. 1 kardesler once su reis kelimesini heryerde herzaman kullanipda sakiz yapmayalim degerini kiymetini bilelim 2 dilimiz canimizdir devletimizde canimizdir yani devlet dil gibidir` ADAMI VEZIR DE EDER REZIL DE`…fazla lafa gerek yok 3 dtp li mahluklara gelince benim vatanima benim bayragima goz dikenleri savunan hele hele provakasyonunu yapanin sonunu alem i cihan biliyor akilli olalim uyanik olalim yoksa `KOZMOZ SIZI KORUSUN`

  17. Hasan Nasri said

    Arkadaşlar şimdi siz yeşiL kim bilmiyorsunuz daha gerçekten biri sağcı biri solcu konuşmuşsunuz bence saçma istihbarat istiyorsunuz alın istihbarat belkide ömrümde çok görmek istediğim yeşil bundan 3-4 hafta önce beykozda bir evde kıstırılıyor ama nedense yakalanamıyor devlet kürtaj yapıyor onun için siz boşuna dilinizi klavyenizi ağzınızı yormayın yeşil istediği herkezi bulur ama her isteyen onu bulamaz !!!…
    Hasan Nasri

  18. Atmaca said

    Vatanı korumak boyun borcudur.. Kimi Legal Kimi İLLEGAL olarak bu ülkenin bütünlüğünü, korumak zorundadır.. BU vatana hizmet etmeyipte sadece lafta ”vatansever” olanlar sanal ortamda etrafı bulandırmanıza gerek yoktur. Bu ülkeyi gerçekten seviyorsanız Bu ülke birşeyler yapın…

  19. SÖYLEMEZ said

    MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCELIKLE NEYİ TARTISIYOSUNUZ BUNU SORMAK ISTERIM IKINCISI BU ÜLKEYE YEŞİL DEYIL MEHMETCIK LAZIM SEHIT LAZIM BU VATAN SEHIT KANLARIYLA YASIYOR NE LAZIM BİZE MAHMUT YILDIRIM DÜNDAR KILIÇ FALAN FILAN DİNLEYIN MAFYA DEYIL ASKER İSTİYORUZ MEHMET ALİ KEMAL LAZIM BİZLERE SAYGILARIMLA SÖYLEMEZ

  20. m.akar.yuzenadalı said

    bence herkes akıllı dursun buyuk metropollerde gupe takıp eylence merkezlerınde keçyaplı mayonezlı patatez yemeye benzemez dağlarda yılarca botun içinde ayakların kokması vede nasır nasır olması yeşıl sayesın de rahat yatıyorsanızz fazla ruya gormeyın ıyı değıll.

  21. mert said

    mevzuBAHİSvatansaGERİSİteferruattır..

  22. m kırmızı said

    BU KUTSAL VATANIN EKMEĞİNİ YİYİP ASKERİNE POLİSİNE KURŞUN SIKANLAR BİRGÜN MUTLAKA EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNUDA ALNININ ORTASINA YER.YEŞİLDE BİZİZ.KIRMIZIDA.SAKARYA MEYDANINDADA İZMİRDEN DÜŞMANI DENİZE DÖKERKENDE ORDAYDIK.
    .

  23. ERKAN DOĞU said

    afyon yalnız değil…..anlayana

  24. Özgür Karga said

    Mahmut Yıldırım değildir!!!

  25. Escen said

    Burada yeşili savunanlar onun yerinde olmak için can atıyor benim icin yeşil sadece 3 renkten biridi

  26. çivi said

    mahmut yıldırım adam gibi adam ama cem ersever olmasaydı onun hiç bi degeri olmazdı…k.maraş

  27. sedat can said

    Yeşil solhan dıjnik köyü doğumlu solhan YİBOD ilk öğrenini gördü çocuk yaşta ikende kurnazlığı nedeniyle Tilki lağabıyla tanınıyordu. Herne kadar öldüğü yönünde haberler yayınlanmış olsada yaşdığı ve emin bir yerlerde korunduğu yakın akrabaları tarafından zikir edilmektedir. 2005 Yılında Solhan beledye başkanı Niyazi Mollaoğulları ailesi ile Yeşilin yakın akrabaları arasındaki bir anlaşmazlıktan ötürü yapılıp Mollaoğulları ailesinden dokuz kişinin ölümüne sebep olan saldırının ardındaki kişi ve saldıryı planlayanda yeşil olduğu yönünde güçlü emareler mevcut. Yeşilin oğlu Murat ta babasının adeta izni takip edercesine çete faaliyetleriyle içli dışlıdır, Çek senet tahsili haraç toplama gibi yasadışılık oğlunada sirayet etmiştir. Solhanlılı olup solxi aşiratina mensup olan yeşil kendi aşiretinden bir çok kişiyi kendi ekibinde kullanmıştır. Yeşilin en yakınında olan Mehmet yazıcı (eski soyadı GEZER) Yeşilin birinci adamı olarak bilinirdi. Zor koşullarda okuyup öğretmen olan MHP militanı olarak bilinen Mehmet yazıcı zor ekonomik koşullardan geldiği bilinmektedir. Bir dönem eroin ticaretine adı karışıp sanırım uyuşturucudan tutuklandığıda oldu. Sonraları Yeşille birlikte hareket etti işlenen cinayetler bir noktada Yazıcı oğlu için ekonomik getiri sağladı. Şimdilerde menşei belli olmayan bir sermaye ile akaryakıt istsyonu ve dinlenme tesisleri işletiyor Tabi mülk sahibi olarak.

  28. sedat can said

    Bu arada yeşilin kullandığı Ahmat Demir kimliği o dönem Trabzon emniyet müdürü Sonradan izmir emniyet müdürlüğüne atanan Ahmet Demirle bir ilişkisin bulunup bulunmadığı hiç araştırılmadı. Ama Veli küçük yeşili tetikçi olarak kullandığı yönünde güçlü emareler mevcut

  29. kaan said

    yeşil dam gibi admdır keşke bende onun zamanında olsaydımda onun yanında olsaydım.ne mutlu türküm diyene ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.

  30. Batuhan Duran said

    Halkımız tutturmuş bir taraf sevdasına.. Mhpli olan kardeşlerim yeşilin ülkü ocağında adını geçtiğini duyunca hemen sahiplendi tabi. Kardeşim Mhpde adı geçiyor diye iyi mi olmak zorunda. O adam bu devletin askerine polisine kurşun sıkan bir adam. Kendisini adam yapan Ersevere sıkacak kadar aşağılık bir adam. Hadi bunları geçtik.. Günümüzü takip etsenize. Adamın adı Türkiyenin kara belası olan ETÖ de geçiyor. Yaftalamadan düşünün..

  31. solhanlı said

    sevgılı sedat can kardeşıme dıyorum kı adınıza yakışır fesatlığınız asırlardır solhanda aılenın arasına gırdınız ve amacınıza ulaştınız.şimdılık ama merak etmeyın solağan aşiretı mutlaka bıdahakı sefere emın olun kı kendı kardeşıne namluyu çevırmeyecektır o çarşıda karaı gıbı sakız çıneyenlere fıtne fesatlık yapana dönecektır çakallığın alemı yok. yok moğlları yok yeşıl şoyle yapmış. sen atıp tutma bakarsın bırılerı bı yerlerden hortlar.

  32. AYHAN AYDİN said

    CEM ERSEVER JİTEMİN KURUCUSUYDU O ZAMANLAR ADAM GİBİ ÇALIŞIYORLARDI EKİİBDE İYDİ MUCADELESİNİ TAM OLARAK YAPTI DAHA SONRA VELİ KÜÇÜGÜN EKİBİ TARAFINDAN YEŞİL TARAFINDAN ANKARAD ÖLDÜRÜLDÜ

  33. sevket said

    Benim bir sorum var aslinda hic dusundunuz mu ne den bunca karanlik iliskiler hep bingolden cikiyor turkiye meskul eden yuzklerce olay sahipleri bingolludur. biraz oturup dusunmek lazim arastirmak lazim hata bingol zaza bir ildir ama ta osmanlidan baslayip hep baski yapmislar siz kurtsunuz diyyorlar neden bunuyapiyorlar oysa biraz arastirilirsa veya karsilastirilirsa bunun boyle lmadigini herkes gorecek cunku zazalar ve kurtlerin simalari dahi farldir adetlerii aile icndeki davrranislari da hata dinde dahi ondedirler zazalar ama pkk nin en atesli oldug yer bingoldur ilk pkk sorumlsu hidayet aydin bingoludur mit elemani mahmut yildtrm bingoludur eroin babasi hueseyin baybasimiydi bingolludur mhp nin ilk kurucu adayi bingolludur sinegoga yasaldiri yapanlar bingollu hizbulahin merkezi bingoldu basindakiler hep mitlerdi ama altgariban insankesimi hep hapislede curutuldu ilk komonist bayragi bingoldecekilmis neden butun bunlar memleketi karaliyor istanbuldaki butun kapkac hirsizlar ingllu ama hepsini kulanalar diyarbarkli onlar efendi bngollu azinlik hic dusuundunuzmu neden hep pkk olaylri diyarbakirda degilde bingolde cikiyor butun bunlarin tesebebi var binglun zaza olmasisaf olmasi oturup dusuneim arastirilalim lutfen goznuzu acinz yeter artik meleti kara listeden cikariniz son 33 askerin bingole maledilmesi bunu sayin demirel bile biliyordu hicbir artniyetim yok saygilar

  34. deniz said

    (siz dtp liler ayağınızı denk alın asabımı bozmayın)arkadaşlar yeşil devletin belirli görevler için kullandığı bir adamdır develt herzamn birilerine bi şekilde görev verir miladı dolduğunda kenara iter bu iş bu kadar ama mahmut yıldırımda devlete hizmet etmiş güzel bir insandır..

  35. gölge said

    biliniz ve kavga etmeden durunuz ki YAŞIYORUM dinliyor görüyor ve izliyorum…

  36. çapanoğlu said

    bu ülkeyi herzaman milliyetçiler korumuştur herzeman da öle olacaktır bu bir şereftir şerefini bilmeyenler bilen bilmeyen alakadar etmez bizi biz sonuna kadar vatan için nefedarkarlık gerekirse yapacağız allahın izniyle bazıları diyo sayımız artıyo diye siz bu ülkede bir milyar kişi de olsanız yine bizim emrimdekalacaksınız istesenizde istemesenizde hahahahahahahahahahahaha yozgatlı bozkurtlar

  37. damar said

    böyle bir şeyi ALLAH hrkese nasip etmez vatan için yaşamak yeşil abimiz vatanı için yaşayanlardan milletinin refahı için çok şey yapmıştır tüm TÜRK gardaşlarıma selam olsun vatana can kurban

  38. YENİDAL LI said

    bana bak sedat can mısın nesin.
    kafanda kurguladığın o niyazi olayı ve yazıcıoğlu fıkrası nı yediririm sana ..
    akıllı ol fitnekarlık yapma. bizim içinde aşiretmiz içinde mahmut öldü….
    cenazelerimiz ve acımız bize yeter..
    bide sizin uyduralarınızla uğraşmasın millet.

  39. sansar said

    sakallı 93 tuncelideki kırmızı kitap elindemi

  40. kanas04 said

    allahına kurban mahmut abi nice vatan hainini kaybettin keşke nasıl mukaddes bir görev yaptığını tüm türkiye bilse.

  41. cengiz said

    mahmut yıldırım devlet adına çalısmıstır . büyük ihtimal türkeş tarafından çatlının yanına yerleştirildi. çatlıda devlet adamı yıldırım gibi… abdullah çatlı devlete çok hizmet etti hakkı yenemez. aşırıya kaçınca devlet çatlının ölüm fermanını yazdı . çok suikasttan kurtuldu .ama amacındada başarılı oldu . trafik kazasında öldüğü geçiyo kayıtlarda ama o arabadan sağ çıktıgına dair tanıklar var . arabadan sağ çıkmış sonra bir ekip tarafından boynu kırılarak öldürülmüş . aynı yıl mahmut yıldırımda kayboldu .çünkü çakıcının emrinde çalısıyo devlet adına . büyük ihtimal yaşıyo m. yıldırım .yada farklı bir iş için başka yer dieceğim ama çakıcı öldürülünce . yıldırımda tehlike olabilir die öldürmeye çalısmış olabilirler . ya başka bir yerde faklı bir isimle yaşıyo yada çatlıdan sonra darbe vurup canlı bomba olarak sonunu hazırladı . bu kesin. tam sonucu devlet bilmiyoken ben bilemem zaten.. bildiklerim bu kadar.

  42. cengiz said

    suriyede kuzey ırakta pkk nın içinde ajanlıkta yaptı .asıl amacını bilmiyorum bilgi tasımak içinde olabilir öcalanı öldürmek içinde olabilir yada her ikiside. çatlının yanına yerleştirilmeden önce yani. sonra öldü gibi gösterilip türkiyeye döndü.zaten bingöllü dili ayriyetten zaza . dili zazaya ve kürtçeye yatkın oldugu için. zeki ve stratejisi ,attıgını 12 den vuran birisi oldugu için seçilmiştir . tam aranan özellikler …

  43. cengiz said

    bu devlet kolay kurulmadı . alnımız dik bağımsız yaşadı bu millet olarak . kimseye boyun egmemek iiçin bu şehitler fedailer yeşiller maviler. feda olsun bu devlete akan kanımız . gerekirse bende bir yeşil olup korurum bu devletimi . devletim tarafından dahi olsa sonum ….feda olsun bu can bu vatana bu millete…

  44. __E_RHA_N__ said

    TEK REİS ABDULLAH ÇATLIDIR

  45. CuRSeD said

    yeşilde abdullah çatlıda böyle ismi bilinen bütün adamlar devlet adamıdır.Devlet bunları kullanmış sonra işi bitince kirli çamaşır gibi atmış kenara bakmış konuşacaklar var bi kazayla öldürmüş teker teker …

  46. adanalı said

    keşke hepimiz bir yeşil olabilseydik bu vatan için durma zamanı degildir şimdi bir olma zamanıdır ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN

  47. mahoooo said

    yeşilde çatlıda devlet için ölüp devlet için öüldüler. bu devdeti her zaman içimizdeki bazıları korur ama lütfen bu insanları terörist gibi göstermeyelim.

  48. suat said

    arkadaşlar doğru herkez için aynı olmayabilir birimiz için doğru olan başkası için yanlış olabilir mamut yıdırım da sedat pekerde çakıcıda doğru bildiğinin peşine düşmüş gerçi şimdi herkez para peşinde ama..kim değilki?neyse herkez işine baksın..doğru olan bu…varsa bu vatana hizmet etmek isteyen polis olsun asker olsun yada işine baksın….

  49. umut said

    yok çatlı yeşil bilmem kırmızı kardesım siz hepiniz diyorsunuz vatan için öldü yok şavaştı hanginiz gördü de yorum yapıyosunuz allah sormazmı sana sen ozaman hesap gününde onlara şahitlik yaparsın . neyse hadi allaha emane.

  50. hakan said

    hayret bişey çok karma karışık

  51. atilla said

    bem mahmut yıldırım’ın(yeşil) sahte kimlikle yurtdışında yaşadıgına inanıyorum. yıllardır terörle mücadele eden karakuvvetleri istihbarat, jandarma istihbarat, mit, emniyet istihbarat ve daha adı deşifre olmamış diger istihbarat birimlerinden bi tanesi illaki yeşilin nasıl, ne zaman ve kimler tarafından öldürüldüğünü basına sızdırıdı.. yeşil, üst düzey yetkililere yaptıgı hizmetin karşılıgını çoktan aldı…

  52. terminatörahmet said

    gardaşlar kimse cenesini yormasın boş boşuna şu bir gerecktir ki devlet kendi için çalıştırdıgı adamı bir göreve yollar arkasından da onu kaldırmak için birini yollar veya degişik yöntemlerle sadece ismini yok eder siz şimdi gecip yeşil öldümü yaşıyormu ? diye muhabbet edeceginize kafanısı kaldırın vatana sahip cıkın dönen oyunlara bir bakın.Vatanımıza sahip çıkalım.. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..(BENCEDE YEŞİL ÖLMEDİ:)))

  53. hayret bişi said

    ben tek hepinize yeterim real kurdüz bizzz laflarla olmaz icrattt lazımm icaratt

  54. hayret bişi said

    biji pkk

  55. eylul yagmur said

    yani adamin hala yasayip yasamadigini
    bilmiyorlarsa ilginc ama helal olsun
    yesile iyi saklanmis saklaniyorda

  56. eylul yagmur said

    iyi demisin devletin isi belli olmuyor once birini tutar birni oldursun diye sonrada once tuttugu kisi icin baskaisni tutar o da onu oldursun diye ama her zaman onlarin planladiklari gibi olmuyor
    olmazda,ama bence YESIL bu zaman kadar yakalanamadiysa budan
    sonra yakalanmaz olmedi yasioyr hatta belki de develte yakin bir yerde

    erminatörahmet demiş
    Mart 17, 2009 1:39 pm

    gardaşlar kimse cenesini yormasın boş boşuna şu bir gerecktir ki devlet kendi için çalıştırdıgı adamı bir göreve yollar arkasından da onu kaldırmak için birini yollar veya degişik yöntemlerle sadece ismini yok eder siz şimdi gecip yeşil öldümü yaşıyormu ? diye muhabbet edeceginize kafanısı kaldırın vatana sahip cıkın dönen oyunlara bir bakın.Vatanımıza sahip çıkalım.

  57. en büyük hayalim senin gibi olmak al beni yanına köpegin olam solhanlı haydar

  58. malatyalı said

    bencede tek reis ABDULLAH ÇATLI beyler sımdı herkesı devlet ve askerı yonden suıkaste surukluyorlar.cunku merhum muhsin yazıcıoglu 2007 yılı ıcerısınde 3kere trafık kazası gecırıyor herseyde devlet ve askerının sebebı var…

  59. fikret çelik said

    bakın arkadaşlar ben elazığlıyım yeşille beraber ferukromda çalışıyoduk hakkattende o adam gıbı adam onun gıbıler çok nadir bu ülkede

  60. muhammed ti said

    ya yukarıda batuhan durananın dedği harbi harbi doğru yeşil mhp li olodud die iyi olacak diye bi kaiede söz konusu olmamalı adam pislik herifin teki ssize bir kitap tavsiye edeyimde şu çok iyi dediğiniz YEŞİL efendinin nasıl birisi olduğunu örenin ALLAH sizleri ve bizleri yanlış şeylerin peşinde koşmaktan kurtarsın birde NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyerek olmuya arkadaşlar birazda icraat lazım sanırım hadi kib mti

  61. Sedat said

    yeşil kod adlı şahıs fazla tanımıyorum ama namını çok duymuşum herkes övüyor demekkki adam gibi adam hakikaten

  62. BaşKEnTLİM said

    öldümü ölmedimi kimse bilmiyorr ama türk milleti içinde calıştıı bu millet onlara minnettar

  63. vatansever said

    arkadaşlar dtp ye deil mhpye oy verin dtpye oy verirseniz topraklarımızı karış karış satar… yaşasın MHP

  64. dalyan said

    Çok komik(!) Ne mi? Yeşil hakkında birşeyler okuyorum ve daha fazla bilgi için google araması yapıyorum. Bu siteye gelliyorum. Önceki okuduğum yerde “peki yeşil lakabı nereden geliyor? gözleri yeşil olduğu için değil. güvenlik güçlerinin kendisini ayırt edebilmesi için yeşil fular takıyordu. ismi buradan geliyor” yazıyor. Burada ise ismi yeşil gözlerinden geliyor yazıyor. Üstelik resimde ben yeşil değil kahverengi gözler görüyorum.

  65. trabzonlu said

    yeşil hala yaşıyor ve mit adına çalışıyor. Onlar gibi büyük insanlar reklama ihtiyaç duymazlar o yüzden gizli çalışırlar.
    yeşilde vatanı için çalışıyor.

  66. mert said

    bu mahmut yıldırım gibi insanların güneydoğuda gübe gündüz öldürdüklerini görseydiniz inanın hiçbiriniz uyuyamazdınız bunun gibileri yüzenden devlet bu hale getirilmedimi devletin verdiklerini yanlış yerlerde haraç toplamada saygın kişileri rezil etmede kullandılar devletin imkanlarını siz bilmezsiniz güneydoğuda nusaybinde mardinde kızıltepe de ödüürüldüler insanlar boş yere

  67. yusuf altın said

    en büyük babalar kurt cu babalar ABDULLAH ÇATLI ALAADİN ÇAKICI MEHMET ALİ AĞCA MAHMUT YILDIRIM SEDAT PEKER REİSLERİMİZ REHBERİMİZ KUR*AN HEDEFİMİZ TURAN

  68. yusuf altın said

    BU İNSAN LARIN UNUTULMASDI MÜMKÜNMÜ ÜLKÜCÜ REİSLER HEPSİ 1982 YILINDA ASILARAK ÖLDÜRÜLDÜ FİKRİ ARIKAN ALİ BÜLENT ORKAN CENGİZ BAKTEMUR SELÇUK DURACIK HALİL ESENDAĞ CEVDET KARAKAŞ AHMET KERSE RUHLARI ŞAD MEKANLARI CENNET OLSUN BU İNSANLARI REİSLERİMİZİ UNUTMAYALIM YOLDAŞLAR

  69. PINAR said

    nedir bu be yok beni yanına al falan filan 🙂 fena adam değilmiş vesselam

  70. Ali said

    Yeşil etiket için çalışmadı çalışmazda işi devlet gücü kanında var !
    Her zaman devlet için çalıştı yine çalışacaktır.
    Yeşil ölseydi kesinlikle bugüne kadar yaşıyor denmezdi

  71. ali said

    ya tamam da bunları bulmak için incesın den incesıne bulmak lazım eger devlete iyi isler yaptıysa basımızın tacı yapmak lazım eğer decletın düsmanıysa asmakk lazım kod adı gaddar

  72. KERİM KURT said

    adam olun adam kardeşi kardese kırdırandan ne hayır gelir türkü kürdü lazı kardeştir unutmayalımki baska vatan yok

    VUR BOZKURDUM VUR TİLKİYE VURKİ KURTULSUN TÜRKİYE

  73. kartal said

    valla ben mahmut yıldırım gibi olmak istemem zaten kendisinide sevmem

  74. UĞUR kod adı (siyah) said

    yahu yeşil falan diyorsunuz.nedir ki al abi yanına kulun köpeğin olayım diyor arkadas yeşil i övüp ona hahranlık duyuyor ben de keşke senin gibi olsam diyor geri zekalı o şuan keşke anılmasaydım keşke buralarda olmasaydım keşke keşke bunları yapmasaydım diyor. ama onun gibi olcaksan 1. şart biraz bilgili ol yani şunun gibi ajanlar seni arıyor ve kaçman gerekiyor karşıda b otopark var 8 10 tanede araba var aralarında bir mercedes c serisi bmw 3 serisi işte passat falan var bide 88 şahin var hangisini alırsın mercedes ve bmw veya passatın alırsan hadi diyelim arabayı çalıştırdın düz kontak falan ama o tür arabalarda direksiyon kilidi vardır ama 88 şahinde yoktur anladın mı onun gibi olmak kolay git 2 3 tane dtp li o.ç yi öldür aha oldun siyah bide yakalanmazsan oooo gümüş kurşun olursun mantıklı düşünün ve
    ŞAVAŞMAK İSTİYORSAN BAĞDATA GİT tamam mı kardaş yeşil e falan özenme ATATÜRK E MEHMET AKİF ERSOYA Öözen
    vatan için çalışıp canlarını veren şehitlere bu vatan için şehitlere ama şimdiki insanlar kıymetlerini bilmiyor ama onlar bunu vatana iman gücüyle yapmıştır UNUTMA KENDİN İÇİN İSTEME BENİ ÖVSÜNLER ÇOK TANINMIŞ OLAYIM NAMIM OLSUN DERSEN OLMAZ VATAN İÇİN İSTE BAK NELER OLYOR ALLAH A (CC) EMANET OL HOŞÇAKAL MERD İVEN

  75. BOZO_06 said

    mrb arkadaşlar öncelikle ben mahmut abimiz yaşıyorsa bir yerlerden sesimizi duyuyor ise kendisine slm ederim abi sen hiç canını sıkma bu insanlar kimin ne mal olduğunu çok daha iyi biliyor bu vatn için ne kadar çalışırsak çalışalım hiç bir zaman bir işe yaramıyor işleri bittiği zaman bir kağıt mendil gibi atıyorlar insanı abim bu dünyanın öbür tarafıda var senin yerin çokkkkk ama çokkkkk güzel emin ol allah sana yardımcı olsun keşke sen gibi olabilsemmmmmm devlete yapışan sülükleri olduğu yerde kuruta bilsemmmm teşekkür ederim herkeze?

  76. elif said

    yeşil yaşıyor diğer lakaplarıyla birlikte.ölseydi duyulurdu.devlet istediğini istediği zaman alır derler ama yeşil akıllı alamadıı tanıdığım bildiğim yeşil kendini yakmaz yaktırmazda yolu açık olsunn.ömrü dağlarda yollarda çamurun içinde geçti.para her şey değildi çok sular aktı bayramlar geçtii ölüm fermaları okundu.binlerce askerimiz öldürüldü.bu vatan öle kolay kolay yıkılmaz.hayat gündüz göründüğü gibi deil tüm fermanlar akşam vakti yapılıyor.devlet yeşili bulamadı değil elinden kaçırıyrda değil yeşil yakalanmaması lazımm bence

  77. Yeşil Şu Anda Yaşıyor ! 2002 Yılına Ait Bütün Belgeleri Yayınladım Kamuoyuna, Herkes Kimin Ne Olduğunu Bilmeden Devlet Adına Kimse Konuşmasın…

  78. O zaman ki siyasi atmosfer onu gerektiriyodu ve en doğrusunu yaptıklarına canı gönülden inanıyorum , yeşili tebrik ediyorum,vatandaşlık görevini icra etti ”AMA” nedendir bilinmez bu görevleri icra edenler belli bir aşamadan sonra eleniyor,,1 ya psıkolojıleri bozuluyor,,2 yada devletin karşısında yeraldı diye gösterılıyor ,, neyse hayırlısı olsun,,,(TÜRKİYEM)

  79. şamil baseyev said

    hep eleştiririz yeşil ve yeşil gibi bilinmeyenleri.onu yapmış bunu yapmış dersiniz onları demeden önce o insanları yargılamadan önce neden yapmış diye düşünün.yani yargısız infaz yapmayın çünkü yeşil bile yargısız infaz yapmadı arkadaşlar her şeyde bir sebep vardı birde sonuç.unutmayın ki o insanlar sizin bazılarınızın gözünde haraç cı bazılarında katil veya bazılarındada terorist olarak anılabilir ama unutmayın ki bu sözlerimi yeşil ağbey askere kurşun sıkmamış vatana kunşun hele hiç sıkmamış havaya uçurduysa suriyede terör kampını havaya uçurmuş yani apo yu patlatmak için hiç bir zaman namussuzlukla şerefsizlikle ve de hainlikle anılmamış… eeee neyin tartışmasını yapıyoruz uzaklarda hayallerinizde aradığınız kahraman size uzak değil.bir şeylerde yaptılarsa onlara emredildi emri yerine getirdiler devletin emrini yerine getirmeyen emre karşı çıkan vatan hainidir unutmayın…yeşil e emredilmese başka bir gözü yüreği pek bremen[kardaş] a emredilirdi…allah kafkaslarda dudayevin izinden giden mücahitleri türkiyedede davasından vazgeçmeyen karındaşları başımızdan eksik etmesin………..menya naşol.haraşo…adin den plaho vsö kanyeşte zakon4itsa…. zdes do smerti bydy jdat.beregi sibya.paka.

  80. kenan said

    bence bu yeşil denen adam devlet için çalısıp sonra devlete darbe vuran bir şahısıtır bunun gibi adamları bulup yok etmeli yoksa devlet diye bişey kalmaz devleti su anda yöneten birileri onu korumakta ve saklamdadır.

  81. volkan said

    türkiye nereya kadar bu darbelere göğüs gerecek kimse bilmez ama anlasılan o ki kindi milletine darbe vuran kendi devletini kurmak isteyen sahıslar tarıfandan saklaynıyor =büyük darbenin habercisi bu yeşil=

  82. şimdi sayın arkadaşlarım abdullah çatlı- mahmut yıldırım- kürşat yılmaz- alaadin çakıcı- bunların hepsi devlete görevi dokunmuştur bunların allahtan başka kimseden korkuları yoktur çünkü bunlar türk oğlu türk tür böyle babalar memlekette kalmadı artık bozkurtlar ölmez vatan bölünmez

  83. Ahmet Karadeniz said

    Amma çok Film İzliyorsunuz yaaa.Gençliğin haline bak!

  84. cihan said

    Arkadaşlar o kadar şaçma şeyler için tartışıyorsunuz ki öldü yada yaşıyor zamanında vatana çok hizmetleri olmuş belli ama bir süre sonra yazılanlara göre tasfiye edilmiş tabiki edilmedi sadece adının üzeri kapatıldı.Aranızda varmıdır ne yaptığını ne ettiğini bilen yok çok insan gördüm çok insanla tanıştım bu işlerde öyle insanlardır ki yanınızda olurlar fark etmezsiniz bile ha ölmüş ha yaşıyor ne fark eder.

    Beni yanına al diyenlerede tavsiyem hayatınız devam ederken keyfini çıkartın kelle koltukta yaşamak sandığınız kadar kolay değildir.

  85. demirhan said

    türkiye cumhuriyeti haritadan görüldüğü kadar küçük değil yeşile gelince veli küçük kadar büyük değil ama şunu da unutmamak lazım insan oğlunun büyüklüğü küçüklüğü zengini fakiri hiç önemli değil her insanın bir kurşunluk canı var,

  86. TARIK said

    Arkadaşlar Yeşil devlete ne kadar hizmet etti yada Çatlı ne kadar hizmet etti bilemiyom ama şu varkı bunlar devlet adamı yanlışlıkları olmazmı olur çünkü bazen yanlış gözükür sizin gözünüze ama adamın arkasında başka olaylar vardır yanı dırekmen yargısız infaz yapılmaması gereklıdır çünkü kötülerin içine iyi olarak giremessin kötü olarak girip iyi olarak çıkman lazım bunların yaptıklarıda odur millet dış yüzünü görüyo ya kardeşim adam iyi olarak nasıl girecek o işin içine söylen ya ben böyleyim sizi böyle yapacam diye geremessin sende belli bir süre kötü olmak zorundasınkı onların arasına giresin TC için her şey yapılır gerekirse vatan için öldürülür ölünür çünkü vatanı olmayanın dini de olmaz bunu ıyı bilin yorumlarınızı beklerim her şey TÜRKİYE için msn : T_YUKSEL_58@hotmail.com

  87. muko said

    hiç bisey aNLAMIORUM trde neler donuyo ETÖ ne tam anlamıla yeşıl kım alala

  88. muko said

    nolcak bu türkiyenin hali vala dualarla ayakta duruyoz.

  89. muko said

    ama bıldıgım tek sey var kimse parcalayamıcak bu vatanı kımsenın gucu yetmıcek…

  90. fatihler said

    ark slm devletin elinden şimdiye kadar cok yeşiller cok pekerler cok catlılar gecdi akıllı olursan devlet seni sever biz gözümüzü calıdan esirgemeyiz paraya deyil yürek var mı ona bakarız para her türlü gelir işini bildikden sonra benim bozkurt ülkemde cakalların ne işi var yozgat lı FATİH

  91. tevfik said

    türkiye bu darbeler daha ne kadar göğüs gerecek kimse bilmez ama anlaşılan o ki türkiyenin ömrü az kaldı her taraftan darbe yiyor kürtlerden türklerden hemen hemen herkesten darbe yiyor adamlar askeri okulu bitirip türkiyeye nasıl darbe vuracaklarını düşünüyor bu yeşilde kendi devletini kurmak isteyen adamların himayesi altında anlaşılan o ki ====büyük darbenin habercisi bu yeşil==== türkiye neye uğradını şaşiracak

  92. BoZ_KuRT said

    Bir insan aklini kullanarak kimin ne oldugunu anlayabilir yok beni yanina al yok ben arkadasiyim su yazilari okuyunca bile kimin SALAK kimin AKİLLİ oldugu belli oluyor dtp aleyhine silogan atanlara gelince onlara alacaklari cevabi biliyorlar kendi ırkina ihanet edenin sonunu bordobereli artiklarindan izleyebilirsiniz yesile gelincek bir cok iddaa var bi kisim ii bi kisim kötü diyor bana göre yanar döner birisi akilli ama emirler dogrultusunda ilerliyor.kimse devletten kacamaz gizlenemez yakalanmasi istense ele gecer istihbarat nedir anlamini bilen varmi istihbarat bir ülkenin omur iligidir istisbarat olmadan ülkede olmaz. istihbaratin görewi kabadayilik katillik deildir olacaklari önceden sezme ve olmadan engellemektir eger ülkede istihbarat disi bir olay gerceklesiyorsa o ülkede İSTİHBARAT YOKTUUUUUUUR………….!

  93. Yeşil yaşıyor!…

  94. alemdar said

    hayret ii bpropaganda yapıyosun ama başın yanar

  95. alemdar said

    bak m. kırmızı düşmanı PÜSKÜRTENİN İÇİNDE KÜRTLERDE VAR

  96. kaan said

    bence yorum yapmadan önce yeşil adlı kitabı okuyun ve Mahmut yıldırım gibi biri neler yapmış ve neler demiş hakiki ülkücü o ve onun gibiler ne olur bu vatana artık zarar vermeyin çünkü bu çok ağır geliyor atalarımaza ve bizlere tüm ülküdaşlara allaha emanet olun

  97. merrrrrrr said

    Kurtlar vadisini izleyip helal olsun Polat Alemdar(Çatlı) Helal sana Abdulhey (yeşil) diyosunuz.Bunu diyosunuz peki niye burda öbür türlü konuşuyosunuz.Bu vatanseverler devletleri için öldürdüler ve öldüler (çatlı).Türkiye için kötü düşünenleri öldürdüler.Nankörlük yapmayın……………..

  98. B_A_B_A_M_Y said

    SLM ARKADAŞLAR, TARTIŞTIGINIZ KONUNUN İÇERİGİNİ İYİCE ARAŞTIRIP ONDAN SONRA HÜKÜM VERİN LÜTFEN . KİMSE MAHMUT YILDIRIM YANINDA DEGİLDİ O OLAYLARI YAPARKEN EN İYİSİ SİZ İYİCE BİR ARASTIRIN SONRA TARTISIN ”TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN.”

  99. demet said

    bu adam sarlatanın ta onde gelenı masum ınsalrı oldurmek kolaydır ve yılardır bu ulke boyle kısler yuzunden cok sıkıntılar cekmekte bazı metal beyın ınsalrımız bunları kulanmıstır yanlıs bır uygulama o zaman develet neden var

  100. kardelen said

    nasıl bir kurmacadır bu anlayamadım.adamı göklere çıkarıyorsunuz.o kadar insanı öldürenleri baş tacı yapıyorsunuz.bu millet nasıl bir sürü mantığı taşıyor bilemiyorum ama bu gidiş gidiş değil

  101. insan said

    BAKIN ARKADAŞLAR SİZ DİYOSUNUZ Kİ YEŞİL KOD ADLI SAHIS TÜRKÜ YÜCELTSİN VE İNSANLARI KATLETSİN PEKİ BU DOĞRU Bİ DÜŞÜNCEMİ SİZCE BİZ MÜSLÜMAN Bİ ÜLKEYİZ BURDA BİZ YEŞİLDEN KONUŞUYORKEN SİZ GİDİP KÜRTLERDEN BAHSEDİYONUZ PEKİ BU KÜRTLER İNSAN DEİLMİ… YAZIK ÇOK YAZIK BU ÜLKE SİZİN ELİNDENİZDE OLSA HEMEN YIKARDINIZ BU ÜLKEYİ HERKES İNSAN AMAM YEŞİL İNSAN DEİL BUNU UNUTMAYIN VE BUNA GÖRE YORUMUNUZU YAPIN

  102. ibrahim AHISKALI said

    ÇORUMDAN İBRAHİM AHISKALI allah yardımcıları olsun

  103. İBRAHİM AHISKALI said

    Devlet iradesi işlemez olursa, kişilerin hürriyetini koruyacak hiçbir kuvvet kalmaz. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  104. T_Ü_R_K_O_Ğ_L_U 04 said

    BAKIN ARKADAŞLAR EĞER VATAN I BÖLMEK SÖZ KONUSU İSE ÖLMEK VE ÖLDÜRMEK HELAL DIR HER ŞEY Vatan İÇİN…TANRI TÜRK Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN

  105. ferman said

    devlet kendi eliyle ateş yakar kendi eliyle söndürür………

  106. londrali m.basal said

    ben murat sadece sunu deyim arkadaslar turkun turkten baska dostu yoktur bizde daha ne yesiller ne allar ne kizmizilar var vatan icin ugrasan herkezden allah razi olsun

  107. T_Ü_R_K_O_Ğ_L_U 04 said

    DEVLET HİÇ KİSEYİ YAKMAZ EĞER DEVLETİN CANINI YAKMAZSALAR TABİİ

  108. mansur türkarslan said

    kişilerin değil kurumların sağlıklı iş yapabilmesi için bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz istihbarat mensubu arkadaşlarım ve silah arkadaşlarımında emeğini hiçe saymamak gerekir. çabamız tek bayrak tek dil ise, turan ise hedef, ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ…

  109. BinGöLLü__ZaZa__ said

    Kimse Kimseye Laf Atmasın..
    Kurtlar Vadisi >> Polat Alemdar..
    İlk Bölümlerde Estetik Ameliyat olmuştu..
    Devletin Adamıydı..
    Süleyman Çakır >>> Filmde Türkiyenin En Büyük Mafyasıydı..
    Polat onun yanında yer almıştı..
    ve onun yerine geçmişti..
    Polat Alemdar Yeşil i canlandırmakadır..
    ve hiç merak etmiomusunuz acaba Kurtlar Vadisi Terör neden yayınlanmasına izin verilmedi.. burda birbirinizle tartışmayın.. Herşey ortada Bunlar Oyuncu Devlet Yönetmen Türkiyede Seyirci..

  110. gökhan said

    Bu vatan uğrunda nice yeşiller vardı ve hep var olacaktır.Allah Türkü korusun ve yüceltsin.Teröristlere mesajın bu gün bu vatandan ekmek yiyorsanız ihanet sonucu kurşunu yiyeceksiniz.

  111. black_boy65@hotmail.com said

    devlet ne yapsa vatandaşı için yapar yeşil.çatlı.çakıcı.sedat peker abi onlar kullanılmadı hizmet etti yusuf tiktaşta adm alişte adam

  112. black_boy65@hotmail.com said

    ölenlere rahmet kalanlarada saygılar devlet için hizmet etmiş herkese zeki kurtköylü

  113. turkem ,turkogluyam,azeriyem men
    vetenimi,turkluyumu,turkçuluyu severim men
    ey turkler sizlere seslenirem,harada yashayirsinizsa yashayin,ister dunyanin ucqar shimalinda ya cenubunda olun,ister dunyanin ucqar sherqinde ya qerbinde olun bir sheyi unutmayaq biz turkuk,atamiz anamiz bir,vatanimiz bir,dilimiz bir,dinimiz bir.ister yashil gozlu olaq,ister mavi,ister qara gozlu olaq.Bir menafeyimiz,bir meqsedimiz
    BUTUN TURKLER BİRLESHEK!!!

  114. CANİM SİZLERE FEDA OLSUN EY ULU TURKLER.
    CANİM SİZLERE FEDA OLSUN OLSUN EY QAHRAMANLAR.

    EY DOSTLAR BU SİZİN YORUMLAR MENİ COX TESİRLENDİRDİ.MENDE RUHUMUN İCİNDEN TURK TURK TURK SEN NE QEDER EZEMETLİ SESLENİRSEN,NE QEDER EZİZ SESLENİRSEN,NE QEDER MEHRİBAN SESLENİRSEN. SİZLERDEN EY DOSTLAR İLHAM ALDİM.MENİM TURK DOSTLARİM SİZLER HEMİSHE VAR OLASİNİZ.SİZLERE UREKDEN GELEN TESHEKKURUMU BİLDİRİREM.

  115. ahmet yeşil said

    bu yapılanlar vatan içinse her zaman mahmut yıldırımlar dogsun ölmesin

  116. mamaklı suskun said

    “Kendimi bildiğimden beri doğru olduğuna inandığım şeyler için kendim dahil herkesle uğraştım; uğraşmaya devam ediyorum ve yaşadığım sürece de uğraşmaya devam edeceğim.” bu söze bayılıyorum,vatan için herşeyle herkesle uğraşırım,Allah vatan için canlarını veren kahramanlarımızın mekanını cennet eylesin…

  117. asena3425 said

    Allah razı olsun Mahmut Yıldırım’dan da Çatlı gibi..
    Allah vatana millete zeval vermesin.
    Bizim davamıza çapulcu değil adam lazım.Yeşil gibi,Çatlı gibi..

  118. kadir said

    Beyler bakın devlet için açlışmış insanlar devletin verdiği görevleri yerine getirmekle hükümlüdür yeşile yeri gelmiş vur emri verilmiştir ve yeşilde bunu yapmak zorundadır zaten denileni yapmazsa o mevkide işi de olmaz.Birde kendinizi o mevkide görün devlet ne derse yapmayacakmısınız.Bırakın bu tek taraflı bakışıda genel olarak ele alın

  119. anza47 said

    arkadaşlar yeşil de bizim sizin gibi bir insan şu anda istermiydi bu şekilde yaşamayı belki hayatını kararttılar çocuklarında ailesinden uzakta ve ülkeyi düzeltmek için dogru işler yaptı ama yanlış insanlarla yaptı tek dileğimiz bu ülkeye birdaha tansu çiller gibi mesut yılmaz gibi süleyman demirel gibi liderler gelmesin onu diliyelim yeşil yaşıyor 🙂

  120. bozxkurt said

    kadir bak paşalarıda devlet görevlendirio ama paşalar görevini yapmıo ergenekon en büyük örnek
    yeşil orda görevini yapmasaydı ülkenin hali daha kötü olurdu…

  121. talop radmela said

    arkadaşlar cem erseveri veli küçükmü öldürdü yoksa emrinde olan yeşilmi

  122. kara şahin said

    mahmut yıldırım ve diğerleri adamı her iki tarafta kullandı ve tetikçi olarak çıktı şimdi bu adamı ya mosad yada cia sakllıyo ve yapılacak darbe girişiminde ise büyük bir suikaste ise bu adam kullanılacak hadi izleyelim ve görelim

  123. Dr.Can said

    Eğer devlet kulanıpta bir kenara atıyorsa o atılanlar devlet gödevlisi değildir.Eğer devlet bünyesinde barındırıyorsa.O vatan için gerçek ölendir.Yeşil vs hikaye.Eğer devlet gayrimeşru işlere karışan belkide vatanı satan renkleri bünyesinde eritmiştir.Bence siz boşuna güvenmeyin bu tiplere.Vatan için canını vermişmi siz ona bakın.YOKSA PİS BİR KURŞUNA GİDİYORSA O DEVLET GÖREVLİSİ DEĞİL.DEVLETİN DIŞLADIĞI ÇAPILCUDAN BAŞKASI DEĞİLDİR.

  124. herkes masum bir yeşil şuçlu devlet önce vurdurtur.sonrada öldürün der öylese önce devlet yargılanmalı herkesi vurdurtur sonrada ölüm emri verir yeşili ne hale koydular şimdi kaçacak yer arıyor devlet devlet değil işkence mubarek

  125. ANZA47 said

    onu sadece bir defa gördüm merside zeyni eren adında mardinli bir arkadaşla görüşmüştü sene 1995 ti sanırım duruşuyla bile ben benim diyen biriydi saygılar

  126. hasan said

    mahmut yıldırımın yanında olmak isterdim

  127. gültekin said

    Bende Yeşil adının hatırlattıkları;
    Devletine hizmet etmiş birisi,
    Aldığını paylaşan birisi,
    Korkusuz cesur zeki birisi,
    Milliyetçi ve muhafazakar birisi.

  128. bende bigün onun gibi olmak isterdim ama meçul değil

  129. mert said

    benımde lakabım arap yeşil kadar olamasamda ıyıyım bunu ıyı bılıyorum eger bana ıhtıyac olursa bu devlet için ölüp öldürmeye hazırım

  130. Yunus said

    İyi de, bir şeyi anlamadım. Bu istihbaratçı ve jitemci adam, neden JİTEM’in kurucusu Ahmet Cem Ersever’i öldürsün ki?

  131. EFE said

    söylenecek tek söz var o da VATAN SAĞOLSUN

  132. abdullah çatlı yeşil alattin çakıcı haluk kırcı gibi faşizanları yetiştirip devrimcileri katletmekte kullanandır

  133. janjan said

    ben bu zahtı muhtemeri 2yıl önce sakaryada taner taşkınla gördüm

  134. sercan said

    oğlunun yazdığı kitabı okuyun..adam tam bir vatan hastası..nasıl böle vatan sevgısı olduğu kitap ta açık açık yazıo.kitabn adı ^^YEŞİL^^

  135. Oğuzhan said

    Arkadaşlar Yeşil devletine ihanet etmeyen ve devleti adına calısmıs bir insandır.oğlunun yazmış oldugu kitabı *Yeşi* okumanızı tavsiye ederim orda yeşilin nasıl bir insan oldugunu anlıyacaksınız.Emin OLun.Hatta Vatana ihanet edenler için Yeşilin bir sözü var * YAPTIĞIMDAN PİŞMAN DEĞİLİM,DİRİLSELER YİNE YAPARIM* *MAHMUT YILDIRIM* bu kitabı okumanızı tavsiye ederim Oğluna cok teşekkürler

  136. ahmet said

    merhaba arkadaşlar ben ahmet bende yeşil kitabını okudum sercan arkadaşımın dedigi gibi yeşil aslımda bir vatan sevdalısı biri..onun mucadele ettigi.kişiler hep çıkarları için çalıştılar ama insanlara sankı kahraman gibi tanıttılar kendilerini..

  137. nihat said

    slm mahmut yıldırımın bende kitaplarını okudum vatan sevdalısı çok seviyorum kendisini helal sana mahmut abii

  138. kral zaza said

    tümm solhalılar selamlarr yeşiller le hemşeri olmakk gurur veriçi helal sana abii türkiyede tek reisss sensinn

  139. bekir said

    BU YAZILAR YAZILARAK NE ALGILANMAK İSTİYOR ONU SORMALI YEŞİLİ HERKES DUYAR BİLİR ESKİ BİR PKK NIN İÇİNE KADAR GİRMİŞ KELLECİ OLARAK BİLİNEN İSTİHBARATCI ADAM GİBİ ADAM İŞİNİN VE NAMUSUNUN EHLİ BİR ADAM BİR DÜŞÜNÜN ADAMIN BİRİ GELİOR BİRİNİ ÖLDÜRÜOR HEMEN BULUNUOR YEŞİL DİE BİRİ CIKACAK DEWLETTEN HABERSİZ HER YERE SIZACAK VE DEWLET BUNU BİLMİYECEK İŞİNE GELMEDİKLERİ İÇİN SONRADA İNFAZ BU KONULAR TARTIŞILMALI YEŞİL ÖLDÜ YADA ÖLMEDİ BUGUN O YARIN BAŞKASI DAHA KAÇ KİŞİ YOK OLACAK VE KAÇMAYA GELİNCE KAÇMAYA ZORLAYAN ETKENLER UTANILACAK DUYGULAR ADAM HİZMET EDECEK SONRADA BACAĞIN KIRILDI VUR BEYNİNE SUSALIM DAHA..TİT…

  140. bozkurt said

    nusrettin erbaş ne dtp si yaşasın mhp yaşasın ülkücü hareket yeşilde bu gaye uğrunda devlete büyük hizmetler etmiştir allah ondan razı olsun dtp diye birşey yoktur tanımıyoruz tanımayacağız

  141. Orkun Yaşaroğlu said

    Mahmut Yıldırım’ı eleştirenlere buradan sesleniyorum. Bir insanı eleştirmek için onu gerçekten iyi tanımalısınız. Tanımadığınız insan için bu kadar laf söz edenler acizlikten öteye gitmez. Ben Mahmut Yıldırım’ı görmesem de onu yakinen tanıyanlarla birebir görüşüyordum. En az ailesi kadar iyi tanıyorum onu. Mahmut Yıldırım’da bir insan. Fark olarak vatan aşkını sadece içinde yaşamamış, bu aşkı tüm Türk halkına bağışlamış. Ona yapılanları anlatmak dahi istemiyorum. Onun yaşadıklarını siz yaşamış olsanız kendinizden vazgeçersiniz. Sizlere tavsiyem tanımadığınız kimse hakkında bu kadar kötü eleştiri yapmayın. Günahtır, kul hakkıdır… Hadi eyvallah.

  142. karslı AYHAN said

    Ey gardaslarım benım yeşil iiiyi bı abımız bu vatan ıcın cok sey yaptı yerı geldı kötü durumlarada dustu canınızı sıkmayın o herturlu yolunu bulur eger kalp krızı veyada ecelı gelmedıyse o hala takılıyordur sagda solda sız hıc canınızı sıkmayın ve belkıde hala görevdedır bı arkadas ne dedı devlet 20 yasında kımın ne oldugunu devlet cok ıyı bılıyor kım nerde ne yapıyor uzmeyın kendınızı belkıde sımdı oturmus cayını ıcıyor bakınıyordur belkıde baska yerde gorevdedır o hala dımdık hala sapa saglam 20 yasında gercek develet gercek halk bızlerız derın devlet unutmayınkı halktır halk ne ısterse o olur yoneten devletı bızız arkadaslar hepınızı sewıyorum kıb a.e.o belkı sıra sızede gelır uzulmeyın be arkadaslar herkes sırayla

  143. biz geleneklerime göre bir harf öğretenin kölesi oluyorsak bu vatan için ölen öldüren herkesin kölesi olmalıyız diyorum sadece yeşil için değil tüm vatan evlatlarımız için geçerli olmalıdır

  144. kimse said

    onemli olan shahislar degil,sistemdir !!

  145. timurhan said

    kardeşlerim…geziniyodum yorumlarınızı gördüm…bu vatan için bişeyler yapmış insanlar hakkında düzgün konuşun… dtp ismini ağzınıza alıpta kirletmeyin… kahrolsun pkk kahrolsun sempatizanlar…,

  146. elif said

    bende solhanlıyım ama yesıl hakkında pek bı bılgım yok mafya mı ajan mı ıy mı kotumu nekı bırı bana anlasılır bı sekılde acıklasın

  147. elif said

    adam olmusse olmus yasıyorsa yasasın sıze ne sız kendınıze baksanıza

  148. damar said

    yeşil bu ülke için çalışmıs bu ulke için hizmet vermiş insandır olayları iyi okuyun iyi arştırın oyle yorum yapın

  149. burhan erdoğan said

    kimse kendini deşifre etmek zorunda deil reklamda yapmak zorunda deil eğer sizde onlar gibi olmak istiyosanız devlet adına koşturup bu adamlar gibi reis olmak istiyosanız herşeyi içinizde saklayın………(sedat peker)…başka yok…..

  150. harun said

    yeşil, çatlı, bucak,samas,bucak, türkeş, yazıcıoğlu ve diğerleri. hepiniz bilin ki birgün karlar eriyecek. dağlar çiçek açacak…

  151. mert said

    bak elif bu adamlar devleti için ölümü göze alanlar ii birisi vatan aşığı birisi keşke hepimiz onun gibi olabilsek bir çok operasyona katılmış bir çok kere kafasını silah dayanmış vatan ewlatları onlar allah yokluklarını wermesin

  152. reiss said

    o bir dünya lideri

  153. aslanbey said

    bu adamın özgeçmişi yok mu beyler hayalet bişi bu yha kurtlar vadisindeki aslanbey gibi..

  154. kazım said

    yeşil kod adlı diye bildiğimiz bu adam türkiyenin gelmiş geçmiş en delikanlı adamlarından biridir hiç bilmediğiniz yönleri var terörist flnda deildir abdullah öcalanın yakalanmasında az da olsa payı vardır yeşil iyi bir adamdır ve ölmemiştir

  155. kazım said

    sizleri tanımıyorum ama bzide büyüklerimizin yaptığı gibi yardımlaşmalı ve birleşmeliyiz

  156. ReiS said

    Yeşil gibi birini en iyi oğlu anlatırdı ve kitabı da okudum.Tabiki vatan herşeyden önemli,farklı birşey dememiş ki adam.O özel görevlendirilmiş bir subay ve vatan aşığı birisi.Okumak en güzeli.Tarafsızlık noktasında oğlunun başkalarından daha düzgün yazdığına inanıyorum.Babam ÇATLI da olduğu gibi.Sevgiyle kalın.

  157. ömer said

    basbug yolundayız tek bi reis vardır BASBUG ALPASLAN TÜRKEŞTİR CATLI REİS VE BU VATAN İÇİN GÖREV YAPANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN DAVAMIZIN CÖZÜMÜ KENDİMİZE DÖNMEKTİR…GAZİOSMANPASLI

  158. memo said

    çatlı reis fln deildir uyuşturucu işi yapan reis flnda olamaz ayrıca yeşil hakkında da kimse doğru düzgün bişey bilmiyor bende bilmiyorum ama görmediğiniz bir şey için adama iftira atmakta iyi deyildir ayrıca yeşilin doğuda yaptığı fedakarlıklarıda göz önünde bulundurun pkk nın en ilk öldürecek kişide yeşildir o kadar nefret eder yeşilden gerisini siz düşünün artık …

  159. ülkücü militan said

    bu ülkede lailahe illallah dediğin her kelimede bir çıkarcı doğuyor sadece ülkücü değil ülkesini seven her insan. gelin bir olalım ne olur uyanın amerikan oyununun içerisindeyiz anlayın artık dincilik sağcılık hikaye kanla alınan bir avuç toprak kan ile verilir. ülkesindeki pislikleri temizlemek için canını hayatını ortaya koyanlar şimdi vatan hayini,tetikçi diye anılıyo

  160. musa said

    eğer biz türk evladıysak vatan icin herseyi yapmya hazırız turkiye turklerindir ya sev ya terket

  161. kılıç said

    bence şimdiki tutuklamalrın ve ergenekon ve kck pkk yönelik operasyonların bunca tutuklamaların kilit isimleri veya kara kutuları vardır bu da hiç şüphesiz 3 tanıktır 1.si tuncay güney 2.si abdullah çatlı ve 3.sü yeşildir.Çünkü Türkiyenin o karanlık yıllarında bu devlet görevlileri devlet adamları o yılların kilit isimleridir ve derin devlet diye tabir ettiğimiz örgüt bu üç kilit ismi kendisi bi şekilde bi yerlerde saklıyor çünkü daha 3-4 ay önce yeşilin bir uyuşturucu mafyasının babasından haraç keserken telekulağa takıldı adamı devlet dağa çıkarmış sırf savaşmak için ve operasyonlar bitince devlet bu adamları geri çağırmış fakat bu 2 devlet adamı dağdan inmedi bu 2 devlet adamı çatlıyla yeşildi yani bence yeşille çatlı hala hayatta ve yaşıyorlar üstelik devlete çalışıyorlar hala devlete hizmet ediyorlar yeşil pkk ve ergenekonun nun anahtarı tuncay güney ergenekonun anahtarı çatlıysa kck dhkp-c mlkp veya bunun gibi bir çok örgütün anahtarıdır yani hükümet bu 3 ismi yakalr deşifre ederse ortalıkta hiçbir anti terör örgütü kalmıcak inşallah öle olur. Eğer bu gibi konuları devlet gibi siyasi konuları merak ediyorsanız tek türkiye ve kurtlar vadisi gibi filmleri izlemekte fayda var bence hepiniz sağlıcakla kalın ağzınıza yüreğinize sağlık VATAN SAĞOLSUN….

  162. Kirmastili said

    ARKADAŞLAR! Sözkonusu büyüklerimiz bu vatanımız için hayatlarını canlarını hiçe sayan nadide insanlardır hepside bu devletin göz bebeğidir.inanınki böyle nadide insanlar kolay yetişmiyor. UNUTMAYALIMKİ! Hükümet olmak tek başına iktidar olmak devletin her yapısı ve mekanizmasını bilmek demek değildir.yaşayıp yaşamadıklarına gelince YORUM YOK.

  163. erh said

    kimin ne olduğu bilinmeyen bir zamandayız beyler.kutsal kitapta Allah ile kandırılanlardan olmayın diye yazar.şimdi sizde vatan ile kandırılanlardan olmayın.bu teşkilatın içinde bulunan birinin evladıyım.ah vatan vah vatan derler adamı kullanırlar sonra bakarsınki ya yahudiye satmışsın vatanı yada amerikalıya.vatan haini diye vatansever birini öldürtürler insana.bizim önderimiz Atatürk ü bile kullaıp isanları kandırır bu şerefsizler.kafanızı kullanın artık Türk milleti bu kadar salak olmamalı.Rabbim Türk e zulum göstermesin İnşsllah

  164. tarafsız said

    arkadaslar dewlet önce bu adamları kendi cıkarı için yetiştirir işi bittikten sonra onları bitirmeye calışır ama adam zaten güçlenmiştir kimse basa cıkamaz böyle adamlarda dewlet içinde dewlet kurar iyiyken kötü duruma düşerler kimse yardım etmez o da istemeyerek kötü yerlere yönelir ama iş işten cokdan gecmiştir.yine de bizim watanımız cok kuwwetli milletimizde iman gücü war herseyle basa cıkmayı da biliriz kimse bizi yıkamaz arkadaslar benim gibi düşünenler warsa lütfen onaylasın

  165. tarafsız said

    bana katılan warsa onay maili atsın lütfen

  166. inönü(anatoli-a@windowslive.com) said

    Koskocaman devlet aciz miki yeşili maviyi kullansın kardeşim Devlet yönetenler kişi kurum kuruluş yada belli bir zümrenin okyanusta damla misali kendi dışındaki zümrelerin yardımıyla ayakta duruyorsa burada bir arıza var demektir demokrsilerle yönetilen ülkelerin bir oluşum modeli vardır tüm dünyada yani ya yeşil olmasaydı devllet ortayerde mi kalacaktı herkimse bu yeşil bu kadar konu etmek gerekmez o kişi ne etmişse etmiş yanlış yada dogru yanlış etmişse hayatını ortaya koymuş demekki bakınız bu gün ortalıkta olmadıgı meçhule karıştıgı rivayet edilir eger ülke menfaatine çalışmışsa zaten resmi sıfat taşırdı devlet eli bile olsa yanlışın resmiyeti olmaz yanlış örnek teşkil etmez okudum yorumları yeşilin yerinde olmak isteyenler bile var canını ortaya atarak yeşil olmak kolay zannedenler yani yeşil istemezmiydi eller gibi asgari ücretlede olsa özgürce yaşamak

  167. tarafsız said

    yazılan son yoruma katılıyorum ama bazen en ufak ayrıntılar kacırılıyo bence unutulmamalıdır ki şeytan ayrıntı da gizlidir hiç bişeye ne kesin dogru ne de kesin yanlış diyemeyiz en dogru bilinenler bile yanlış cıkıyo

  168. arada said

    en son ki yoruma katılıyorum ama unutulmamalıdır ki en ufak ayrınta da bazen hersey yatar bence seytan ayrıntıda gizlidir belki de en ufak ayrıntıyı önemsemeyip atlıyoruz işte bence o ayrıntılar dikkatle takip edilip yerinden cıkarılmalı…

  169. sergen burak yılmaz said

    MAHMUT YILDIRIM KOD ADIYLA NAMIDEĞER YEŞİL JİTEMİN BİR MENSUBUDUR.ASLEN BİNGÖL SOLHANLIDIR.BİNGÖLDE BİR ÇOK KİŞİNİN KATLEDİLMESİNDE ROL ALMIŞTIR SİLAHLARI GETREN VE TEKRAR YOK EDEN BİZZAT KENDİSİDİR TERÖRLE MÜCADELESİNE GELİNCE.BİR ÇOK TERÖRİSTİ DEVLETE TESLİM ETMEYEREK HEPSİNİ ÖLDÜRMÜŞTÜR.

  170. zaza said

    bende bingöl solhanda oturuyom mahmut yildirim gibi baba adm bu dünyeda bulamayiz kendisini çok sevirim lelal olsun kendi hakindan gelen insan lari severim

  171. puma14 said

    mahmut yildirimla kibris ta beraberdik,ben haldun kurt un adamlarindandim.Unutmadan soyleyeyim pkk ergenekonla iliskilidir ergenekon un arkasinda abd,italya ve israil derin devletleri vardir.

  172. gereksiz said

    TÜRKE KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR

  173. arada said

    ben hala bu adamın iyi mi yoksa kötü mü oldugunu anlamadım ki tam kesin bişey söyleyin herkes kendine göre yorum yapıo. objektif olsanız diorum???

  174. aydoğmuş said

    ALLAHc.c türk ü değil. müslümanı korusun. öldüğünde ırkın ne diye sormayacaklar dinin ne diye soracaklar. BEYİNSİZ.

  175. erzurumlu said

    vatan sağolsun bin yeşil bin çatlı fedaolsun analar sağolsun yeni yeşiller çatlılar yolda uzatmanın manası yok bu vatan cennettir buraya hakedenler girer

  176. palulu zaza iskender büyük said

    bende ayna ismi taşıyorum ama lanet ediyorum yeşilmiş yeşil demek ot gelmiş polak gider demek ve aynısı da oldu mahmut yıldırım ne oldu ot gibi harcandı die biliniyor ama ölmemiş şimdi antalyada bir otelde karı pazarlıyor ve ben şahsen gözlerimle gördüm

  177. arada said

    palulu arkadasım yani aslında bu adam cok da iyi biri degil diyosun ama herkes ikilemli konuşuo ben bu adamı tanımam etmem madem böle pis işleri war neden bu adama iyi diyolar biz bu watanın ewladıysak iyiyi kötüyü ayırt etmemiz gerekio..

  178. enes said

    reis herkes seni tanır bizler geleceğin bozkurtlerı yeşilleriyiz bizide al yanına yeşili bilmeyen varsa ögrensin farklı bi insan

  179. BOZO said

    neden mahmut yıldırım ilk zamanlar devrimcidi ve daha sonra milliyetçi oldu bunu bilen varmı PALULU ZAZA sen bilirsin gökderede olan bi olay yüzünden sonra milliyetçi oldu KOVANCILAR doktor vardı… ışığa kavuştur

  180. CcCBozkurtCcC said

    Varsin bunlari olu sanan sansin kahramanlar olmez!! Bu vatan bi pic yzunden bolunecekse ben kendimi asarim daha iyi tayyip pkk barzani amerika Korksunlar bizden ne bk oldugu milletin ap acik ortada. BU VATAN BOLUNMEZ!! iyisi kotusu mu var arkadaslar adam vatani icin savasiyor. Pkk normal avrupada biliyormusunuz Bozkurt denince terroristiz niye korkuyorlar bizden okadar kes anlattim ettim adamlar hala terrorist dyor Mhpye Muslumanlari sevmiyormusuz Halbuki anlamimiz turk islam muhurunu dnyaya vuracagiz!!

  181. nusret numanoğlu said

    ALLAH CC DEVLETE MİLLETE ZEVAL VERMESİN AMA BÖYLE EVLATLAR ZOR YETİŞİR KIYMETİNİ BİLMEK LAZIM TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN

  182. AĞABEY said

    evet bu tartışma açılalı tam bir sene olmuş. Kimisi ak demiş yeşile kimisi kara demiş kimisi öldü demiş kimisi yaşıyor demiş. bizde dedikki varsın desinler demesinler desekte derler
    İşin özü vatana kim zarar vermişse kırılsın kolu kanadı kalsın feryat içinde yerin dibine batsın şanı şerefi ölsün köpekçe ama; kim vatana hizmet etmiş se allah onu her iki dünyadada yüceltsin şan şeref versin VATANA HİZMET EDEN BİRİLERİ VARSA ORDA BİZEDE ONA YARDIMCI OLMAK YAKIŞIR KALIN SAĞLICAKLA AĞALAR BEYLER AGABEY DERKİ SİZ CANINIZI SIKMAYIN DÜZELİR ELBET DÜZERLİR HER ŞEYLER

  183. YaKaR said

    NE MUTLU TURK UM DIYENE

  184. Kirmastili said

    Arkadaşlar inanınki YALAN antalyada gözleriyle gördüğünü yazan kesinlikle zaza değil olsa olsa ermenidir.

  185. SEZER said

    mahmut yıldırım gelmiş geçmiş vatan evlatlarından biridir çok emeği olmuştur bu vatan uğruna… isteseydi o zamnlar terörü bitirirdi ama izin vermediler bitirmesine… apo suikastinde bulunda canı pahasına suikasti üstlendi ama şans eseri apo piçi kurtuldu… mahmut yıldırım bu kadar emeği dokunmuşken üstüne atan hainleri şiddetle kınıyorum… bu vatan evladının bu ülkeye bu kadar emeği geçmişken bu yapılamaz… (YEŞİL BÜYÜKTÜR)

  186. Elazığ_Gakgos_023 said

    YeşiL Büyük Bir Reis’tir Babadır NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE önemli Bir İnsandır Ayrıca BİNGÖL değil ELAZIĞ’lıdır !

  187. mc-_-emanet-_- said

    3500 faili cin ayeti olan adam nasıl biridir

  188. kocekurt said

    yeşil devlete hizmet etmiş bir insandır.işlenen cinayetler ve yapılan olayların hepsi devletin bekası içindir.devletini milletini seven milliyetçi bir insandır yeşil………

  189. arada said

    wala genel olarak adamın iyiliginden bahsedilio ama bence sorun onun iyi olması yada olmaması degil. problemi baska yerde aramalıyız ha yeşil ha baska bişe farketmez warsa yararı yasasın yoksa da zaten gereken ceza werilir önemli olan bu watanın bütünlüğü hepimizin kardesligi gerisi bos we sadece akıl karıştırıcı.

  190. ikram said

    ALLAH türkü ve türkün ayak bastığı toprakları çoğaltsın ve korsun yeşil gibi değerli vatan evlatlarını karalıyan insanları kahır etsin

  191. YesiL said

    ben bingölde oturyorum yeşili benim babam kadar tanıyon yoktu onu kulanan devlete yazıklar olsunki suan oo adam sürünüyor kaçak olarak yasıyor
    kaldıgı yeride biliyorum devlet devlet hani bu devlet

  192. abdullah said

    yeşili jandarma koruyor emniyet ise arıyor bu adam toprağımdır bu adamın 1 huyunu seviyorum teröre karşı çıkıyor türkiyede hangi adam tek beşına teröre karşı çıkıyor bunu hangi adam yapmak istiyorsa 4 böbrekli olması lazım

  193. yalnız türk said

    ben türk’üm sen değilsen itaat et. çünkü herkes birgün türk olacak nasıl olsa zaman kaybetme

  194. engin kaçak said

    gardaslar vatan icin toprak icin millet icin can vermeye hazırım vatanı bize emanet ettiler korumak boynumuzun borcu zoruma gidiyo yapılanlar dur demenin zamanı gelıyo selam lar dost

  195. BOZKURTLAR DİYARI ERZİNCAN said

    ÖNCELİKLE SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR ŞİMDİ BURDA YAZILANLAR BENİ ÇOK SİNİR ETTİ YOK YEŞİL ŞÖYLE YOK YEŞİL BÖYLE DİYORSUNUZ ÖYLE BİR KONUMDAKİ İNSANLARIN KİM NEYİN NESİ OLDUKLARI BİLEMEYİZ KULAKDAN DUYMA LAFLARLA BİRBİRİMİZİ KANDIRMAYALIM HA ŞUDA VARKİ YEŞİL YANİ MAHMUT YILDIRIM ÇOK ŞEREFSİZİN KELLESİNİ ALMIŞTIR ÖRNEGİN PKK LI KÖPEKLERİN AMA GİNEDE NE VARKİ O YOK ARTIK BİZ ŞİMDİKİ YAŞAMIMIZA BAKALIM ÜLKENİN HALİ KÖTÜ DEVLET MİLLETİ BİRBİRİNE KIRDIRACAK NOLACAK PEKİ BİR KAOS OLACAK VE BİRİLERİDE BUNDAN YARARLANACAK ŞİMDİ TUTMUŞ TAYİP BEY KÜRT AÇILIMI YAPIYOR YAVAŞ YAVAŞ KÜRDİSTAN HAYALLERİNE ULAŞMAK İSTİYOR BAKIN RECEP TAYİP ERDOGANDA BİR AJAN OLABİLİR BELKİDE AMERİKAYA ÇALIŞIYOR VE ŞUAN TÜRKİYEDE UYGULADIKLARIDA BUNU GÖSTERİYOR SİZ HANGİ ÜLKEDE GÖRDÜNÜZ BÖYLE HAK İSTEYEN BİR MİLLETİ YOK KÜRTÇE OKUL OLACAKMIŞ YOK KÜRTÇE KONUŞULACAKMIŞ BAKIN BEN BU KONUDA ÇOK SİNİRLENİYORUM BENİMDE ÇOK KÜRT ARKADAŞIM VAR BUNUDA BELİRTİYİM AMA BÖYLE BİRŞEYE YELTENSİNLAR ONLARA İLK KURŞUNU BEN SIKARIM AKILLI OLUN DTP SILOGAMLARI ATMAYIN SİZİNDE SONUNUZ YAKIN ŞEREFSİZ KÖPEKLER (BOZKUR ERZİNCAN)ÜLKÜCÜYÜZ SONUNA KADAR DÖNENLER KAHBEDİR BENDE DÖNERSEM BENDE KAHBEYİM

  196. oğuzHAN alemdar said

    mahmut yıldırım gibi insanları takdirle karşılıyorum ne mutlu türküm diyene ve ne mutlu türkü koruyana.. bu ülkeye canımız feda sonuna kadar.. keşke bize de şans tanısalardı da biz de bu ülkeyi korumak için bu tür görevleri yapsaydık.. seve seveeeeeeeeee yapardım. ama olsun burda kişiler önemli dğeil biri olmaz başkası olur önemli olan doğru düzgün insanların bu tür görevlere getirilmesi. allah(cc) vatanımızı korusun dinimizi bu ülkeden eksik etmesin.. herkese sevgiler saygılar !!

  197. sivaslı dilanur said

    ya bu adan terörist değilmi anlamadım nasıl iş bu yoksa devletin günah keçisimi devlet yaptiğı pislikleri bu “yeşil” denen adamın üstünemi atıyor hiç bişey anlamadim

  198. ahmet said

    DEVLET MADALYON GİBİDİR Bİ TARAFI İYİ Bİ TARAFI KÖTÜ KÖTÜ OLAN TARAF DEVLET DEGİLDİR SADECE KENDİ ADINA ÇALIŞAN ŞAHISLARDIR İYİ TARAFI OLAN DEVLETTİR NE YAZIKKİ BİZ ARADA KÖTÜ TARAFI GÖRÜYORUZ EE BİRAZDA KÖTÜ TARAFI GÖRELİM NASIL HATASIZ İNSAN OLMUYORSA HATASIZDA DEVLET OLMAZ BAYLAR BAYANLAR BİRDE ŞU ŞAHSIN ADINA FAZLA BİLGİ BİLMEDEN KONUŞMAYALIM İSTERSENİZ YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ.HERKESE KOLAY GELSİN.

  199. umut said

    yeşil yaşıor elazığda halaa

  200. süleyman sarı said

    arkadaşlar ben onu beşi bilmem apdullah çatlısı da hikaye mahmutmut yıldırımıda öcalanyıllardır var bir allahın kuluda buna kurşun sıkmıyor iprahim şahşn mahmut yıldırım apdullah çatlı türkeş siz vatanınızı sevseydiniz öcalanı ininde vururdunuz bunlar bir dizi arkadaşlar çakalla kuzu yanyana gezer oldu gerisini siz düşünün

  201. birtan said

    devlet vatandaşları için bi yada bi kaç kişiyi harcar ya biri ya hepsi mantıklı olarak hepsi.büyütür yetiştirir ve öldürür;) ölme derken soyut anlamdada öldürür ben inanmıorum bu devlet kendisi içn çabalayanı toprağa göndersin;)

  202. K_O_M_A_N_D_O said

    Mahmut Yıldırım Ergenekonun Tetikçisiydi Ve Ergenekon Hala Yeşili Saklamakta

  203. tugrul said

    arkadaslar Yesili dEVLET kullanmıs olabılır normaldır bu Abdullah Catlı vs vs kısıler devlete hızmet etmıstır yesil kendı kendısını yetıstırmıstır abdullah CATLIYI da DEvlet Yetıstırmıstır fark etmez Yesil ölmedi devlet tarafından saklanıyor ..Birde REİS kelımesını her yerde kullanmayalım dikkatımı cektı 5 kişiden 1 i yesil reis diyor yapmayın Reis demek onemlıdır teskılat yapısını goren bilir … tek bir gercek vardır oda bu kısının devlete hızmet ettıgı

  204. emre reis said

    arkadaşlar hepiniz güzel dersiniz ama kimse bunun geçmişine bakmıyor abdulhamid han hazretleri istihbarat örgütünü kurduğunda tekmiş yani herşey mümkün olabilir.Lavrence nedemiş türkiye yi arabistan gibi 50 ylda ele geciremeyiz izin verin tüm ailemi bu göreve adayım demiş ve ailesin den hiç kinseye ulaşılamamış herkes onların çoçuğu yokki demiş ama türkiyede yetiştirme yurduna verilmiş ve bi daha kimse ondan haber alamamış yani lavrence katliamı (ben böle diyorum )devam ediyor

  205. bozkurt said

    DERİN DEVLET .DERİN DEVLETİN SÖZÜK ANLAMINI BİLMEK GERKİR

  206. bozkurt said

    ŞEREFLİ TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZİN GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ BU GÜNDE BİR ÇOK KARANLIK GÜÇLER TARAFINDAN BÖLÜNÜP PARÇALANMAK İSTENİLDİĞİNİ ELBETTE EZELDEN BERİDİR ADIMIZ SOYADIMIZ GİBİ BİLİYORUZ.YANLIZ YILLARDAN BELİ BİZİM ŞEREFLİ VATANIMIZIN GENÇ EVLATLARI NİÇİN KİMİN İÇİN HİZMET EDİYOR VE BİRÇOK GENCİMİZ BU YOLDA HAYATINI KAYBEDİYOR.GEÇMİŞTE OLDUĞU GİBİ BİR ABDULLAH ÇATLI GİBİ KAHRAMAN YİĞİT ADAMIN .YABANCI İSTİHBARATLAR TARAFINDAN KULLANILARAK .BİR ÇOK OLAYDA TETİKÇİLİK YAPARAK VE DERİN DEVLKETİN BU KİŞİLERLE İŞİ BİTTİKTEN SONRA YA BİR KAMYONUN ARABANIN ÖNÜNÜ KESMESİYLE HAYATINA SON VERİLİR.BİR ÇOK KUVVET KOMTANLARIMIZ VE BİRÇOK JANDARMA İSTİHBARAT(JİTM)GİBİ ÖNEMLİ YERLERDE VE MERCİLERDE GÖREVYAPAN AZİZ KARDEŞLERİMİZ.KARANLIK GÜÇLERİN YAPTIĞI KOMPLO TEORİLERİNİ VE YAPTIKLARI KARANLIK İŞLER GİBİ BİR ÇOK FALİYETLERİ ÖĞRENEN YUKARIDA ZİKRETTİĞİM AZİZ KARDEŞLERİMİZE. KAZA SÜSÜ VEREREK SUİKASTLE ŞEHİT EDİP .KİRLİ İŞLERİNİ YÜRÜTMEYE HALEN DEVAM ETMEKTEDİRLER..SÖYLENECEK DAHA ÇOK MESELE VAR …ŞİMDİLİK BENDEN BUKADAR..

  207. trabzon/ofluyum said

    kardeslerim kafanızı yormayın (yeşil)yasıo ve yasadıgı yeri sedat peker bilio.yesil,sedat peker ikisi ogün samastı tuttu yakalanmasaydı ogün abimiz bugün ne terör nede baska birisi kalacaktın.1993 yılının mayıs ayında sedat peker ve yeşil ortaklaşa çalışmışlardır 2002 yılındada yeşile sedat pekerden mektup gönderildi ve halen yesil yasıo ama sunu unutmayın karadenizden bi sedat peker gibi ogün samast gibi birisi daha çıkacak ve türkiyenin ve dünyanın gündemine oturacak

  208. yesşil2 said

    escen ayağını denk al da senide lmasınlar yeşil gibi hizmet et sonra konuş tammam ı koçum

  209. yesşil2 said

    yeşil devlet için çalışmıştır erkenegon için değil bilip bilmeden konuşmayın

  210. slm ben solhandan tarık mahmut yıldırım benim özdayımdır. ben onu hiç görmedim ama annem nasıl biri olduğunu anlatıyor. ve dışarda bazı kendini bilmezler onu kötülemek istiyo mahmut dayım ülkesine aşık bir insandır ve hep öyle kalacak dayımı görmeyi çok isterdim hatta dayım gibi olmak isterdim çünkü böyle insanla bence saygı değer insanlardır.

  211. ulaş said

    slm ben sivastan ulaş benim merak ettiğim bişey var eğer beni bilğilendirirseniz sevinirim yeşil kodadlı mahmut yıldırımın yeğni varmış ertuğrul bayar onun nerde oldunu bilen varsa lütfen yorum köşesine yazsın merak ediyorum onu keşke göre bilme fırsatım olsaydı hepinize iyigünler diler,im

  212. osman said

    bakın ey cümle alem mahocumun yaşadıgını herkes biliyor asker isterse 5 dakkada bulur buldugu zaman neolur bilen varmı yokben biliyom demirel den başlar savcular toplamıya bakın bilende konuşuyor bilmiyende yakalanmasını istemiyom ergenekomcu deyil
    yeşil elini sallar gezer kara sal kib

  213. hewal said

    MAHMUT YILDIRIM DERİN DEVLETİNİN ADAMIDIR BU HERKES BİLİYOR

  214. TUĞBA said

    HANİ NEREDE ABDULALH ÇATLILAR YEŞİLLER(MAHMUT YILDIRIMLAR) MUHSİN YAZICIOĞLLULARI ÖZLÜYORUZ. AMA MERAK ETMEYİN BİZ VARIZ BİSLİKLER BEN VARIM BURADAYIM PEK YAKINDA GÖRECEKSİNİZ

  215. AMMO said

    BENCE KATİL OLUP KAN DÖKEN BİR İNSAN İNSAN DEĞİLDİR. CANAVAR OLABİLİR VEYA AŞIRI BİR KATİL OLARAK NİTELENDİRİYORUM.NEOLURSAN OL BİR İNSANI ÖLDÜREN BÜTÜN DÜNYA İNSANLARINI ÖLDÜRMÜŞ DEMEKTİR. HADİSİNİ ONUTMAYALIM ELİNDE SONUNDA HEPİMİZ ÖLÜMCÜYÜZ YA…? BÖYLE KATİLCİLİK ŞANŞÖHRETE PES DEMELİ USAYI.

  216. gladio said

    bu vatanı seven herkeze selamlar. bu sayfada gerçekten çok değerli bilgiler ve yorumlar okudum fakat bi okadarda gereksiz yorumlar ve yanlış bilgiler mevcut. kendi kanaatimce yeşil, çatlı, ersever ve diğerleri bu vatan için gerçekten çok önemli işler yapmış ve kendi hayatlarını hiçe saymış kişilerdir. özellikle 1990-98 arası terörün tam anlamı ile hortladığı bir dönemde doğuda önemli sivil teröristleri faili meçhul olarak yok etmiş genelde jitem bağlantılı işler yapmışlardır( çatlının jitemle alakası yoktur) herzaman savunduğum hukukun üstünlüğü, hukuk devleti gibi kavramları burda bi kenara bırakmak zorunda kalıyorum. fakat dönem itibari ile yapacak başka hiçbir şey yoktur. bunun adı bildiğiniz üzere derin devlettir. bu derin devlet her ülkede hatta gelişmiş ülkelerde dahada derin halde bulunan bir savunma mekanızmasıdır. çatlı artık miladını doldurduğu için öldürülmüştür fakat bunu yapan devlet değil gladiodur. devlet aracın içinde millet vekili emniyet müdürü varken çatlıyı öldüremez çünkü ozman herşey ortaya çıkar devlet kendini ele vermez. fakat oldu gladio bu suikasti gerçekleştirdi ve türkiye kaosa girdi tamda istediği gibi oldu yani. susurluk olayı ile vatandaşın devletine olan güveni azaldı gladionun istediği gibi. cem ersever: jitem in başı. kurucusu çiller. erseverde gerçekten çok önemli operasyonlara imza attı birsürü pkklı köpeği temizledi hatta kurumun finansmanı için uyuşturucu kaçakçılığı bile yaptı. daha doğrusu devlet için yaptığı sandı. ve sonra herşeyi öğrendi. ilk başlarda amacına hizmet eden jitem artık gladionun eline geçmişti. bir gün, araştırmacılığını çok sevdiğim fikirlerinden ise nefret ettiğim (kurtlar vadisinin konsept danışmanlığınıda yaptı) gazeteci Soner YALÇIN a telefon etti ve yarın mutlaka görüşelim sana çok önemli belgeler vereceğim dedi ve görüşemenden evide ölü bulundu ( çoğu kişi öldürenin yeşil olduğu düüşünür ben öyle olduğunu zannetmiyorum çünkü yeşil erseveri çok iyi tanır onunda hayatı pahasına bu devlet için çalıştığını bilir) yeşilde ilk başlarda devlet için iyi işler yapmıs fakat dediğim gibi oda artık gladionun eline geçmiştir. daha doğrusu yeşil devlet için yaptığını sanırken istemeden ve bilmeden ersever gibi gladioya hizmet etmiştir. peki bunlar nasıl oluyor. hepsinin arkasında ilgiliz ve israil ajanları mevcut. soğuk savaş döneminde sovyet rusyaya karşı kurulan örgüt gladio. ve hatta ondan çok daha öncesine dayanır. heryerde adamları mevcut. kimse bilmez. kimse ona hizmet ettiğini bile bilmez. yeniçeri ayaklanmısı şayh said isyanı menemen isyanı koçgiri isyanı. 60 ve 80 karışılıkları hep gladionun ingiliz ve israil ajanların eseri.
    türk olduğum için utanır hale geldim. benim ülkemde apo posteri açılıyo sözde bez parçaları açılıyo fakat sonra hepsi evine gidiyo. düşünsenize abd de taliban posteri açılsın mitingler yapılsın. düşünsenize israilde filistinliler hamas bayrağı açsın miting yapsın böyle birşey mümkün olabilirmi.
    maalesef artık benim türkiye için umudum yok arkadaslar. biz bukadar cahil ve tembel olduğumuz sürece bu devlet yıkılmaya mahkum. siz sanıyormusunuz ki türkiye ayakta çünkü hala güçlü. hayır. türkiyeyi yıkmıyorlar çünkü. yıkılsa ne olacak kim yıkacak kim nereyi alacak anlaşamadılar daha abd mi avrupamı rusyamı ve hata çinmi. onun için bir birlerine lokma etmiyolar ( şimdilik)
    maalesef hala milliyetçiyiz deriz ama karıya kıza laf atar üç kağatçılıkta sınır tanımaz tembellikte bir numara olur aksama kadar batak oynar içki masasında ülke kurtarır birazda çevre edindikmi rajon kesip mafya oluruz.
    pisliğin geldiği yer kurutulmadan pislik temizlenmez. öyle olsaydı kurtuluş savaşıyla istiklal mahkemeleri ile ihtilallerdeki idamlarla bu iş olurdu. ersever yeşil çatlı tamam eyvallah iyi yaptılar ama çözüm değil. türkiye büyük bir ev. bu evin içinde çatışmayı dış güçler çıkartıyo önce onlar temizlenmeli. nasıl?
    çalışıp zangin olacaz ama vergiden kaçırarak değil işçimize az maaş vererek değil. marka ile teknoloji ile.
    sonra güçlü ordu ve emniyet ile.
    daha sonra bu kez biz onlara fesat sokacaz. israili abd yi ab yi ve rusyayı birbirine düşürecez. ama bu 100 yıl sonra olabilir ancak.
    çalış çalış ve çalış
    oku oku oku
    hukukun üstünlüğü hukuk devleti.
    eğriyi doğruyu ayırt edemeyen kişiler litfen çatlıya yeşile ersevere özenmeyin. cin olmadan adam çarpmayın. gençlerimiz çocuklarımız butür özentilerle büyürse hepsi mafya olacak ve ülkeye zararı olacak. ellerine para ve güç geçtimi onlarda yanlış yola sapabilir kullanılabilir. olacak olan zaten olur çatlı olmak ersever olmak yeşil olmak kolay değil ve çözümde değil.
    saygılarımla gladio…

  217. gladio said

    benim buraya yazmıs olduğum yazı silinmiş. bugun sabah yaklaşık bir a 4 kağıdını dolduracak kadar yazmıstım fakat silinmiş. galiba bu sitede benim yazdıklarımı yayınlayacak kadar cesur değil. boşuna bu sitede tartışmayın konusmayın.

  218. efsane said

    adam izini iyi kaybettirmiş hee helal olsun ders almak ısterdim kendisinden

  219. darkmoon said

    ulaş eğer ki yiğeni bir şey bilmiş olsaydı konuştuturlardı oğlu bile bilmiyor anlayacağın ulaş devletin içindeki gerçek devleti ortadan kaldırmak isteyenler var malesef bunlara gücü yok adı üstünde derin devlet ama bana sorarsan yeşil gizli kapıları açan tek kişi bununla ilgili sormak istersen dogan_darkness@hotmail.com yardım ederim

  220. sarp said

    sen devletein evladına kıyarsan.Devlette senin evladına kıyar.

  221. üsküdar said

    1998 yıllında bulunan bır olunun kafası ve bazı yerlerı kesılmıstı ellerı falan o olaydan sonra mahmut yıldırım kayıp.kımılerı derkı o sahsın mhmt yıldırım oldugun dan suphenılıyor .

  222. üsküdar said

    herseyı vatan namına yapmıs gozukuyor.helal olsun .demekkı surıyede kopegı oldurseydı bugun bu kadar ıt kalmazdı.demekkı surrıyede kopege bırı haber vermıs .onlarda vuramadan donmus..

  223. KontrGeriLLa said

    Bakarmisiniz..Yeni Turkiye dedikleri bu mu Tayyip bey;;
    YANI POLAT ALEMDARLAR VATAN HAINI ILAN EDILIYOR…
    55 000 INSANIN CANINDAN SEBEP OLAN; EKONOMIK KRIZ SEBEP OLAN; BUNCA GAZI BUNCA SEHIT BUNCA HAIN DAN SEBEP OLAN SEREFSIZLER KAHRAMAN ILAN EDILMEKTE AKP IZINI ILE..
    BAKIN BU ARALAR KONTR GERILLAYA CAMUR ATMAYA BASLADILAR BASBAKAN YARDIMCISI TARAFINDAN..BERLUSCONI SEMDROMU..
    HERKES BUNU IYI BILSIN DUSMANIN PIS ISE SENDE ONU YENMEK PISLIGINE UYACAKSIN. GOREVLILER ANLAR.
    TURKIYE KENDINI SAVUNMAYA HER TURLUDEN HAKKI SONSUZDUR..
    BU VATAN ICIN BU MILLET ICIN 1 degil HER VATADASI ELINDEN GELENI YAPACAK..
    BENIM CANIM FEDA OLSUN SEVE SEVE..
    SIZ BU TERORISTLERI KARDES DIYORSUNUZ..IYI..AMA KARDESLIGI TURKIYEDE..BIR DE FRANSADA DINLEYIN BAKALIM AYNI HAINI TURK ILE KURT KARDES MI DIYE ????
    SIZ BU PISLIKLERIN NE OLDUGUNU DAHA HENUZ BILMEZSINIZ..
    SIZE SINIF SAVASI DERLER KOYLU DERLER ISCI DERLER BARIS DERLER AMA BAKIN EROIN HARAC DEVLET DOLANDIRMA CINAYET LINC FUHUS SAHTECILIK KORSANLIK YANI DEVLETE SANA BANA VERGISINI VERENE H.E.R … YASADISI, T.C YE ZARAR OLSUN DA NE OLURSA OLSUN ORDALAR..EN BUYUKLERI DE ONLAR.
    GEL GOR…

  224. dürüst said

    evet ülkemizi bayramızı sevıyoruz mıllıyetcıyız ama ne kadar ne faydamız var kendımızı kandırmaktan baska mesela fakır bir kürt fakir bir laz fakirbir çerkez ne farkları var oyunda kullanılan piyondan baska ör adam mıllıyetcıyım dıye gecınır komınıstle gazınolarda yer ıcer şirket kurarlar yanı bız turkler en mıllıyetcısıde olsa koltuk gormukmu para gordukmu babamızı bıle tanımayız %70 ımız boyle arkadaslar ne yazıkkı gormemıs bı toplumuz bazen dıyorumkı acaba bı savas cıksa şu salakça fener galatasaray macında bırbırıne tas atanlar dusmana da tas atarmı gozunun ustunde kaş var dıye adam öldürülen bi ulkemız va evet bu ulke bır o kadar pıslıgı barındırsada bır o kadarda guzel seylerı barındırıyo bu uykudan uyanamıyoruz bır turlu AHİRETTE kımın ne yaptını gorcez gozle ormedımız bı konu hakkında yorum yapıp vebal almayın arkadaslar

  225. ANTIYESIL said

    isinize gelmedigi zaman en iyi kurd olu kurd demesini biliyorsunuz.
    adam kurtleri oldurdugu icin REIS OLMUS BABA OLMUS KRAL OLMUS.

    ULA SIZ YOKMUSUNUZ SIZ.BU ADAMA REIS DIYENLERI KAZIGA OTURTMAK LAZIM.ADAMIYLA BIRLIKTE TABI

  226. mikro said

    YEŞİL KÜRTLERİ ÖLDÜRDÜĞÜ İÇİN HAYRANLIK DUYULAN BİRİ DEĞİLDİR!YEŞİL BİR 17 YAŞINDAKİ DELİKANLININ DÜĞÜNDEKİ SEVDİĞİNE KENDİNİ AŞIK ETTİREBİLMEK İÇİN PİSTE ÇIKIP HALAYBAŞILIK YAPMASI GİBİ DUYGUYLA BU İŞLERE GÖNÜLLÜ OLMUŞTUR..BURADA SEVDİCEĞİ İSE TÜRKİYEDİR.BU DUYGU MUSTAFAYI ATATÜRK YAPTI.YEŞİLİ YEŞİL ÇATLIYI ÇATLI..AMA TÜRKİYE Yİ BU ZAMAN DİLİMİNDE KÜRTLER SIKINTIYA SOKTUĞUNDAN ONLAR İLE UĞRAŞTI..ÇERKEZLER SIKINTI VERSEYDİ ÇERKEZLER İLE UĞRAŞACAKTI..VEYA LAZ LAR VEYA TRAKYALILAR..KİM OLMAZKİ KİM TÜRKİYE GİBİ BİR SEVGİLİNİN KALBİNİN ÇARPINTISININ SAHİBİ OLMAK.BU NE BÜYÜK BİR AŞKTIR BİLİRMİSİNİZ.O SİZİN GİBİ UYUŞTURUCU PARASI İÇİN DAĞA ÇIKMIYOR O TC YE ZARAR OLSUN DİYE DEVLETİ DOLANDIRMIYOR FUHUŞ İLE UĞRAŞMIYOR GASP KAPKAÇ ÇETELERİ KURMUYOR O VATAN İSİMLİ SEVDİCEĞİNİN KALBİNİN ONA ÇARPMASINA KAPILMIŞ BİR MECNUN..KÜRT DEĞİL YEDİ CİHAN BİR ARAYA GELSE MERMİLERİN ÜSTÜNE AYNI KARARLILIKLA YÜRÜR..VE HEPİMİZ DE YÜRÜMEYE İLKOKULDAN AND İÇTİK..YEŞİL SADECE ANDINI YERİNE GETİRMİŞTİR.BİZEDE ALLAH NASİP EDERSE GÖZÜMÜZÜ KIRPMADAN MERMİLERİN ÜSTÜNE YÜRÜYECEĞİZ AND OLSUN Kİ!

  227. bu ülkede ırk ayrımı yapan kendi sözde özlük haklarını isteyen ayrı kimlik isteyeyen ayrı toprak isteyen herkes ölüme mahkumdur EN İYİ KÜRT ÖLÜ KÜRT lafı çoık doğrudur sonuçta nede olsa 3 yanlış 1 doğruyu götürüyo bu topraklarda türklerden hain yokmu var ama siz kürtler hepiniz hainsiniz yeşil kod adlı mahmut yıldırım abdullah çatlı sedat peker siz bunları çokmu düürüst adamlarmı zannediyosunuz bunlar devlet adına ne kadar yaralı iş yaptılarsa o kadar zararları olmuştur çok yanlış konuşuyosunuz KAFATASI MİLLİYETÇİLİĞİ!!!!

  228. ali said

    mahmut yıldırım vatansever ve delikanlıdır devletin 300 milyar dolar veripte başardığını mahmut yıldırım tek başına yaptı adam pkk dan 400 500 kişiyi öldürdü siz ne sanıyosunuzama askerede hak vermek lazıım şerefsizler dağlarda mağralara pusuya yatıyor

  229. hakan said

    arkadaşlar biz bu vatanı türk kürt çerkez laz diye ayırmayalım olaya etnik bakmayalım hepimiz tek bayrak tek millet olarak yaşamalıyız biz bir bütünüz öyle kürtler varki vatan için gözünü kırpmadan canını veriri öyle kürde can kurban siz sadece kürtlerin mi vatan haini olduğunu düşünüyosunuz şu anda gördüğünüz sanatçılar gazeteciler ce iktidar komple vatan hainir bunların amaçları ordumuzu yıpratmak diyarbakırı özerke bölge yapmak ve polisten bir ordu kurmak bu amerikanın amacıdır bu adam amerikanın adamıdır fethullahçıdır kürt açılımı adında bir bölme ayrıştırma projesi düzenlemiş korkak bir vatan hainidir bu ülkenin başbakanı dönektir son seçimlerde cahil halkımızı bi one minute numarasıyla kandırmıştır o yüzden vatanımıza sahip çıkalım değerini bilelim yeşile gelince bence o çok vatansever bir isadır o ve onun gibilerinin değerini bilmelyiz

  230. MİKRO said

    eyvallah hakan kardeş..biz normal kürt arkadaşlarımızdan bahsetmiyoruz..biz haince arkadan vuran ermeni kökenli pkk çatısı altındaki kürtüz biz diyenlerden bahsediyoruz..benim ilk arkadaşım kürt izzet di..delikanlının hasıdır ve pkk dan inanılmaz gıcık kapar..çünkü o asla bebeleri vurmaz..kendi insanına tokat bile atmaz..saygılıdır..başım üstünde yerin var der büyüklerine..yanık sesi ile türkülerine doyum olmaz..ekmeğinin yarısını değil tamamını verir.yüreğinin güzelliği gözlerinde çakmak çakmak parlar..onlar çanakkalenin gerçek kahramanlarıdır..biz SATILMIŞLARDAN bahsediyoruz.yeşile gelince herkes nerede oldğunu pekala biliyor..ama onu yakalamak kimsenin gönlüne sinmiyor..amerikanın uşağı olmak istemiyor..bu hükümetin ne olduğu belli..çobanları kaçırtıp kuzuları yemek isteyen çakallar sürüsü..

  231. cihat said

    mahmut yıldırım dünyanın en büyük katillerinden biri olabilir. ama şunu unutmayalım ki jitem yani derin devlet ile askeriye adına çok cinayetler işlemiştir. bu cinayetlerin mağdurlarından bir tanesi babamdır. muşta 1993 te öldürüldü.

  232. cihat said

    1993 te babam sabah 08:00 de arabasından indirlerek bundan Adil Serdar Saçan`ın da haberi vardır.
    msn doğru değil
    buraya desetk yorumunuzu yazın söz verin bende gerçekleri sizlere yansıtırayım. tabiiki sizde derin devlet yada jitem ergenekon değilseniz

  233. baba yeşil said

    MAHMUT YILDIRIM dünyanın en büyük kahramanlarından biridir…vatan sana minnettardır…Ben hakkaride askerken YEŞİLi gördüm,ona hayatımızı borçluyuz yiğit bi komutandır,ben hayatımda böyle gözü kara bir cengaver görmedim…emrindeyiz…

  234. a.kadir said

    devlet boyle insanları kullanmaz bu insanlar devlete hizmet etmiş en buyuk eserlerdir bunlara hakaret etmeyelim bunlar olumu boze alıp yapıyolar sonra dan bizde arkalarından kullanıldı demiyelim onlar onurlu yaşadı onurlu oldü…

  235. ibrahim said

    tabbiiii cihat kardeşş buyrun

  236. fattih said

    bu vatan 30 kupona alınmadı… yeşil gibi efsaneler herzaman var olacaktır

  237. polat said

    devlet derin olduğu sürece devlettir derin devlet bunun için yoktur ayrıca devlet o gördüğünüz bi kaç ajandan bi kaç tetikçiden biaret değildir bir karar mekanizması vardır
    bu karar mekanizması ne zaman bu vatan için emek sarfeden insanların eline geçer
    o zaman ne gladio diye öne sürülen aslında bu toprakları bölmeye 1000 yılı aşkın süredir çalışan fatih i öldüren atatürkün ölümünü hızlandıranlardır.. YÜCE ALLAH BEN TÜRKÜM DİYENİ KORUSUN

  238. Karanlıgın Nefreti said

    Bakın böyle insanlar herkeze lazım evinizde rahat uyuyorsunuz onların sayesinde biraz ewt devlet adamı yoktan varda eder vardanda yok eder ama sonucu hep bellidir bilinmiyen kahbelikleri gizli izsanlar tarafından yok edilmesi bunun kim oldugu degil Ben Dadaşım Allahına kadarda bu vatana bunlar gibi insanların canları feda. Hedef belli kimin kanı Bellidir atatürk ne demiş Yer yüzünde tek adam büyüktür oda hz.muhanmet(s.a.s)çünkü 5 vakit namazı,Allahı tanıtıp gitmiştir dedigim gibi yanlıs düşünen olursa learcokein@hotmail.com eklesin fikrimiz herkeze acıktır ama amacımız hiç bir zamn degişmicektir..

  239. ÇATLI said

    çatlısı,yeşili,ağcası ve nıce bozkurtlar bu vatan için savaşan çalışan milletini devletini seven ülkücü gençlerdi ama hpsi kullanıldı bu yüzden biz ülkücüler hep küçümsendik ve aşağlandık bu yüzden ülkü denildiğinde akla ilk gelen kavga savaş oldu bunun için bu kafayı deiştirmeliyiz elimizde molotof silah bıçak değil kalem olmalı..(çatlı)

  240. MİT said

    arkadaşlar yeşil . çatlı .ağca . peker gibi çok adam bunlar adı ortaya çıkanlar ya çıkmayanlar türk devleti hiçbir zaman yalnız kalmaz…

  241. göksel said

    BOZKURT AYAKTA

  242. serkan said

    Murat demiş
    Kasım 8, 2008 3:19 pm

    11Rate This

    S.a arqadaşLar neden tartışıonuz onu anLamıorum sefa arkadaşımız ın dediği gibi bugün varLar yarın yokLar isim önemLi diiL önemLi oLan icraar onLar biryerLerden bizi izLiyorLar allah türkü daima koruyacaq buda biLinsin
    GEBZE ÜLKÜ OCAKLARI

    Güzel Kardeşim kalkmıssın GEBZE ÜLKÜ OCAKLARI YAZMIŞSIN barizz ülükücüsün onu anladık bide şu türkçe yazılarını değiştirsen bizim alfabemizde q,Q,ok,W,w vs gibi harfler yok bilgine kardeşim

  243. Yabgu Osmanoğlu said

    Yeşil e laf atanı keserim.Adam gibi adamdır Ben Laz’ım Yeşil de Kürt herkez der Lazlar Kürtleri sevmez,belkide öyledir ama Yeşil Kürtleri Lazlara sevdiren en önemli kişidir.Keske onun yanında olsam onunla beraber olsam…

  244. demir said

    beni al reis bekliyorum 506 241 03 71 devlet için birde ben sıkarım bu leş kokulu insanlara reis

  245. demir said

    çatlının yanında yeşilin yanında korkut ekenin yanında olmak benim için sereftir onurdur namustur.. benim yolum herzaman için tekdir ülkücülükdür reis bu devlete kursun sukanlara sıkmak serefdir

  246. mehmet öz said

    yeşiller ve çatlılar ölmez.kalplerde yaşarlar.herkes evinden çıkmaya korkarken onlar canlarını ortya koyup vatan için kurşun sıkıp,kurşun yemişler.devlet onlara madalya bile takmalıki vatanını seven dahada çogalsın.saygıyla anıyorum.

  247. özgür said

    aranızda bakıyorum herkes yeşili tanıyor saygı gösteriyor geçin bunları çatlı ve yeşil sadece piyondur

  248. mahmut said

    arkadaşlar zamanında abilerimiz yapmışş bi şeyler untmak mümkün değill ama unutmayın ”taşı delen suyun gücü değil,damlaların sürekliliğidir”bizim gibi insanlar varoldıkçada buda devamm edecek.

  249. kanbur said

    birincisi madem boyle bılgılendırme acısından yararlı bır sıte hazırladınız lutfen bılgılerı tam ve duzgun gırınız…yeşil kod adlı mahmut yıldırım YEŞİL lakabını gözlerinden değil operasyonlarda kendın dığer bırlık ve dusmanlardan ayırmak maksadıyla kullandığı yesil bere veya şal dan almıstır.

  250. onur çelik said

    dünyadaki bütün devletler devletin bölmek isteyenlere karşı onların stratejisi dahilinde savaşabilecek elemanları büyük bir ciddiyetle yetiştirir devletin bölünmez bütünlüğü adına operasyonlarda kullanır bunu resmi elemanlar dışında gayri resmi şekildede uygular işte bu noktada yapılan operasyonların niteliği devlet politikalarına ters düşmez veya devlet politikasına ters düşse bile gizliliğine önem verilirse devlet adına ve türk milleti adına çok önem arz edecek işler yapılmış olur .birde devleti yöneten hükümetlerin her birinin devlet adına iyi olduğunu düşündükleri projelerin bu operasyonlara ters düşme olasılığı vardırki işte bu ince çizgi türk milleti ve yaşadığımız ülkemizin bölünmez bütünlüğü için çok önem arz eder
    her yğidin bir yoğurt yiyişi vardır atasözünden yola çıkılır fakat yoğurdu dökmeden yamek gerekir … saygılarımla

  251. Ahbap said

    Devlet örgüt kurup adam öldürtemez. Nitekim bunu kendi akıbeti için yapsa dahil. Yani ortada savaş yok bir şey yok. Bunun gibi kendini bilmez Allah’sız geçinenler sorgusuz sualsiz kimi niye öldürdüğünü bilmeden tetiğe çekenleri kınıyorum. Bu felsefe Uğur Mumcu’ları, Ahmet Taner Kışlalı’ları ve diğer sayamayacağımız bir çok aydını da kendi menfaati uğruna öldüren zihniyetttir. Madem devlet kafasına göre adamları asıp kesecek o zaman mahkemeler niye var? Kaldıralım gitsin… Eşşek olmanın kimseye bir faydası olmaz… Hele hele hem eşşek olup hem cahil olmak üstüne üstüne bir de katil olmak Allah muhafaza hesabını vermek dahil düşünemiyorum.
    Allah Türk’ü mürkü korumasın. Allah mazlumu korusun. Türk haksızsa eğer onu da korumasın.

  252. bingöllü said

    mahmut yıldırım yani yeşil belki inanmayan olabilir bende solhanlıyım kendisi köylümdür devlet tarafından kullanılmış yada devlet öyle zannetmiştir…
    amaa devlet adına bir çok operasyonda bulunmuş devletini herşeyden üstün gören bi adamdır faili meçhul cinayetlerde adı çok geçti ama araştırıldığında sadece yeşil kod adlı mahmut yıldırım değildir birçok devlet görevlisi bu kodu kullanmıştır.. gözleride yeşil falan değil kahverengidir… yaşadığını yada öldüğünü oğlu murat yıldırımın kitabından okuyabilirsiniz diyor ki : babam vatanı için kimseyi düşünmez ailesini bile düşünmedi eğer babama 10 yıl bi odada kalacaksın burdan çıkmayacaksın dediklerinde o 10 yıl boyunca hayatını o odada yanlız sürdürür ve ben babamın öldüğüne inanmıyorum…
    adam bu sözlerinde yaşadığını şifreli bi şekilde sölemiştir… yani anlayan anlar hesabı.. diyorlar ki yeşil veli küçüğün tetikçisi yahu akıllı olun biraz yeşil veli küçüğün tetikçisi ise neden şuan yeşil içerde değilde veli küçük içerde tamam birlikte çalışmış olabilirler ama yeşil devletten başka kimseye hizmet vermemiştir kendisi için yapmışsa orası bilinmez

  253. bir başka solhanlı said

    arkadaşlar yorumların tamammını okuyamadımsada kısmen okumaya çaıştım özelikle hemşehrilerimin tehditvari yorumlarını okuyunca ne kadar aciz bir toplum olduğumuz ortaya çıkı veriyor en masum bir eleştiriye dahi tehditler savurmak aslında aciz insanların işi olsa gerek
    yeşile gelince ben sadece bir gerçeği hatıtlamakta yarar görüyorum bütün her şey cinayetler faili meçhuller tabiki suç isbat edilmeden masumiyet karinesi her kes için geçerli ama sevgili kardeşlerime diyorumki hürriyet gazetesinde yayınlanan yeşil ile tilki selim(tilki selim itiraf etti) ses bandını dinlerken nasıl bir türkiye hayal ettiklerini akıl ve izanla düşünerek yorumlamalarını istiyorum ve güçlü bir türkiyenin ancak kardeşliğin ve birlikteliğin ilerlemesiile mümkün ola bileceğini hatırlatıyor hepinize saygılar sunuyorum

  254. cetin said

    mahmut yildirim necidir edir kimdir deniliyor amasanirim mahmut yildirim szin bizim gibi birisi mitle heran gibir baglantisi yok soru cok ama velakin yakin gibi bir sey desek daha mantikli olur benim düsün cem

  255. BiNGöLLüYüM:( said

    Bİ BİNGÖLLÜ OLARAK SOLHANLI OLARAK UTANIYORUM.DEVLET YADA BAŞKA BİRİ KULLANMIŞ.YAŞAYAN TANIYAN BİLİR.YAZILAN ÇİZİLENLER NE KADAR OBJEKTİF?DÜŞÜNÜN Bİ.AYRICA ÜLKÜCÜ AĞIZLA KONUŞAN ARKADAŞLARA SORUYORUM.KAÇ KİTAP OKUNUZ?KAÇ KERE MEMLEKETE Bİ HİZMETİNİZ OLDU?ELLERİ KURT YAPARAK,3 HİLAL BAYRAK SALLAYARAK MEMLEKET SEVİLMİYO ARKADAŞ.ÇATLI-YEŞİL-ERSEVER……KULLANILDILAR VE İŞ BİTİNCE EMEKLİ! EDİLDİLER.ŞAHSİ MENFAAT YOK MU SANIYONUSUZ.UYAN MEMLEKETİMİN AZ OKUYAN,AZ ARAŞTIRAN VE ÇOK KONUŞAN EVLATLARI UYAN!

  256. ARAS BEY said

    Bütün arkadaşların yorumuna saygı duymak gerekir.Her devletin bir derin devleti vardır.Diğer ülkelerde kanuni olarak Devlete bağlı olarak çalışırlar.Vardır mutlaka hataları yanlışları ama , bizimkiler kadar değil.Adam,kadın ,Genç , yaşlı kim hangi yaşta olursa olsun Devletin Bekaasını tehlikeye düşürecek her kim olursa olsun bir şekilde İKK uygulanmalı gerekirse infazı da sessizce yapılmalıdır.Güzel ülkemin nimetlerini ,ekmeğini yiyen o kadar kansız var ki , zannetmeyin bir çoğu dış ülke ajanları…Sonuç olarak doğru yapılana saygı duyun…Birileri ölmüşse tüüüh yazık ya dememeli.Vardır hikmeti sebebi…Yanlışa saygı duymayın…Yanlışla yapılan her hareket Devlet için yapılmıştır.Kimse çıkar uğruna devlet saflarında vatan korumasın.Ben bunu kabullenmiyorum.Bizde devletçiyiz,bizde milliyetçiyiz.Allah’ına, kitabına, vatanına, toprağına bağlı bireyleriz.Yukarıda yazan arkadaş ülkücülerin hepsini cahilmi sanıyorsun.Bir kere MHP,BBP tabanına bir bak akademisyen kaynıyor.Bırak onları ben okuyorum.Her türlü ortam ve konuda senle karşılaşırım.Özgürlük diyip ,puşi takıp molotof atmak daha keyifli değilmi ??? Gece her saatte dışarı çıkıp dolaşıyormusun,içki içip eğlenebiliyormusun,geneleve gidip cinsel ihtiyaçlarını gideriyormusun,mini etek giyip dolaşıyormusun,seyahat hakkın varmı,seçme seçilme hakkın, var var hepsi var al sana özgürlük.Ha dersen ki kürdistan olsun biz özgür olalım.Haaa orda dur bakalım derler…Türk olmanın da kürt olmanında hakkını ver,bu ülkede size canını verecek çok yiğit olur Bingöllü kardeşim.Sen bir elini uzat biz bin kere.Mesele kürt olmak değil.Mesele çürümüş kafalar,boş beleş hayallerle uğraşan siyasetçilerde bitiyor.Okuyorsan bizden de oku , benim yaptığım gibi yap herşeyi oku.Kendini okuma sadece.Kusurum olduysa okurlara affola…Saygılar…ARAS BEY

  257. sontango 03 said

    arkadaslar cetin agaşenin kitabını okuyun bir cok seyi anlayacaksınız.

  258. TURABI said

    bu adam tamamen masa olarak kullanilmistir, etkinligi yoktur tek basina bisey yapamaz

  259. alper said

    cok merak edıorum bu konuda herkez gıbı detaylı bılgım yok.bu adam kac hukumet gordu.yada kac basbakan kac cumhur_i reıs gordu…
    bu adam mı cıddı anlamda kotu yada sole dıyım dewlet mı bu adamı karalıyo???
    aslında bu yesil denılen kısı hep gundemde deıl.nezman balyoz olsa nezaman defıne arar gbı sılah bulsalar ne zaman sıkısdgnda suclu aransa ozaman gundeme dusuyo.oturup dusunmek lazım once.bırımıze deseler(yorum yapanlar ıcın’dır)gıdın k.ıraga teror orgutunun basını yakalyn yada sunu sunu yapın hangmız cesaret eder.cogunuz ben yaparım der ancak kolay deıl arkadaslar cıddı kendı oglu dıo dewlete baglılıgını.ama bu dewlet bu ıkdıdarı basa bız getırdysek bız oy attysak (atanlar için)soz soylemeye we laf kalabalıgı yapmaya hakkımız yok.nezaman basdakı olayları acar ozaman bu ıs hallolur.dewlet once susrluga ısık tutsun abdullah catlı orada oluyo hatta arabada deıl arabanın dısında oluyo zamanın ıç işleri bakanı sag çıkıyo…
    ecel ısde naparsın zalımı es gecıyo dıycem ama ole deıl gencecık fıdan gıttı.kım bılır belkı oda bır yesıldır:)ama sunu belırtym okuduklarıma gore watanı suphesız herkez sewıyo.fakat sewgı bır ıse yaramaz.bır ewde yemek olmadan yasayabılırmısın ısde bu watan ıcınde bısıler yapmadan yasayamayız.kuru kuru konusmıyalım once kendımıze cekı duzen werelım.bıde bu ocak aggzıyla konusanlar once kendı ıcınızdekı curuk elmaları ayıklayın sonra gelın sıyaset we dewlet konusalım

  260. 44 said

    GİZLİ KALAN HERSEY [ MEHMET EYMÜR } DEN SORULSUN

  261. 44 said

    1. ERKAN GÜRVİT

  262. musa said

    bunlar gormustur ve cokertmiştir gorwevleri bu anlıcan

  263. isimsiz said

    arkadaşlar, yeşil kodlı kişi, yaşamtadır. 2009 yılı yazında çeşme de seaside da bir otelde elçilik araçlarının dolu oldugu bir gün , otelde toplantı gerçekleştirdi. Kapı onu bekleyen kişi dostumdur. toplantı sonu bir yat ile açıldılar. ve hala da zaman zaman devlet ile ilişki içerisinde Türkiyeye gelmektedir.
    Gerçekte kime ve ne amaca hizmette onu bilinmemektedir.

  264. yesil kulanip diger jitem kuruculari olan cem ersever gibi onuda bir yerde yok etmieler milette yesil yasiyor saniyor ole kulanip kafasina sikar yollarlar kendi halkina ihanet eden yesil turk halkina nasil ihanet etmesin turkler bunu bildigi icin bole onuda tahtali koye coktan yollamislar ole bingoluden otan duyorum

  265. yabancıbiri said

    devlet her zaman 18 yaşındadır her zamanda öyle kalacaktır mahmut yıldırımda hayattadır

  266. Noname said

    Kurtlar Vadisi gladıoyu izleyin ordaki fuat aras=Veli küçük ordaki iskenderde=Yeşil izlemenizi tavsiye ederim…

  267. kerem kılıç said

    Beyler burada yeşil yaşıyor Elazığda,Bingölde gibisinden yazılar yazmayın adamın hayatını okudunuz ve okuduk kaçtane hasmı düşmanı var canını tehlikeye atıyorsunuz.Bu ülkeye yeşil / sedat peker / Abdullah Çatlı gibi adamlar lazım bende onlar gibi olmaya canımı herşeyimi ortaya koymaya hazırım bunu okursanız iletişime geçin benimle. darkareass@hotmail.com

  268. J200 said

    2001 Yılında bizzat kendisi ile karşılıklı çay içtim dahası yok!!

  269. heyt ulan.. sallamayin hiyarlar. yesil i goren yok ,bilen yok.atip tutuyorsununuz, ben solhan yenidal koyu cemalan mezrasindanim’ yani yesil benim oz akrabamdir.yesil gariban saf ayni zamanda salak bir adamdi.onu devlet adamlari harac almak kullandi, harac ister para baskalarinin hesabina yatardi’kendisi acliktan midesi kokuyordu; polis ve mit onu harac almak icin vantur otobus firmasinin sahibi sena er den adamlari tarafindan ;nizamettin kutlu.mehmet yazicioglu ile birlikte boyunlari ve kemikleri kirilincaya kadar dovulduler.son resimlere bakin yesilin.yemek masasi ustunde gazete ustunde yemek yiyor;sandalye ve masa 50 tl etmez; kanepede yatiyor 150 tl etmez. yesil parasiz gariban bir adamdi; en son kaybolmadan once bes gorustuk,hep ayni takim elbise giyiyordu.jitem ve mit eline silah ve telsiz verdiler. sonrada bazi adamlari arayip harac aldilar.yesil ede kurus vermediler.pislikler onun ustune kaldi

  270. eyüp taşer said

    birgün hepimiz mahmut yıldırım gibi vatanı için canını vermeye hazır milletlerden olacaz bu milletin evlattları yuvadan uçanlar…

  271. mahmut said

    gözlerinin rengi yeşil değilki kahverengi bunu oğlu söylüyor(murat yıldırım yeşil adlı kitabında) yeşil adı ekipten gelen bir isim.ayrıca sakallı diye lakabıda vardır..susurluk için çalışmamış susurlukçuların kuyusunu kazmaya çalışmıştır.

  272. oktayasde said

    Bende sefa kardesime katılıyorum Bu vatana hizmet edersin edersin bir gün vatanının Huzuru Tehlikeye girmesin diye diye Tüm suçu Sana atsalarda bir köşeye çekilirsin .. Ama olsun İnsanlar Geleri Geçer Ama Vatan Hep Kalır Senin Vatanını Nekadar sevip Nekadar Hizmet Ettiğini Allah Bilir Vatan Sağolsun … [Ya Sev Ya Terket]

  273. kaya said

    okudugum kadarıyla Yeşil adlı şahıs devlat adına böyük işler yapmış ve böyük calışmalar yapmış nerde oldugunuda tek devlet bile bilir..

  274. Cengiz Han said

    DEVLET ELİNİ KİRLETMEK İSTEMEDİGİ NOKTADA DEVREYE SOKTUGU PİYON

  275. yusuf peker said

    adam gibi adam recep tayyip erdogan

  276. özlem said

    merhabalar herkese tüm yorumları okuyamadım ama sunu söylemek isterim devlet ayrı vatan ayrı biz vatancıyız devleti diiliz arkadaslar bu devleti yöneten kendini bilmezler herseyi kagıt üzerinde yapıor. yeşil kagıt üzerinde aranıyor ankaradayım ben yeşilin işlettiiii ortak oldugu lokantayıda biliorum ben biliorumda devlet bilemiormu devlet böyle adamları kullanır işi bitincede sustrmak için öldürüp atar kuyulara tıpkı benim babama yaptıkları gibi devletimi teskilatımı sevmiyorumbu devlet için okudugumada lanet ediorum gönüllülere vatan emanet edilmeli bu ülkede kimin ne oldugu bilinmior yakında yeşili köskte görebilirz hatta gencler ayık olun ayık bu vatan bizimmm kolpaların degil bizimmmmmm

  277. musa aka said

    bu üikede polat alemdar yalan olsada gerçegide vardir.bır ğüneş gıbı doğuyor.

  278. subay said

    vatan sağolsun vatan varoldukca ben herzaman varım……?

  279. SOLHANLI ZAZA BOZKURT said

    ben YEŞİLin köylüsüyüm onunla gurur duyuyoruz,biz bingöllü gençler vatanı için mücadele etmiş YEŞİL ağabeyımızın yolunda yurumekten onur duyuyoruz.vatan sana mınnettardır MAHMUT YILDIRIM.

  280. kürt kızı said

    şerefsizler,200 tane o.ç çıkmış klavyeyle konuşuyorsunuz.dağdada böylemisiniz.siz anca bukadarını yapabilirsiniz.pkk olduğu sürece daha çok mahmut yıldırımlar gelir,ya sonuç ÖLÜM.KÖKÜNÜZÜ KURUTACAZ

  281. YALNIZKURT said

    Büyük adam MAHMUT abinin hayranı olarak öncelikle kendisine saygı ve selamlarımı iletiyorum..En büyük hayalim MAHMUT abi tarafından yetiştirilip onun ekibi ile mücadele vermektir.Vatanına bayrağına milletine aşık bir ülkücü bozkurt olarak MAHMUT abi ile birlikte mücadele etmek benim için büyük bir onurdur…Ayrıca ileri geri konuşanlara sesleniyorum akıllı olun…SAYGILARIMLA ALLAH VATANI İÇİN MÜCADELE EDENLERİ KORUSUN…
    YALNIZKURT

  282. Bakın arkadaşlar bu devlet veya herhangi bir devlet tutupda bir şahsı kendi çıkarları için kullanacak kadar küçük değildir.Bunlar tamamen hikayedir.Adam kendini mafya sanan küçük bir böcek benim için.Bu devleti korumak şahısal birşey değildir bu tür eylemler aksine devlete zarar verir iç isyanlara yol açar.Herkez kendi başına iyi yönde birşey yapmak ister fakat ucu bucu karışır.BU TÜR KÜÇÜK İNSANLARI ABARTMAYINIZ ADAM ÖLDÜRMEKLE BÜYÜK İNSAN OLUNMAZ…BU VATANI KURTARMAK NE ONLARIN İŞİ NEDE 3-5 ÇAPULCUNUN İŞİ
    İYİ GÜNLER

  283. ÖZGÜR :(((( said

    benim lafım kimseye değil sadece yüzenadalı m akar a sayın m akar sen önce allahı inkar eden daha sonra yılmaz güney ci olan daha sonrada ahmet kayacı olan ve şimdide yeşil i savunan iki yüzlü safını belli etsen çok iyi olur yalakalığın sonu yok yeşil doğru yapmış yanlış yapmış en azından adamuın safı belli herkese selamlar

  284. kaleli said

    Arkadaslar bugun yesıl dedıgınız adam hala yasıyor bunu herkes bılıyor ama nerde ne yapıyor kımse bılmıyor butur ınsanlar devlet ne derse onu yapar soyle bı dusunun abdullah catlı devlet ıcın calıstı devlete karsı yanı habersız ısler yapmaya basladı ve susurluk kazası bunların ıcınde yer alan sedat bucak kımse sımdı nerde ne yapar onu arastırmaz ank evınde oturuyor.Gelelım mehmet alı agaca devletin ıstedıgını yaptı sımdı nerde kım bılıyor hapıste denıyor antalyada cıkıyor yanı bu ınsanlar onemsız devlet ne ısterse bu ınsanlar onu yapıyor jitem veya mit farketmıyor yanlısları oldugu zaman gıdıyorlar yanı kısıler onemlı degıl bugun mehmet abdullah denıyor yarın ertan serkan denecek bu yuzden bosverın kafanızı yormayın …

  285. süleyman çırak said

    bakın arkadaşlar herkez kafasına göre sallamış. yalnız bu yeşil’ i tanımıyorsunuz o zaman yorumlara biraz dikkat edin. Yeşil’ in çok karışık bir hayatı olmuştur, her konumda her mevkide çalışmıştır ama karşılıgını alamamıştır. O dönemin büyükleri yeşili harcamak istemiştir o yüzden de yeşil ortadan kaybolmak zorunda kalmıştır. susurluk olayını dahi yeşil’ in üzerine atacaklar neredeyse ve bu kadar devlete hizmet ettikten sonra bu olaylar meydana gelince artık yeşil de intikam almak istemiştir vede başarmıştır. evet Yeşil ölmedi hala yaşıyor ve olaylardan sonra artık oda iyi bir insan degildir. o kadar suçlamadan sonra haraç ta kesmiştir sayısız adam da öldürmüştür devletin istihbarat birimlerinin emirleri dışında sebebsiz yere birçok adam öldürmüştür. Yalnız burada suç yeşil’ in degildir, suç yeşil’ i kullanıp bu duruma getirenlerindir. şuan isteseler mit olsun diger teşkilat lar olsun hemen bulurlar yeşil’ i ama biliyorlarki yeşil bulunursa birçok gerçek ortaya çıkacak şuan ki devlet adamları bile içeri girecek. ewet bu dogrudur çünkü yeşil in elinde 7 adet kaset bulunmaktadır ve bu kasetlerin sadece 1 adet i yeşil in elindedir. yeşil öldürüldüğü anda kasetlerin bir tanesi piyasaya çıkacak ortalık çok karışacaktır bu yüzden yeşil’ e öldü süsü verilip rahatça yaşaması önerilmiştir. o da kabul etmiştir çünkü denge böyledir ve yeşil eceli ile ölene kadar bu denge böyle devam edecektir… gerçekler bunlardır eger benimle tartışma kapısı açmak isteyen olursa yada kafasına soru işareti takılan olursa msn den sohbet edip aydınlatabilirim… Süleyman ÇIRAK. s.y.6_selenim45@hotmail.com

  286. susturucu said

    bırakın yeşili maviyi kırmızıyı bu zamana kadar kim birşeyleri değiştirmişki aynı hamam aynı tas, yeşil kod adlı kişi vatansever olsaydı oğlu çete kurup harac kesmezdi. bunların hepsi kuklacı oynatanlara bakın siz vatanmı kurtarmak istiyonuz ozaman çocuğunuzu adam gibi yetiştireceksiniz devletin üst makamlarına gelmesini sağlıyacaksınız o da bu ülkenin düzelmesi için elinden geleni yapacak.kahve köşelerinde yada internet köşelerinde konuşmakla vatan kurtarılmaz

  287. Mehmet said

    Ahmet demir kod adını gözlerinin rengi olan “Yeşil”den almadı. Yeşil denmesinin nedeni, gözlerinin rengi değildi. Çünkü o kahverengi gözlere sahipti. Operasyonlarda PKK’li gibi giyinen Mahmut Yıldırım, güvenlik görevlilerince ayırt edilebilmek için ‘yeşil fular’ takıyordu. Yeşil kod ismi burdan gelir.

  288. yavuz said

    devlet millettir arkadaşlar sen ben olmassak devlet olmaz.bu yeşil hükümete çalışmaktadır.hükümetin ajanı dır.onun ne hükmü vardır nede hükümü. başlı başına tek türkiyede görevlendirilen bir asker fedai ne hükmü vardır nede hükümü.İSTESELER NEFES ALDIRMAZLAR AMA TÜRKİYENİN TÜRK MİLLETİNİN BÖLE KİŞİLERE İHTİYACI VARDIR.ARAMIZDAN KANI 5 PARA ETMEZ İNSANLARI YOK ETMESİYLE GURUR DUYORUM.VATANA CAN FEDA.BAŞTAKİNE YOL GÖZÜKMELİ.YAŞASIN MİLLİYETÇİLİK.

  289. FEDAKAR BİNGÖL LÜ said

    yeşil gibi kahramanlar bu ülkeye bir daha zor gelir o yüzden onun kıymetini bilelim yüzlerce defa ölümden dönen bu vatan için seve seve canını veren aç kalan soğukta kalan yağmur altında kalan yaralanan öldüren öldürten yurt içinde ve yurt dışında memleket için savaşan bir nefer bir yiğittir o kimi devlet onu kullanmış diyor kimi tetikçi diyor kimi terörist diyor benim bunlara bir cevabım var terör olursun içine sızarsın GEBERTTİRSİN tetikçi olursun şehirdeki piçleri GEBERTTİRSİN devlete gelincede devlet sağolsun kullanırsa kulansın BU CAN DEVLETE KURBAN OLSUN.

  290. ............ said

    BU VATAN ICIN KURSUN YIYENDE,KURSUN ATANDA,FIKIRLERIYLE YAPDIKLARIYLA HIZMET EDENDE BANA GORE BIRER KAHRAMANDIR. BİLİYORUM KI SUAN YAZDIKLARIMI GORUYOSUN ALLAH SENI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN. MUŞ DA GORUSMEK UZERE;)

  291. emrah çakır said

    slm arkadaşlar kiminiz iyi kiminiz kötü yazmışsınız kiminiz de kendinizi birşekilde ıspatlamaya çalışmısınız ama hepsaçma sapan şeyler bilinsinki nice yeşilervar buvatanda buinsanlar azda çokta olsa bişeyler yapmaya çalışmış bu vatana nezorluklarla gelmişler busaffaya ölmüş veya ölmemiş belkide efsane olmuşlardır kimsenin bilmediğiniz kişilerin hakında yorum yapmayın ailelerini üzüyosunuzşu sayfaya girin bakın orda nediyolar ömer çakır yeil bakın ben emrah çakır benim babamda yeşil le aynı kaderi ve aynı görevi paylaşıyodu aynı ekip simdi sizin aklınıza bi soru işareti bırakacam ömerçakırmı ölmüş yoksa yeşilmi sayın okurlar buinsanlar iyivayu kötü yaşıyo veye yaşamıyo artık onlar yok belki öldüler belki yaşıyo ama bende aynı kaderi paylaştığım için sayın yeşilin aylesine sabır mesajlarımı iletiyom ama bilinsinki buinsanlara herne olmuşsa olmuş ama bunun faturası aylelerine kesilmemiş kimse bu insanları tanımadan kötüyorum yapmasınbilinsiki bunlar herşeyi vatanı için yapan insanlardır ben EMRAH ÇAKIR elazığdan ÖMERÇAKIRIN OĞLU aynıkader aynıyol aynı ekip nerdeler bu insanlar boşverin artık bırakın peşlerini benim kimseden korkumyoktu kime negerekiyosada kimene bilgigerekiyosada arya bilir 539* 286* 59* 79*** 530*879*75*93

  292. emrah çakır said

    sayn baha yazıcı kelmeni kulanıyosun ama ağzından çıkan kelimeleri kualğın duymuyo galiba yorummunudaüslubunlayap

  293. emrah çakır said

    benidinle kürt kızımısın nesin buülkeyi nice devletleryıkamadı seningibi 3*5 tane kahbemi yoksa 3.5tane pzvenkmi yıkacak dikatete odağlarda yakalayı biyerine dinamit sokmasınlar kürtlerin adınada konuşma ben emrah çakır altınada imzamı atarım

  294. Süleyman said

    eyv. emrah kardeş sana katılıyorum. ama insanlar bilip bilmeden çok yanlış yorumlar yapıyorlar. ben yeşil’ i anlatan 4 tane kitap okudum. yalnız herkez başka söylüyor başka yazıyor. bu nedenle gereken söylenecektir her zaman. agzına saglık söylediklerine katılıyorum.. Babanada ALLAH tan rahmet diliyorum.. bana ulaşırsan sohbet edebiliriz, diger e- posta adresim.. s.y.6_selenim45@hotmail.com..

  295. memet said

    inşallah bu vatan haini ve cani insanlar yani yeşil hakkında vatanı koruyodu vs cümleler kuranlara derimki inşallah akrabaları veya babaları veyahut herhanki bi yakınlarıda yeşil gibi bi tetikçinin kör kurşununa giderde ondan sonra çıkıp desinki babamı yada akrabamı vatanını koruduğu için öldürdü desin böyleleri hakkında iyi düşünenler sizler insanmısınız bi sorgulayın kendinizi övdüğünüz insan kaç tane masumun kanına girdi haberiniz varmıki yazık diyom başkada bişi demiyom

  296. kod adı yeğekli said

    böyle devlete böyle adam lazım

  297. 12zaza said

    yeşil agadır aga

  298. hasan said

    mauhmut yıldırım gercekten cok iyi bir kontra gerilla adamgipi adam ve ben onu seviyorum umarım hayattadır kimileri öldü diyor kimileri yaşıyor diyor ben onun öldügüne inanmıyorum umarım yaşıyordur

  299. hasan said

    mahmut yıldırım gercekten bu ülke için canını feda edecek bir insan ve cok purofesyonel egimli biri pkk kökünü kurutabilecek kapasiteli biri yeşile devlet izin verse bugün yeşil dagda şeresizlerle ölümüne savaşır ben yeşilin hayatta olduna inanıyorum onu cok seviyorum

  300. DEVLET said

    MEVZU BAHİS VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR…

  301. alparslan said

    yeşil bır ıstıhbaratcıdan yana bır kahramandır ama herkes bunu farklı bır sekılde yorumluyor kımısıne gore vatan hayını kımısıne gorede halk kahramanıdır bana gorede vatanını en cok sevenlerden bırısıdır ve vatanı ıcın her turlu tehlıkeyı goz onune alıpda vatanı ıcın mucadele eden bır mucadelecıdır keşke herkes yeşil gıbı korkut eken gıbı abdullah catlı gıbı vatanına sahıp cıkan evlatlar olsa bılınızkı sucsuzlarda suclular gıbı cesaretlı olsaydı bu ulkede pıslık kalmazdı ve bu ulkeyı kımse parcalamaya kalkısamazdı bence bunları ceza evıne deyılde daha sereflı vede onurlu bır mevkıde tutmaları gerekıyor yadakı gerekıyordu bunlar evlatları mılletlerı vede vatanları ıcın carpısan bırer kahraman mehmetcıktır.

  302. arbede said

    yeşil izmir bozyaka narlık durağında taksicilik yapıyo

  303. arbede said

    ama benzeri :)) adam bu kadarmı benzer yeşile

  304. ahmet said

    Eger biz insan yeşil gibi vatanı için ölmesini bilmiyorsa o zaten türk değildir.Yeşil lazım değ,l bize dyorsunuz yeşil gibi senin elin de 10 tane askerin olsun gönder mehmetciklerini evine cCc

  305. gün yüzü said

    Mahmut yıldırımı yakından tanımak isteyenler..kurtlar vadisi ve kurtlar vadisi gladyoyu izleyenler.. iskender buyuk adı altında belirtilmiş kişidir…. yeşil kod adlı şahıs devlet için çalışmaktayken devletin içindeki yobazlar ve içe sızmış şerefsizler yüzünden yanlış yönlendirilmiş vatansever bir insan…

  306. aydın cömert said

    arkadaşlar orasını burasını bilmem.Kim nerde ? yada nasıl çalışır bilmem. devletin herbirimi boş bırakılmamalı bu memleketin başına ne geldi ise zaten bu yüzden geldi. jitemi,polisi,askeri,bakanlığı yada istikbaratı vs. her birim araştırılıp sorgulanmalı.birimler sorgulanmassa sıkıntı ozaman başlar ve bu milletin başına çözemiyeceği belar gelir. eğer yeşil denen bu adam bu memleket için çalıştıysa allah onu dünya ahiret huzur versin. belalardan muafaza etsin. onun gibi bu ülkede çok insan olduğunu tahmin ediyorum. fakat onlarıda bu ülkede kullananlar oldu ne için acaba ülke içinmi ? yoksa kendi menfaatleri içinmi ? orası karanlık. her iş iyi yada kötü hiç birşey saklı kalmaz allah doğrudan yanadır.yanlışın allah katında hükmü ve yeri olmaz. yeşil denen kişi eğer doğru biriyse bu memelekette gerçekten vatan için mücadele verdiyse rabbim onu yanlız bırakmayazaktır. eğer kullanıldıysada vay haline.unutmayalımki türkiye cumhuriyeti 18 yaşındadır. ülke bu ülkede yaşıyanların sadece nefes alıp ömürlerini geçirdiği bir yerdir. bizden sonra geleceklerde aynen böyle olacaktır. geldim,gördüm, gidiyorum. umarım her fert bu ülkede adam gibi gelip bu ülkeye faydalı olarak gitsin. adam gibi gelip adam gibi gidenleride saygı ile analım. saygılarımla.

  307. hakan kara said

    arkadaşlar ülkemizin üstünde oynanan oyunlar saymakla bitmez size şunları sorasam die düşündüm bu gün israile filistin için bi dakika diyen başbakan hamas için dokuz watandaşimizi israil sularında öüme gönderen başbakan onlarca vatandaşımızı teröre kurban werirken nerde beş mart teskeresini abd de el öperrek almak bizi küçültmedimi başımıza çuval geçiren şerefsizi türkiyeye sokarken küçülmedi mi soruyorum size ne yaptı bunlar ne neden ana yasa degişikligi 2011 e erteleniyo çünki kendileride biliyoki bu ülkeyi şimdi bölerse 2011 de o koltukta olmayacak ama 2011 de bölerse o koltuga sülalesini sıgdıracak bedelli yi nedenkaldırmıyolar çünki kendi gibi ler in çocugu yatacak bizim gibiler askerlik yapacak hani eşit bi ülkeyiz ya baş örtüsünü çözecekmiş neyle çözecek ortada bi yasak yok sadece baskı war suanda başbakan ın yaptıgı baskı gibi maraşlı dan selamlar

  308. hakan kara said

    şimdi diyorsunuz ya yeşil şöyledir böyledir onlara sorun yeşil bir terörist diyecekler beşbin yıllık türklük destanı olan ergenekonu terör örgütü ilan een şerefsizler den buda beklenir ama yeşil gibi milliyetçı watan ewlatları bu watanı karşılıksızda sewmesini bildiler bizler gibi maraşlı dan selamlar

  309. kobra said

    devletin böyle adamlara ihtiyacı var

  310. kurdi said

    yeşil yaşıyor kim diyor ölmüş varsa bir bilginiz sizde itirafçı olabilirsiniz.!!!
    onu bilmezsem bunu söylemem

  311. ali can sezik said

    mahmut yıldırım zamanında bır takı olaylara karısmıs devlet tarafından kullanılmıs.tc basbakanı oldu derken bı olayın arkasında ısmı cıkyo?bu nasıl olabılıyo?madem devlet bu adamı var ettı nasıl oluyorda olup olmadıgı hakkında bı bılgısı olmuyo?bıldıgım kadarıyla ıstıkbarat genıs ve buyuk bı bırım naısl olurda bulunamaz?

  312. engin said

    arkadaşlar suçluyu suçsuzu adalet belirler adaletin olmadığı yerlerde çeteler türer bunlar beline silah taakıp dolaşan magandalar. ne vatanseveri allah aşkına adam resmen katil yukarda yazılan yazılara şaşırıyorum bu adamı örnek alan ne çok kişi var demek bir okadar katil olmaya aday insanımız var.ama unutmayın bu katillerden biri etrafınızda da var. farz edelim bütün suçluları biz cezalandıralım ne olurdu öyleyse ben anlatıyım:
    alacağın mı var mahkemeye gitme tefeciye çeteciye git tahsil etsin
    adam mı öldürdün yargılama öldür suçsuzsa ne olcak allah rahmet eylesin
    biri seni mi dövdü git sen de onu döv erkeksin yaaa
    yani anlatmak istediğim lütfen halimize şükredelim iyiki yasalarla yaşıyoruz hıı kiminiz diyecek yasamı adaletmi var.ama unutmayın ki bu yasalara uymayanlar yine sizlersiniz

  313. fatih karaman said

    buradaki bilgilerin güncellenmesi lazım, çok eski ve yanlış bilgiler var. özellikle yeşil in oğlu murat yıldırım ve cemalettin emeç in birlikte yazdığı kitapta çok taze ve doğru bilgiler var. eğitim şart:)

  314. sinan çakır said

    bu insan ile 2003 ve 2004 yıları arasında marmariste birlikteydik ve herkesin dediği gibi vücudu tahrip olmuş bir şekilde ölmedi,2006 da kalp krizi geçirdi vefat etti.ve o dönemlerde ben o şahsın mahmut yıldırım olduğunu bilmiyordum,kendisini elazığlı halil ateş olarak tanıtmıştı.çokta kaliteli bir insandı bana çok büyük iyilikleri dokunmuştu.

  315. kadir yeşil said

    yeşil yeşil yeşil boşa konuşanlar var yeşil sedat peker abdullah çatlı hepsının gözlerınde bı farklılık var oda ne vatan sevgisi 3 kardesız hepımızın canı bu vatana feda ben boyle dıyorum dıyenlerıde ellerınden opuyorum allaha emanet yesılde bızım sedat pekerde bızım abdullah catlıda bızım

  316. ali said

    kod adı:yeşi yanı mahmut yıldırım
    Mahmut Yıldırım’ın izi uzun süredir bulunamadı. Yaşayıp yaşamadığı konusunda da net bir bilgi henüz yok.
    ama vıllanda yaşıyaşyor

  317. elif said

    devlet dediğin yıkılmaz bi dağdır
    evet kullanlmış birisde yeşil ve yaşıyor..

  318. korkusuz said

    arkadaşlar mahmut yıldırım bir zamnlar devlet tarafından kullanılmış ve işleri bitince öldürmeye çalışmışlar ama mahmut yıldırım onurlu ve gururlu biri oldugu için hakimlerin suçsuz deyip katilleri serbes bıraktıgı kişileri kendi cezalandırır.bnde olsam aynısını yapardım mahmut yıldırım gibi devletini vatanını seven biridir ve iyiki var…şu an nerde oldugunu bilsem elini öpmeye giderdim.ALLAH öyle vatanını seven insanları eksik etmesin başımızdan…

  319. müdavim said

    devleti için çalışmış bir aslan parçası

  320. Reis said

    akrabaları halen elazığda. elazığda uzun süre görev yapmış solculara büyük darbe vurmuştur.

  321. Jackal said

    abdullah catlıda yaşıyor ama kimse bilmiyor yeşil kod adlı kişide yaşıyor ama kimse bilmiyor sizler buralarda yorumlar yapana kadar icraatler yapın ülkücülük karı kız uğruna kavga etmek deqildir ülkücülük kavgalara karışmak deqildir zalime baş kaldıramamak sucsuzu dövmek deqildir ülkücülük yapmayı hedefliyorsanız okuyun devletin iyi yerlerinde olun ve o zaman hedefinize ulaşmış olursunuz milliyetcilik budur türk bayrağını ve o üç hilali taşıyabileceğinden dahada yükseğene cıkartmaktır.

  322. Halil said

    Yeşil (mahmut yıldırım) öğrendiklerim kadarıyla, j.ve mi. için büyük hizmetler yaptığı aşikar. Cem Ersever’in kitap falan yazması bu kişinin açığa çıkmasında etkendir. Zaten o kitaplarda Cem Ersever’in başını yemiştir. Aslında kitapdan çok onu meçhul kadın bozmuştur…. neyse… yinede Yeşil’in oğlu bir kitap çıkarmış, bu kitap biraz bana akp iktidarı ile anlaşmalı gibi geldi. ayrıca üstü kapalı Çatlıya eleştiri vardı, yine jandarma ile mit ve polis çekişmesini ve kıskançlığını hissettirdi bana ki zaten bu var olan bir konudur… Kısaca benim izlenimim, eymür/yeşil bir ikilemse Çatl/k.Eken de ayrı bir takım gibi bunların kendi mücadelesi olduğu gibi izlenimler ediniyorum… Çatlı ekibi ermenilere ders vermişse Yeşil ve ekibi ise pkk ya kan kusturmuştur… Kısaca Devlet için çalışanları yinede böyle kolay harcamayın lütfen. Onlar neticede halkımız, milletimiz, devletimizin varlığı için çarpışmışlardır. öyle rahat koltuklardan edebiyat kolay… neyseee… selametle kalın. Yalnız şunu söyleyim Reis diye biri anılacaksa o da Abdullah Çatlı’dır.

  323. bahoz engin said

    yeşil kimdır benim piçımdır annesi de kara köyde halen hizmet vermele meşkuldır

  324. ELAZIĞLI said

    yeşilin gerçek adı Ahmet demirdir. yani mahmut yıldırım değildir mahmut yıldırım ayrıdır ahmet demir ayrıdır.Yeşil yani Ahmet demir Öz Ve Öz Elazığlıdır. Mahmut yıldırım ise Mamüdo Sehy Adı verilen Bingöllü Bir Adamıdır.

  325. ibo said

    ya bu yazıyı yazan hiç yeşil fotografı bile görmedi ya da sallamayı çok iyi biliyor. yeşilin göz rengi kahverengidir nasıl adını gözrengine göre alıp yaşil oluyor. tak jitem kimliği tak mit kimliği değiştirir gibi lens mi değiştiriyor.

  326. mehmet said

    ya 300 küsür yorum var tamam olsun 300 de 500 de ama hemen hemen hepsi boş yorum neden mi?

    kimileri yeşilin yanında görev yapmış, yeşile talimat vermiş gibibilmiş bişlmiş konuşmuş o kadar bilgin varsa git devlet kurumlarına yardım et.

    kimileride yeşili tanıyormuş gibi savunmuş, yeşili gerçekten tanıyan ve seven adam ona zarar gelir diye burda konuşur mu

    işkemden sevme bu nerden biliyosun görevini sahşi kullanmadığını, illegal yapılanmadığını, bölgedeki diğer faaliyetlerini. rapor mu var yoksa delil mi var.

    sevmeyen adamda burda konuşmaz kaldıki gider itirafçı olur.

    boş boş sevmeler, asılsız yorumlar ve kaynaksız yorumlamalar. bunları yapan sadece ergen özentisi

  327. alper said

    arkadaşlar YEŞİL(mahmut yıldırım) sadece bir şey hakkında bilgi vermek istyorum size yeşil hakkında yakalanmıası karar çıktığında yakalıp sorguya alınıp ve daha sonra serbest bırakldığında sorgu sırasında üstünden buz dolabı taksit seneteri çıkmıştır. yeşil devleti soymuş diyen şahıslar bukadar ş.r.f.s.z olmayın… (yeşil hakkında takılan bişeyer olan arkadaşlarım sorabliriniz)

  328. derinbey said

    çok az kaldı….

  329. kenan said

    arkadaşlar bunlar nasıl yorumlar kafasına gore insan oldurmek hangi kitapta yazıyo bırakın yesili maviyi bu guzel cennet turkiyemizde herkez uzerine düşeni yapsa sadece sevse fesatlık olmasa ne yeşile gerek kalır nede başka bişeye allaha emanet kardeşler

  330. suskun said

    yeşil zamanında hem mit adına hem de jıtem adına calısmıstır halıl arkadasım yesil ve catlı zaman zaman beraber hareket etmıslerdı .catlı vatanı ıcın calıstıgını zanneden ve aslında gladıo ya hızmet eden kısı ve bunu ogrendıgı zamanda olduruldu.eger oldurukmeseydı onların sonu demektı zaten.. bilmediğiniz cok sey var arkadaslar…………………

  331. mehmet said

    bu insanı devlette kullan dı devlet silin ce yeşil kot ismini aldı sono hizmet etti ve gerekli emirleri yapıp kabuna cekildi diye biliyoruz

  332. gladio reis said

    abdullah çatlı ve yeşil aynı timde görev aldılar ancak çatlı bnce yeşilden daha üstün çünkü çatlı akıllı adam yeşilse rahatsız bir kişilik

  333. okan said

    gençler hepiniz devlet meselelerin çok hassassınız ama artık olayı dalladırmayın herkes yerinde sağ olsun

  334. yeşil said

    mahmut yıldırım ilk olayı elazığda ülkü ocağını bastı ismini böyle duyurdu pkk ya karşı birçok operasyonda yer aldı sonrada pkk ya çalıştığı ortaya çıktı solhanda herkes onu tetikçi diye bilir türkiyede kırmızı bültenle aranırken antalyada emniyet binasının karşısında kaldığı ortaya çıktı oğlu murat yıldırımla

  335. SEYFETTİN said

    devlet zamanla bu vatan sevdalıları kullandı çatlılar yeşiller vatan için mücadele ettiler zaten devlet yaşili filan aradıgı yok zaten devlet için çalişmaya devam ediyor bence

  336. AsiRuh said

    Beyler Kurtlar Vadisindeki POLAT ALEMDAR İşte Bu Karakteri Canlandırıyor!

  337. AsiRuh said

    Bu Adamla Çalışmak İsterdm Sırtım Yere Gelmezdi Hiç 🙂

  338. hamdi said

    demek ölen ölür kalan sağlar bizimdir her şey vatan için ama siyasi algılanmasın biz mhp li değil turan’cıyız

  339. MEHMET COSKUNKAN said

    YUKARDA ALLAHIM ASAGIDA DEVLETIM SAYGILAR MAHMUT AMCA SENINLE GURUDUYORUM BIZLER BU ULKENİN ASIGIYIZ MAHMUT AMCA SAYGILAR BIRILERI EMREDER BIRILERI YAPAR SENI SEVIYORUM SAYGILAR BIZLER BU ULKENIN ASIKLARIYIZ BEN ULKEM ICIN NE GEREKIRSE YAPARIM DENGELER BOYLE ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN

  340. kadir said

    yeşil yaşıyor.

  341. berat said

    MahMut YıLDırIm On NuMara Adam……

  342. berat said

    gladio reis.. sen kimsinki mahmut yıldırım hakkında böle konuşabiliyosn cigerii 5 para etmezz insansın Lan BU adam Vatanını sevDgi için HerŞEyi GÖz Önüne ALaraK Pkk’LarLa İŞ BirLigi Yapıp Sonra Pkk’LArı İndirenn ADam VaTanı nı SevdiGi İçn HerŞeyi Yaptı Aaama Yazık OLdu 12 Senedir AİLEsNdeN uzak şimdi….

  343. Liyakat said

    :))

  344. ARICAKLI ZaZa said

    devletin daha bilinmeyen nice yeşilleri var da kimsenin haberi yok

  345. denizci said

    selamünaleyküm.arkadaşlarbebce bunlar kurt degil neçatlı yeşil bunlar devlet için görev yapmış ama bence buülkenin gerçek miliyetcileri denizgezmişler eşref bitlisler uğur mumcular neden öldüler biliyormusunuz gerçek miliyetci olduklarıiçin

  346. kod adı yeşil said

    arkdşlar yeşil kod adı kişiyi canlandıran kşi kurtlar vadisin deki abdulhey karakteridir…

  347. v.karani said

    DEVLETIN O ZAMANDA KI ADAMLAR VERDIGI SOZU TUTMAK ZORUNDADIR M.YILDIRIM BENCE OLDURULMEDI GOREVİ BITIP GIZLIDEN ODULLENDIRILDI CUNKU OYLE ZAMANLAR OLMUSTUR KIKOSKOCA SADDAM HUSEYININ UZERINE TEK BASINA SUIKASTA GITMISTIR

  348. zaza said

    yesil yasıyorrr

  349. akyürek said

    kafayımı yediniz siz yaa devletin adamı falan bu herif devletteki cuntanın adamı. Muhterem komutan Albay Kazım Çillioğlu suikastindede adı geçiyo , uyuşturucu kacakçısından haraç alıyo bu nasıl devlet. bunın adı ergenekon biraz akıllı olun

  350. BENİM ŞAHSIMA AİT SÖZLER ŞUDUR İDDİA EDİYORUM VE BİLİMSELİMDİR TEYYİDİ MÜMKÜNDÜR DÜNYA DUYSUN SESİMİ = DİNİ İSLAM… EHLİ MÜSLÜMAN… TÜRK OĞLU TÜRKLER. YER YÜZÜNÜN EN ŞEREFLİ VE ÜSTÜN MİLLETİDİR. TÜRKLÜĞÜN GELENEKLERİ İSLAMIN EMRİYLE …YAŞAYAN BU MİLLET. T C . DEVLETİNDE. TÜRK BAYRAĞI ALTINDA YAŞAYAN MİLLETTİR… BU VATANA UZANAN HAİN EMELLERİ KIRMAK İÇİN HAYATINI ORTAYA KOYAN. ÖYLE ADSIZ KAHRAMANLAR VARKİ ANLATMAK MÜMKÜN BİLE DEĞİL. VATAN İÇİN ( ALLAHIN ) RIZASI BAŞTA OLMAK ÜZERE ÖLÜMÜNE MÜCADELE EDEN ADSIZ KAHRAMANLAR. GAYRİ RESMİ OLARAK ÇOKTUR. BAZILARI KARŞILIĞINDA ÇOK PARALAR ALDILAR DİYE DEŞİFRELERE MARUZ KALDILAR AMA ADSIZ KAHRAMANLAR. DEŞİFRE OLMADILAR FAKAT DEVLETTE SONUNDA SAHİPSİZ BIRAKTI BAKMADILAR HARCANANLAR OLDU. YEŞİLDENDE ÇATLIDANDA ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPTILAR. SAĞLIKLARI BOZULANLAR YAŞAYANLAR VAR YAZIK OLDU HARCANANLARA. EN AZINDAN SAĞLIK VE CÜZZİ MAAŞ ÖMÜR BOYU VERİLEBİLİRDİ HİÇ DEĞİLSE ONURA EDİLMİŞ OLURLARDI. EN SONUNDA PARANOYAK GİBİ FİŞLEMELERLE KENARA ATILDILAR. DEMEKKİ RESMİYETİN DIŞINDA BU İŞLERE YARDIM HAK DEĞİLMİŞ… BEN BÖYLE BİLİRİM. YEŞİL VE ÇATLI ÖZELLİKLE ÇOK BÜYÜK PARALAR İÇİN YAPIP YETKİLİLERLE BÖLÜŞTÜLER…VATAN HAİNLERİ PEK ÇOK… AFFINIZA SIĞINIRIM DERTLENDİM BİRAZ…

  351. mehmet akgül said

    biliyorumki.mahmut yıldırımı binlerce defa üstünde ve . t c .devletinin. bekası için bir kuruş dahi almadan temah etmeden.( ALLAH )rızasını önde tutan binlerce adsız kahramanlar var. peki bu adsız kahramanlara. sağlığı için ve hiç değilse yaşlandığında emeklilikleri düzgün geçsin diye. kısmen ömür boyu para maaş bağlanamazmı.ve silah verilemezmi korunamazmı. neden devlet bunu yapmadı bir çoğunu kullanıp neden fişleyerek gururlarıyla onurlarıyla .istihbaratlar oynadı yakışmıyor devlete vebalini fişleyenler kenere itenler nasıl öder (ALLAH) hiç kimsenin ahını kimseye koymaz. ve monoton istihbaratlıktan çıkın artık ayrıca insanlara insan gibi davranın.itimat etmesini bilin sizler eksiksiz değilsiniz. zira eksizsiz. olan meleklerdir.düşünün . örneğin… teröristler. p k k .dinsizler. askeriye .mit . ve diğer istihbaratlar arasında tamponlar arasında sıkışarak ömür geçiren insanın pisikolojisi ne olur… bir tek bunu düşünün.yeter. ve bu insan öldürsende dininden ülkücülüğünden vatan bayrak sevdasından ölümünede olsa asla taviz vermeyen insandır. bu şahsa kötülük yapanlardan ( ALLAH ) hesap sorar inancındayım.( ALLAH ) T C .DEVLETİNİN. üstün bekasını korusun duasındayım. sitemkarlığımdan dolayı afedersiniz…mecburen…

  352. taner said

    sayın yeşil hakkında ileri geri konuşmayın bozuşuruz . ….. elazığ(sülünkaşlı

  353. RainMan said

    akyürek! sen ne kadar bliliyorsun öyle.. karı gibi boş çene yapmayı o kadar seviyorsunuzki sırf birşeyler yazmış olmak için yazmayın.. o heriften haraç kesiyor ama kime ve kimlere gidiyordu.. önce bi onu araştır oğlu murat yıldırım neler demiş yeşil hakkında önce onları oku sonra burada yorum yap
    ve herkes yeşil olurdu istenilseydi demiş bi kaç kişi HADİN HODRİ MEYDAN YEŞİL GİBİ Olun ?

  354. lazım değil said

    arkadaşlar kendinizi fazla yormayın yeşil gibi adamdan türkiyede binlerce var devlet birini alır diğerini bırakır o yüzden bu konular karışık fazla içine girmeyin bence ayrıca devlette ne yaptığını bilmio

  355. Ali soylu said

    Kim nederse desin.Keşke bende yeşil gibi olabilsem olmayı istiyorum

  356. Turani Kurtoğlu said

    Kurtlar Vadisi Pusu’ya Kara isimli bir karakter girdi,alelen Yeşil’i canlandırdığı kesindir..Şimdi izleyeceğiz acaba senelerdir gözümüzde kahraman ilan ettiğimiz Yeşil gerçekten vatansever mi yoksa hain mi..Kurtlar Vadisi çoğu karakteri gayet güzel açıkladı,bunda da göreceğiz..

  357. Sedat said

    Turani Kurtoglu Haklisin Kardes, ben kvpnin bir bolumunu kacirmam ve cok merak ediyorum cunki kvpde oynayan kara devlet adamlarini indiriyor, ve bizim bildigimiz ornek aldigimiz yesil bunu yapmazdi…

  358. trkhuyei said

    balbalı !

  359. mustafa said

    soyle bi yorumlara baktimda ne kadar kara cahil insanimiz var en kotusude bu ya cahil insan kadar tehlikeli bir canli yoktur catir catir insan olduren caniler insan bile degildir hic fark etmez turkmus kurtmus ermenimis kimin cezasi varsa yargilanmalidir ama belliki bu yesilmidir kurbaga yesilimidir para icin resmen cete kurmus yok arkadas sukurler olsunki bu devir kapandi

  360. çrkn krl said

    evet bu adamlar hala hayatta olsaydı çok gzl olurdu bkn kmse buna iinanmsn bu adamlar çok icrat lar ypmştr abdullah çatlı yeşil mahmut yıldırım mehmet eymur blnn isimler bunlar helal olsun bnlara

  361. ozgen said

    VAy be neler biliyormuşuz ..

  362. Metin said

    Birisi yazmış isthibarat geniş ve büyük bir birim diye öyle tam aksine görevleri kısıtlı bir birimdir onlarında üstü var çünkü neden mahmut yıldrımın bulunamadığını bir düşün derim basın zaten masonların elinde her bilgiyi oyarlarmı sanıyosun :)) (bu pkk olayı tamamen gizlş örgütlerin uydurması öyle bişey yok ergenekon diğer adıyla masonlar (yahudi kırması türkler en tehlikelisidir içimizdeler ve ecnebiler yeşil meşil,doğu perinçek,obama,esad,mitin içindekilerin bazıları hatta çoğu,hepsi bu gizli örgütlere üyeler işimiz zor kolay gelsin ne zaman savaşın çıkıp çıkmayacağına kara verenler Illuminatidir (daha detayıda var ama kalsın nette yok bu bilgiler detayları yani)Tüm başbakanları cumhurbaşkanını seçenler başa getirenler onlar seçim olaylarıda bahne bizi hangi partiye oyv erirsek verelim gene onların dediği olur bunu öğrenin artık adamlar şovalyeler zamnın planlarını yapmışlar düzene oturmuşlar Turgut özalıda öldüren masondu (başa getirenlerden biri CIA yi katmıyorum bile onların hep illuminatiye hizmet ediyor şeytana tapıyorlar tüm gereçkelr bunlardan ibaret bırakın apoyu mapoyu jiteme bunlçerez kalır apo mit ajanı doğru zaten önceden biliniyordu içeri atılacağı onu yakalam emrni verende gene bu gizli örgütler ne sandınız başka kürt sornu meselsi diyede bişe yok buolay da 1980 darbesi 28 şubat 12 eylül gibi darbelere benziyor ve hepsini yapan Rotscilhd ve Rockefeller ailesidir bir araştırın derim bunlar alman asıllıdır çok tehlikeidirler dünyadiki en güçlü örgüt Alamnlardı Thule örgütü gibi bu mitin başları fena ğrayacak bir gün doğruları açıklamadıkça aynı şekilde içimizdeki kukla paşalarda sebatayn olnalr yani daha ne kadar kan dökülmesine göz yumackalr bu ülkede kesin onlarda masonlara hizmet ediyor efendiye hizmet tabiriyle bunlarda köle amaç toprakalra sahip olma,,para,petrol ve bor madenlerine biran önce sahip olma ile ülkeyi tek din ve tek devlet altında yönetme tek siyonizm bankasından şimdilik bu kadar…

  363. Metin said

    Birşey daha mit müsteşarı kime hizmet ediyor ve karşılığında ne alıyor bunun cevabını kim verbilir ? 26 denmiş çok komik /87 asker ) şehit olmuşken bu adam madem yetkileri var herşeyi yakalayabiliyorlar uydulardan olsun başka teknolojiler olsun nasıl onca pkklıyı gözden kaçırı askerlerimizn ölmesine izin verir ve okadar silahsız insan araçları varken son moda japon yapımı savaş robotları varken neden hala insan kurban ediliyor cevaplar çok basit 1-Silah sanayinin para kazanmasını isteyen vatan haini paşalar(içeri atılanalr olabilir silivride yatanlar ama aralrında masumlarda var dışardakiler yakalanmalı) işin içinde %80-90 (gatadaki masonalrı katmıyorum bile 2001 de kanıtı var metin halinde Ankarada hala bulunmaktalar ) tüm rütbelerde dahil erler hariç 2-Maonların para kazanma yollarındna biri olduğu için kanlı para) engellenmemiş olabilir bu olay zaten harekat sırasında vrudukları hedefelden bazıları kendi askerleriymiş böyle bir komedi olabilirmi Allah yukarda kimi kandırıyorlar o vurudkları hedefelr hep boştu boş mağaraları,durduk yere taradılar, bombaladılar (bu hep böyle öeln pkklıların resimleri nerde uyudan dahi çekilebiliyorken kanıt yok ?) bilmeem kaç pkk lı öldü dendi hepsi martaval(zaten erlere hep kötü davrandıklarıda kanıtlandı hiçbişey gizli kalmayacak örn nerede bir ceza görülmüş eline askerin pimi çekilmiş bomba vermek bu paşalar kaşınıyorlar onalarda apaçık mason üyesidir ya da kölesidir necdet de öyle yeni (genelkurmayda öyle babasınla arası hiç iyi değilmiş zaten masonların ailevi yapıları yoktur o konuyu gimicem şimdi) Tayyibi de başa ABD(illuminati ülkesi ve diğer alt örgütleri) getirdi (anlaşmalı olarak) onlar getirdi hiçbişeyden haberiniz yok uyuyun uyuyn iyi uykular Türkiyem.Diğer örgütleri hiç katmıyorum bile sol el örgütü,rumeliler grubu var vs… bunlar gerçi ufak çerez kalır masonların yanında (devede tüy).

  364. Metin said

    PKK ya gelmişken geneli ermeni ve suriye kürtlerinden oluşan bir masonik en alt grup(kölede denenibilir veya kuklalar (abd hollerinde ermeni localaları var dikkat edin ermeni diaspoalarını unutmayın) o öz olan türk kürdü sandığımız diyarbakalı,siirtli dağda ölen askerlemiz arasında asla kökenlerinde yahudilik,suriyelik,ermenilik yoktur (zaten kürt sorunu projesi Rotschild ve Rockefellerin komplo teorisiydi uyudurma bir projeydi amaç ülkeye huzursuzluk vermek müslüman alemini karıştırmak,etnik savaş yaratmak (bundan rakip ülkelerin ekmeğinede yağ sürülüyor),tek din ve tek devlet en son görevleri etnik savaşa çıkararak (mesela şu yakın amnalra olacak oan illuminati oyun kartlarında birisi uzaylı istilası Türkiyey olacakmış İstanbuldan bursaya kadar olan bir uzay gemisi gelcekmiş (içlerinde uaı yok amaç haberleşmeyi ve yönetimi tek çatı altında toplamak bunu için yıkım olabilir 2020 lerde veya 30 larda bunu için çabalıyorlar bir de ama öncelikle hedefi Türkiyeyi yıkmak her tülü biyolojik,psikoojik,fizki savaşı kullanrak bu da çok zor kendi yuvaları başlarına yıkılacak haberleri yok :)))

  365. Metin said

    Gladio diye bişey kalmadı o eskidendi şidmiki örgütler bunlar bunlar eski ama halen faaliyetteler terör olaylarında armakları olan bu ögrütler gene yukarda bahsetiğim gladio denen örgüt ayrı bir örgüt İtalya da başlamıştı o tıpkı Eta bask örgütü gibi.BUk nularda derin bilgi sahibiyim.

  366. Metin said

    Askeriyede erler masum geri kalanlar hep yalnış işlerle uğraşıyor (komutanlardan bazıları gerçekten ihanet içerisindemi? )yazık diyorum kullalıyorlar bedelli askerlik çıkarılacaktı ülkede şimdi onunda yaşını yüksetiyorlar bizim yaş grubu ne yapcak bu ülkede fakir-zengin ayrmı yapmadaın 20-25 yaş arasına niye yok bedellide 27-40 yaş arası olacak gene gizli örgütlermi kara veriyor savnuma bakanı neden amaerikalı Robert Durech piçinin ne işi var TÜrkiyede yahu şu abd ve israil büyükelçiliklerini çekin ülkeden yoksa gereçk savaş o zaman çıkacak her yere yabncıları soka soka ülkenin içine sıçtılar bir de içimideki hainler zaten yetiyor bile.

  367. Muhammed Furkan ARAS said

    Yeşil ölmedi.

  368. hakan said

    ya bir insanın hayatını doğru araştırıp da öyle bilgi vermeye çalışın kardeşim bir kere yeşil kod adını gözlerinden dolayı değil dağda bölücü terör örgütünle yaptıgı mücadelede Türk silahlı kuvetleri ve özel harekatla çatışmamak için takındıgı yeşil fulardan dolayı yeşil olarak anılşmaktaydı bunuda belirtelim size

  369. mahmut yıldırım said

    su anda gerçek olan yeşilin yaşadığıdır

  370. sinan said

    Sizler yesil gibileri diyil Sehit askerlerinizi yesil kadar konuşsaydiniz simdi turkiyede kardes kavqasi olmazdi. BURAKIN BU RENKILI YALANLARI

  371. KCK said

    Yeşil mi kırmızı şimdi kaçak göçek fare gibi yaşa yüzünü gözünü değiştri estetikle madalya mı taktılar yok ne peki karadenizin samsununda terme ilçesinde ambartepe beldesi cumhuriyet mahallesi ponkurt başı eski evleridne yeşil inanmayan varsa gitsin baksın ben yakalanmak üzereyim zaten o da gitsin

  372. Kurtlar vadisinde kara olarak yer alan karakter aslında ölüp ülmediği belli olmayan yeşil

  373. ozgur said

    uyanın bu ülkede ortaya bişey atılıtorsa illaki karşı görşde yer alıyor.
    yani olayı yapanda karşı çıkıp iç savaş çıkaranda aynı düşüncedekiler.amaonlar hedeflerine böyle ulaşıyorlar. çünkü her iki taraf içinde yandaşları oluyor. ama yapan aynı kendileri olduğundam heriki tarafı savunanlar kendilerini savunmuş oluyor. Saçma gibib değil saçma ama yıllardır bunu yapıyorlar. zaten bu yüzden bu kadar rahat hareket edebiliyorlar.

  374. otonom said

    merhaba yesıl abı benı yanına alsana yesıl ne olur abı

  375. otonom said

    sunada anladımkadar kurtlar vadısı KARA tıpkı yesıl kod atlı anlatıyor aynen nedense ben anlamadıgım şu kurtlar vadıısnde kasıfoglu öldurdu aacaba kasıfoglunu olduren kara gercek hayattta kasıfoglunu olduren adam yesılmı omu oldurdu sızce

  376. fatıh said

    Mahmut YEŞİL vatanı ıcın calısmıs bır kahramandır aynı Abdullah ÇATLI gıbı bu vatanı ıcın mucadele etmıs kahramanlardır şuan TURKIYE dıkkat edersenız sadece pkk ıle ugrasıyor ama bu ınsanlar olmasaydı asala ve dıger bırcok teror orgutugle mucadele etmek zorunda kalırdı sayın ÇATLI ve YEŞİL bunların ısmını bılıyoruz ama bılıyorumkı bunlar gıbı bızde ısımsız kahramanlar cok sızlerle gurur duyuyoruz bızlere onculuk ettınız sızın sayenızde bu mıllet vatanı nı bayragını korumayı ogrendı ıyıkı vardınız ıyıkı vatan ıcın var oldunuz…..!

  377. hakan said

    bu kocaman bir şakaydı ama bnce yaşıyor yukarıda bırının dedıqı qıbı sahte kımlıkkle yasıyordur yeşil evli deqil zaza yalan soyluyor torunu felan yok

  378. hemşerisi said

    bnce yeşil yyaşıyor bnm hemşerim kolay kolay olmez

  379. üzeyir said

    eğerki yeşil vatan için gerçekden bişeyler yapdıysa ki inanıyorum yapdına öldüyse allah rahmett eylesin mekanı cennet olsun yaşıyorsada yolundan dönmeyim dvm ediyorsa bildi doğru yolda yolu açık olsun

  380. Kurtlar vadisi filminde cok sey anlatiliyor ama olaylarin cogu hayal ürünü diziden sadece kim kimdir amaci nedir devlete zararimi karimi olmustur o bilinmelidir.

  381. mahsum ekmen said

    yeşil yaşıyor herkeste onu biliyor ama nedense kimse söylemiyor ben yeşil gibi olmayı isterdim çünkü onun hayatı tam bir macera
    ama en iyisi siz okuyun o ibneye bakmayın

  382. Telkari said

    400 kişiye yakın yorum var. Konuyu anlatan ve özetleyen 216. yorum’un sahibi “gladio Aralık 18, 2009 5:31 am ” olmuş.
    Gerisi biraz histeri, acizlik v.s. nin dışa vurumu. Zaten 216 da yazılanlara da bir tane babayiğit yorum yapamamış. Çoğu anlamamış bile olabilir. Neden orada anlatılan “dış güçler” akıl ve bilincini aldığı oda bu ipoteğin altına imza attığından. Bu kızılötesi işgalle böyle hamaset yaparak, yeşil ve gri olarak 3 bin kişiler öldürerek başa çıkılmaz! Akılla toplu bilinç ve farkındalıkla, milli organize ve kararla (örneğin “bu sınırlar içinde yaşayan halklar ortak menfaat ve kültürümüz adına yaşam şartlarımızı ve kültürümüzü koruyacağız ve birlikte sahip çıkacağız”) gibi bir kararla olabilir. Boşuna havanda su dövmeyi bırakın elden gidene bundan sonra nasıl sahip çıkarız onu düşünün. Yeşil olmak yerine bir yeşillik yaratıp, yeşertip onu canlı tutmaya özenin…

  383. ismi lazımdeğil said

    Erserver’i o öldürmedi, üstüne kaldı..

  384. ozdemir celik said

    polonyada en son gordum ticaretle ugrasiyor ve vatan hayini kurtleri arastiriyordu

  385. ali kaya said

    yeşil kod adlı mahmut, demir denen şerefsiz bir vatan haini.aslında pkk yanlısıdır.abdullah catlı dediniz bir bayraksız ve vatanını bayrayını satan devlet adı altında harac alan 3.5.çakal enikleridir.ama bizim insanımız malesef bu kişileri sehit ve reis die itap edilen ve kahraman ilan eden zavallı cahil milletimiz biz zamanlar asala terörö örgütü vardı lakin derlerki devlet yeşili catlı die itab edilen oral celik m.ali ağca vs vs .gibi hitaben etikleri sahıslar zavallı cahil haklımızca bilinmektedir.bu adı gecen kişiler ne bir mhp nede bir ülkücü nede bir vatan için mücadele etmemişlerdir.asala terör örgütünü catlı vs vs adı gecen malüm kişlerce bitirildini ifade edilmektedir hayır asla öyle bir şey asla ve asla yok ve olmamıstır.asala kendi geri cekilmiştir.yeşil die itab edilen sahıs antalya merkez jandarma tarafından bir dukkanda harac alındıyı istihbaratı alarak olay yerine giden ekibimiz.içlerinde birinin adının gercek kimlikle yakalanan mahmut yıldırım bizzat ortaya cıkmıstır.basbakanlıya bildirilerek mite bildirilerek konu izah edilmiştir bu catlı yesil vs vs gibi sahıslar asla devletle alakası mit le hiç bir konusu olmayan sahıslar devlet adını kullanarak harac alan devletin mit in adını karalayan 3.5 köpek tir.ben.herkes yesil die adını andınız kişi 12 yıl önce kafasına kursun sıkılarak gebertilmiştir.devlet izin vererek imha edin emri ile jandarma karakolundan sivil bir aracla tunceli karayolunda kafasına bir el ates edilerek devlet vur dedi vuruldu nedeni tsk mit vs vs bayramızı topramızı mhp lilerin yüz karası olmaktan temizlenmiştir. ve yesil denen bir pkk ila ilişkisi olan sahıs olay yerinde infaz edilerek gömülmüştür.catlı konusuna gelince olay yerinde ford kamyon kazara önüne cıkmıs deildir sedat buca catlı gonca uslu emniyet müdürü mehmet kazaya kurban gittini susurluk kazası ila derin devlet olduyu cıktı niketim bu olay bildiniz gibi deildir.catlı kazada kafasına kursun sıkılarak öldü devlet kafasındaki mermi yarasını yazmaz.sadet bucaya dönen aynı silahın namlusu ulan adi .şşş siz denilerek sen devletten silah aldın halkını korumak için pkk ile calısıyorsun.seni öldürmücez.yasadın sürece servetinin yarısı bizimdir denilerek af edilmiştir.susurluk kazası nasıl meydana geldine gelince ibrahim sahin catlı aractaki diyer sahıslar.antalyadan bir iş adamından ve izmirden yüklü miktarda harac kesip yola cıktılar fakat peşlerinden kimsenin takip edilmedini bilmiyolardı.işte şimdi yeşil yasıyor diyenler yücelttiniz turk halkı zavallı cahil insanlarımız,yeşil die biri ve öle biri.12 yıl önce.JÖH.tarafından vurun emri verildi ve infaz edildi.yeşil die biri yok yok iyi bilin.imha edildi. zavallı halkımız bir seyler bildini sanarak bu adı gecen malüm sahısları sehit ve yücelterek reis vs yapan zavallı halkımız uyanın uyanın.adı gecen susurluk kazası vsvs gibi bu sahıslar asla va asla devlette adı kaydı kesinlikle bulunmamaktadır.reis die yücelttiniz sehit dediniz sahıslar birer mafya babasından harac mekan basma para alma .larından farkı yok.şimdilik.kafanıza sokun ben kimim die sorcak olursanız.ben kimim.??beN…güney doğuda görevli +rütbeli tsk personliyim 🙂

  386. yesil said

    yesilin adını fazla kullanmayın baska renk yokmu anlayan anlar

  387. harun said

    maşallah herkes istihbarat olmuş bilende konuşuyo bilmeyende bu devlet öyle bir karmaşık hale gelmişki iyilerde kötülerde karışmış durumda.birde medyamız varki vatana hizmet edeni hain hainleride kahraman yapar herkes bişey söylüyo yeşil öldü yok yaşıyor yok vatanseverdi yok haindi onu allah bilir hizmetde etmiş olabilir hatasıda olabilir..bizim bu karmaşık devlet yapımız çok zor düzelecek gibi allah devletimizin ve milletimizin yardımcısı olsun içimizde hainde bitmez ama o hainleri yok edecek vatan evlatlarıda. bu devran asırlardır böyle dönüyo eğer türk olarak doğduysan bilki derdinde düşmanında çoktur

  388. zaloğlu said

    DAHA ÇOK YEŞİL VE YEŞİLLER LAZIM BU VATANA DAHA DÜN YEŞİLİ KARALAYANLAR KURTLAR VADİSİNDE BU GÜN YEŞİLİ ÖVE ÖVE BİTİREMİYOLAR ÜZÜLÜYORUM BÖYLE DEĞERLERİN HEBA OLMASINA YİĞİTLER DİYARI TÜRK YURDU ÇAKALLARA YUVA OLDU.

  389. malatyalı ayhan said

    yeşil kimdir bilmiyorum ama eger surıyeye apoyu öldurmeye gıttıyse ıyı bırıdır dıye dusunuyorum..apoyu oldurmek ıstıyen kotu bırı olamaz bence..yeşil,kahramanların yanlızlıgında kaldın…bır ay tutulması gıbı hayatın..eger devletımız vaanımız ıcın calıstıysan mukafat veya ceza onemlı degıl..soz konusu vatan ıse gerısı teferruaattır..burdan mit mensuplarına sukranlarımı sunuyorum..keske bende mitte calıssaydım..ama ımkansız sanırım..allaha emanetsınız korkusuz kahramanlar..selametle

  390. emre said

    @özdemir yeşili polonyada görmüş pkk yı araştırıyormuş
    @yeşil demişki yeşil adını fazla kullanmayın başka renk yokmu
    @KCK adres bile vermiş
    @metin gladio yuda bitirdi

    şşşşş yeğenler ananız babanız yokmu sizin. babanız iştedir çalışıp para getircek. ananız evdedir allah ondan razi olsun size bakıp yemek pişircek. annenizden rica edin sizi belediyenin parkına götürsünde kumla oynayın.

  391. ahmet said

    Dün kırmızı bugün yeşil yarın kara. Bunlar hep vardı olacakta. Ama ne zaman derin biter o zaman derin mevzularda biter. Bi cihetle bu gibi meseleler devlet i uyanık tutuyor. Ama en doğrusu lavetmek. Kim ne yaptı ise hesap vermesi gerekiyor.

  392. emre said

    Çoğunuz kardeşinin yaptıklarından habersizken burada devlet sırlarınımı tartışıyorsunuz. Yani hepiniz bu konulardan haberdarsınız ve sizin dışınızda bu işleri bilen yok öylemi. hadi gençler kahveye gidin okey oynayın hadeee.

  393. adamın biri said

    ya yapın ya susun

  394. Türk Milliyetçisi Bir Genç said

    Yeşil türk milliyetçiliği fikir harekatı için çalışan ülkücülerden sadece birisi. Yeşil bu gün hayla yaşıyor bunu hükümette biliyor ve devlet denen otoriter yapıda; Yeşil büyük türk milliyetçilerinin en sonuncusu olan rauf denktaş’tan sonraki turanı kuracak tek isim tek kişi olarak hayla türkiyede geziyor ha şunu da eklemek isterim 3’cü dünya savaşının çıkması halinde yeşil geri dönecek ve bütün Türk Devletlerini tek bir çatı altında toplayarak tarihe adını kazdıracak varlığı Türk varlığına armağan olsun diyor ve Tanrı Türkü korusun diyerek hepinizi selamlıyorum…

  395. kubilay özyürek said

    arkadaşlar devlet istedigi adamı istegi zaman kullanıyor artı yeşil kot adlı mahmut yıldırım en büyük ülkücülerden ve sedat peker reisimizle bu devleti şerefsizlerden savunmaya çalışırken devlet dediginiz kişi bu 2 dev adamı yaptıgı tüm pis ve temiz işinde kullanmıştır.bu 2 dev adam ortdan kaybolunca devletin tüm pis işlerini bunlar yaptı bunlar şuclu diye ortaya yalan haber çıkartıp ve bu adamların ismini lekelemiştir.şimdi ise şu sizin kurtlar vadisi dediginiz film bu 2 dev adam mı anlatıyor kurtlar vadisinde kara rolü oynayan kişi gerçekte mahmut yıldırım kot adı yeşili canlandırıyo polat ise sedat pekeri canlandırıyo ………….yani VATANINI EN ÇOK SEVENE EN PİS İŞLERİ YAPTIRIRLAR……..

  396. kaan said

    bu tip yorumlara bu tip suçlamalara bukadar değerli vatan evlatlarına bir sürü yakıştırma suçlama çok ağır.gerçi böyle kendini vatana adamış insanlara bu yakıştırmaları yapanlar kendinibilmez insanlardır.bu insanlar zamanında devletin pis işlerine kullandığı cesaretin ötesindeki insanlardır.devlet işi bittikten sonra arkasını dönünce bu insanların yapacağı pek fazla iş olmaz olamaz.

  397. aksoy said

    basit insanlar kahramanın kendisini över orta boyuttaki insanlar kahramanın yaptığı ideolojileri över en üst düzey insanlar ise kendi kahramanlıklarını yaşar…

  398. Kenan said

    O ben herkeze. Yeterim diyen arkadasim. Ben sana nerelimi oldugumu. Filan solemiyorum ama sen kürt oldugunu icrat yapcagini. Yazmisin. Varya. Sen ölmeyi. Bayilmak saniyorsun.

  399. EVLAT said

    bu vatanın kahramanları bellidir kardeşim. Bu vatanın toprağına, bayrağına, diline, dinine, bayramına, kast eden oturdukları yerden işkembeden atıp tutan siyasetçi dediğimiz soytarıların ve onlarla birlikte adam yerine koydukları dağdaki ayı ininde yaşayan ne olduğu belirsiz hayvandan da aşağılık varlıkların mermilerini göğüslerinde karşılayan analarının kına yakarak vatana kurban ettiği evlatlarımızdır.

    unutmayın gölgesine sığındığımız al bayrağın rengi bu evlatların kanlarıyla allığına allık katmaktadır.

    yukarıda birkaç kendini bilmezin mesajı var onları anıpta adam yerine koymaya gerek yok onlara bu cesareti verenleri sallandırmak lazım.

    bu arada REİS muhabbetleri var arkadaşlar aklınızı başınıza alınız. bu alemde tek bir reis gelmiş ve hala gönüllerimizde yaşamaktadır oda Mustafa Kemal ATATÜRK’tür.
    onun haricinde adamda reiste yoktur.

    reis diye tabir ettiğiniz kişilerin ceplerinde hiçbirinizde olmayan para, ellerinde imkan, sözünü geçirdiği insanlar var. madem reisler madem adamlar er meydanında görelim o abileri lüks arabaların arka koltuklarında yalandan racon kesmek abi denilen kişilere yakışmaz veya bu kişiler delikanlılıktan uzak kolpadan abiler.

    AKAN KAN BAYRAK İÇİN

  400. ahmet said

    EVLAT lafım sana. . . Biz çok reis(!) gördük. Camileri samanlık olarak kullandıran. veli zatların Başlarında islam şiarı sarık var diye kafalarını kestiren. Iki karpuz aynı koltukta olmaz. Bence bunu bir daha düşün,

  401. KAAN said

    REİS REİS DERLER VE ÜLKÜCÜ KİMLİĞİ ALTINDA ( BUNLAR TABİ SAHTE ÜLKÜCÜLER ) ZENGİNDEN HARAÇ ALMAK BAŞTA OLMAK ÜZERE HER TÜRLÜ PİSLİĞİ YAPARLAR. HERKES APTAL DEĞİL KARDEŞİM BIRAKIN ARTIK ŞU SAHTE REİS LAFLARINI …BANA TOPLUMA VE ÜLKESİNE GERÇEKTEN FAYDALI OLMUŞ BİR ADAM GÖSTERİN BAKALIM ŞU REİS REİS DENENLERDEN….HEPSİ ÇETE O KADAR….BU KİŞİLERİNDE NE VATANINA NE TOPRAĞINA NE DE BU VATANIN İNSANLARINA FAYDALARI OLMAMIŞTIR OLMAYACAKTIRDA. ÇÜNKÜ REİS KELİMESİNİ TAMAMEN KENDİ ÇIKARLARINA ( KİŞİSEL ÇIKARLAR) KULLANMAKTADIRLAR…BU HERİFLERİN ARKASINA TAKILAN SAF VATAN EVLATLARINA ACIYORUM ASIL BEN.

  402. SANCAK TOPRAK said

    Arkadaşlar burası turkiye herkes devlettin verdigi gucu kendi gucu zannediyor bu YEŞİL olsun APTULLAH ÇATLİ olsun SEDAT PEKER olsun bu isimlerin hepsi ve bir çogu DEVLET tarafından desteklendi bunlar 1990 yillar da kahraman di bugun vatan hayini hepsi o günlerde kurtariçi olarak bakiliyorlardi şimdi herkes VATAN HAYİNİ gözüyle bakıyor işde burasi TÜRKİYE….

  403. fatih said

    Bütün yorumları okudum ve başından sonuna kadar karanlık olan bir hayat öyküsüne özenen arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum,
    bildiğim bir tek şey var bende kürdüm; ama ben bu ülkeyi hepimizin kardeşçe ve insanca paylaşabileğine inanıyorum.. Varsın bir ütopya olsun; gönülden geçen bu.

  404. bingöllü said

    arkadaşlarr bende solhanlıyım ve yeşil kod adlı mahmut yıldırım vatanını seven ve koruyan adam gibi adamdır. bugün kü kurtlar vadisinde kara kod adlı şahıs yeşili canlandırıyor. ve çok beğenıyorum inş. çok abrtmazlar artık.. bence yeşil yaşıyor devlet onu nufusda öldürdü bunu herkes biliyor. o görevini layığıyla yerıne getırdi. vatan haini değildir hiç bi zaman da olmaz..

  405. Emrah Gündem said

    hepimiz bu ülkenin vatandasıyız. dıi güçler 1923 den berı bızlerı hep kullanmıs hep bırbırımıze dusurmusler. askerıyeyı kullanmsılar kürt koylerını basmıslar sonrada kurt halkımızı kandırarak ulkeye karsı savasdırmsılar. esas serefsızler ulkeyı satan genareller yonetıcıler.
    pkk kurt halkımızın hakların ısavunna bır orgut degıldır. DTP de kürt halkının haklarını savunan bır partı degıldır. tammen dıs guclere calısan vtan hayınlerıdır. bunların oyununa dusmeyelım.
    adnan menderes gıttı. özal gitti. tayıbede bir suıkast olacka dıye korkuyorum. bunlar bu dısa esır olayımızı zengınleserek ortadan kaldıracaklar inşallah.
    biz biriz kimse bizi birbirimize dusuremeycek bızlerı kardesı kardese dusuremeycek sonunda sımsıkı bırıbırımıze tutunmus bır mıllet gorecekler ins.

  406. mehmet said

    yeşil yaşıyor öldüğüne ınanmıyorum ! Reis HERZAMAN SENINLEYIZ YEŞİL!

  407. Altan said

    arkadaşlar bu adam ülkeye hizmet etmiytir ama onu ortadan kaldırdılar artık neyin ne olduğunu anlayamıyoruz ama sonuna kadar Ne mutlu türküm diyene… cCc

  408. onur şahin said

    aslında yeşil kod adlı mahmut yıldırım ölmedi.ölmüştür süsü vererek yaşattılar.hatta kurtlar vadisindeki kara aslında yeşili canlandırıyor aynı hayatı paylaşıyorlar hatta yaşıyor diyerekten yakalama emri çıkartan savcıya emri geri çekmesini söylemiştir tayyip erdoğan.ama nolursa olsn bu vatana hizmet etmştir sonuna kadar arkandaız mahmut yıldırım.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE/EN BÜYÜK TÜRKİYE BAŞKA BÜYÜK YOKK…..

    ,

  409. AKREP said

    AKREP YOLA ÇIKTI YAZ GÖREVİN BAŞLAYACAK HAZIRLAN …

  410. ibrahim özdemir said

    yesıl sımdı tek tabanca ve onada bu yakısıyor

  411. by_x said

    arkadaşlar yeşil kara eflatun vs bunlara takılıp kalmayın o kadar isimsiz kahraman varki hepsini incelemeye öğrenmeye kalkmak çok ömür ister o adamlar ellerinden gelini ve verilen görevleri yapmışlar ya sizler bu vatan için ne yapıyorsunuz ??

  412. caner said

    En başta ben mhp li değilim.Ama bu demek olmuyo ki ülkücü değilim.Evet ülkücüyüm Hemde sonuna kadar.
    1_bilgilerime göre;doğuda çalıştığı sıralarda elinde iki defterle dolaşırmış,o defterlerde o civarda ki kişilerin öz geçmişi yazılı.Ona hareket ediyor.
    2_ Benim fikrim ölmediğinden yana.Çünkü çalışmaya başladığı andan itibaren aldı emirleri o görevleri kimlerle çalıştığını vs. kaydetmiş.Devlet onu illegal işlerde de kullanmıştır:O da bu durum karşısında kendisini güvene almak için elinde ki kayıtlardan bahsetmiştir.
    3_Devlet onu tutuklatmıyor çünkü çözülür,öldüremiyor çünkü o kayıtlar şu an güvenlir bir kişide bekliyor;zira ölürse kayıtların medyaya yayılması kaçınılmaz olacak.Bu da devletin işine gelmez.

    Not:Mahmut YILDIRIM ı kulaktan dolma dinleyen kardeşlerim;Mahmut YILDIRIM hain kalleş apo yu öldürmek için suikast emri almış ve bunu büyük bir zevkle yerine getirmek amacıyla işe koyulmuş bir vatan severdir.Nasıl bir insan olduğunu buyurun siz düşünün 🙂

    SAYGILARIMLA .. 🙂

  413. kudéli apocular said

    bizim bu tür kendileri devlet zannedenlerle işimiz olmaz

  414. gladio said

    yeşil sadece basit bir tetikçiydi devlet görevini kötüye kullandı cem ersever doğruları anlayınca herşeyden istifa etti ancak yeşil aldığı talimatla cem erseveride öldürdü yeşil vatan için hizmetleri tabiki olmuştur ama pis işlere bulaştı devlet görevini kötüye kullandı uyuşturucu haraç işlerine girdi burdan nemalandı hee sonra nooldu diyeceksiniz devletin onla işi bitince kafasına sıktı ve bir kenara attı yeşili yeşil yaşamıyor yeşil sadece bir piyondu perde arkasında cok baska güçler var

  415. Doğukan Avcı said

    devlet büyüklerimizden biz böyle gördük ..ihanet eden kisi ölümdür ..devletmiz var oldukca bayragımız dalgalandıkca vatana hizmet ettigimizde onurumuzla yasarız onurumuzla ölürüz .yeşil öldü ve ya ölmedi devlet icin calıstı ihanet etmedi.. böyle devlet icin calısan milyonlarca var belki icimizden birileri de vardır!!! saygılarımla

  416. erdoğan said

    ya arkadaşlar bunlar suçlu cinayet işlemiş katiller bunları övmeyin ve özenmeyin yaptıkları yanlış şeyler. ve yaptıklarıda vatan perverlik değil, paraperver bunlar

  417. birolhan özyurt said

    mahmut yıldırım büyük reisdir şu anda banada desler devlet için boyle şeyler yapacaksn gözümü kırpmadan yaparım sadece ben deil bütün gençlerimiz de benimle aynı duyguları paylaşıyodur bu konuda oldukça eminim arkadaşlar allah türkü korusun ve yüceltsin diyeceğiz amin

  418. mirach ugur yılmaz said

    ama bak bide söle bişe var ki mahmut yıldırıma yanı ‘YEŞİL’ kod adlı kişiye ziraat bankasına 20.06.1994 tarihinden itibaraen adeta para yagmiştır.. (heykel şubesi hesap no:301009-39782-9)

  419. ZAZA said

    ulen bu Türkiye’mde ne kadar gereksiz ne kadar bilgisiz ne kadar beyinsiz ve ne kadar ahmak insanlar varmış böyle..Belki hayatında Yeşil’i renk dışında duymayanlar bile yorum yapıyor..Biri Bingöl’ün efendisi Diyarbakır der biri Yeşil’in adresini verir biride sanal alemde vatan için çalışacak adam arar 🙂

    Allah hepinize akıl fikir versin..Kimse kafasından yorum yapıp ne kimseyi kötülesin nede sinirlendirsin..Düşüncelerinizi yazın ama kesin doğruymuş gibi davranmayın..Hadi Allah yardımcınız olsun 🙂

  420. mavi said

    DEVLET her zaman insanların huzuru ve güvenliği için vardır.tabi bu arada DEVLET’inde hem cennetlik yüzü hemde cehennemlik yüzü olmalı yani hem yeşili mavisi karası olmalı hemde mehmetçiği alimi merhametli güleryüzlü tarafı olmalı …. kimse demesinki DEVLET adamları kullanıyor.herkes ülkesi için bir yerde olmalı herkesin bir davası olmalı …zaten dünya 2-3 günlük birşey en azında vatanına bayrağına milletine devletine cihad ederek şehid olarak vefat edin……………….

  421. ahmet said

    yeşil devletin adamı,gözükara devlet için yapmayacagı birşey yok böylesine şu ortamda az rastlanır.

  422. CcC said

    yeşil şu an belarusta halen yaşıyor ve devlet onu ödüllendirmek için tatile gönderdi. GÖRÜLDÜĞÜNE dair şahitler ve dökümanlar var

  423. GÖKTÜRK said

    Şöyle yorumları okuyorum da çoğu yorumcunun yaşı ortalamasıyla 18.. Ya neden siz milliyetçi geçinip ülkücü geçinip neden buraya yazdığınız kelimelerin anasını belliyorsunuz? ”diil” ne oluyor ”baq” ne oluyor?? madem ülkücü milliyetçi geçiniyorsunuz dilinize de yazınıza da adam gibi adamlık yapın da sizide adam sansınlar.. 21. yüzyıl apaçi uşaklığı yapmayın.

    mesela yorumun bir tanesi…
    S.a arqadaşLar neden tartışıonuz onu anLamıorum sefa arkadaşımız ın dediği gibi bugün varLar yarın yokLar isim önemLi diiL önemLi oLan icraar onLar biryerLerden bizi izLiyorLar allah türkü daima koruyacaq buda biLinsin….
    GEBZE ÜLKÜ OCAKLARI

  424. hakan said

    onur yaşam aynen dediğin gibi kurtlar vadisindeki kişi yeşili canlandırıyor..bikısım medya bu adamı pkklı gibi gösterse de türkiyeyi ayakta tutan askerin elini 1990larda güclendiren adamın ta kendisisidir.kontra gerilla eylemleri yaparak pkk yı kendi silahıyla vuran pek çok saldırıda pkk yı alt ettiren insandır.ve adını ülke tarihine kahraman olarak geçirmiştir..bu konu 2008 de yazılmış ve 2012 de hala yeşili konusuyoruz adama helal olsun atatürk gibi..

  425. gençler YEŞİL’e laf yok o devleti milleti için bunları yaptı bunu unutmayın…

  426. YEŞİL’e laf yok ona göre…

  427. Gördüğüm kadarıyla bu sitede yazılanlar internette gezen söylenti ve haberleri, wikipedia,wikileaks gibi sitelerden alıntıları bütün millete açık istihbarat diye yutturmaya çalışan ve amaçları ve kime hizmet ettikleri belli olmayan bir kişinin yada bir topluluğun aslında kendini kandırıyor olmasından ibaret.

    Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım devletin yasal istihbarat biriminde görev yapmış,kontrgerilla eğitimi almış,legal ve illegal tüm operasyonlarda kullanılmış uzman bir MİT ve JİTEM ajanıbunu bilmeyen kalmadı zaten basın sağolsun.Devlet deşifre etmese kimse bilmeyecektide zaten.Daha burda kime neyi istihbarat diye anlatmaya çalışıyorsunuz anlamadıım ?

    Kimsiniz ve amacınız ne ?

    Hepimiz Türk’üz ve hepimiz vatan evladıyız.Ya siz? Kimden korkunuz var da gizlenip milletin zaten bildiklerini istihbarat diye yutturmaya çalışıyorsunuz? Neden kendi kendinize MİT çilik oynuyorsunuz ?

  428. sthbrt said

    gençler kim olduğumu boş verin. yeşil arkadaşımız yaşıyor ancak aktif görevi sona erdirildi. kendisi bırakmadı devlet başındakiler 7 8 yıl önce zorla bıraktırdı. sadece yeşil arkadaş değil eski istihbaratın bütün kaliteli elemenları ya öldürüldü yada bıraktırıldı. çünkü onlar tamamen devlete hizmet ettiler.gerek israil gerek amerikanın sözünü dinlemediler vatana hizmet ettiler. devlet başındakiler israile yaranmak için hepsini indirdi ancak şimdi durum ortada istihbarat bi işe yaramaz oldu.

  429. Hüseyinn said

    Erdogan denen kişi yazdıklarının ne kadar dogru olmadıgının farkındasın heralde o senın katıl dedıgın adamın yaptıklarını su anda Türk askerı yapabılse ortada ne pkk kalır ne terörist adam vatanı için elinden gelen herşeyi yapmış ve hala yapmaya devam ediyo sende anca boyle yerlerden arkasından atıp tutarsın işte katıl diye …

  430. ALPEREN said

    :)))) KİMİ DİYO O YAŞIYO GÜNDE 100 DEFA GÖRÜYORUM KİMİ DİYO ONUN DAŞŞAĞINI YERİM,LAN BU NE ÖZENTİ YEŞİL DEN DAHA ÖNEMLİ İSİMLER VAR NEDEN ONLARA ÖZENMİYORSUNUZ MESELA TALAT TÜNELDAR 🙂

  431. MUSTAFA DAG said

    SAVAS CIKTIĞINDA HERKES KARDES SAVAS BİTİĞİNDE HERKES KALLES İŞTE SİN ĞİBİ KIRKCILAR YÜZÜNDEN YESİL ĞİBİ LERİ EL ÜSTUNDE TUTULUYOR NE OLSA YESİL BU NERDEN GELDİGİNE BAKIN BEYLERRRR
    COK RAHAT İFADE VERSİN BAKALIM BOYLE KONUSURMUSUNUZ ACABA

  432. M.Volkan ŞENTÜRK said

    ALLAH C.C. MÜSLÜMAN TÜRK’Ü !!! KORUSUN!!! DEVLET BU KADAR İCRAAT YAPMIŞ ADAMLARI KULLANIP ATMAZ BÖYLE ADAMLARIN GÖREVİ TOPRAKTA BİTER !

  433. ramazan kaya said

    Kurtlar Vadisinde Yeşili kara canlandırıyor

  434. Belirsiz said

    Bu yazdığınız her yoruma karşı vatan sağolsun. ama unutmayın 10 yıldır bu işin içindeyim ben devlet sadece çıkarları ıcın calısır sen veya babanız dedeleriniz bu kökün evladı. sonunu dusunen kahraman olamaz. yeşil sır saklıyabilen biriydi. ve 2 kişinin bildiği sır sır değildir.

  435. aras said

    BAKIN ARKADAŞLAR TURKLER TURKLERİ SAVUNUYO … BİZ KURDÜZ BEN BILIYOM KURTLERIN TURKLERE NE YAPACAĞINI … VATANA AŞIK DEİLİZ KÜRDİSTANA AŞIĞIZ AYIK OOLLL … ARAS!

  436. mustafa said

    arkadas devlet ol diyorsa sen vatan sever icin oluceksin devlet sana sik diyoesada sikacaksin bok yoluna gitsen dahai bunu vatenin icin yapicaksin kurdustan mis lan benim annem kurt babam tuk dayimin biri pkk icin oldu biri askerde pkk vuruken dagda vuruldu sizin kurdustanini sikisiyim lan orusbu cocuklari o kadar kurdun turkun cani yaniyo aq bana simdi deselr vatan icin kafana sik ikinci emri asla terettutsuz beklemem aninda sikarim ama sayat emir gelir ki derse babamda olsa tamimam vatan icin

  437. kurt said

    saçmalamalan zırtto,unutma vatan dır son söz son kan….

  438. şeeef said

    böyle insanlar vatana kendini adamış gerektiğinde devlet bile bilmez nerde oldklarını onlar bulur devleti ihtiyaçlarında birliktetirler

  439. korsan said

    hayret bişi misin nesin orada burada saklanıpda icraatten bahset me çık ortaya san icraati gösterecek adam çok

  440. _KURALSIZ_ said

    KİMSENİN ZORUNA GİTMESİNDE DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ HALA BU ADAMLARI ARIYOR BU ADAMLARIN YOKLUKLARI BELLİ OLDUĞU SÜRECE DAHA ÇOOOK AH ÇEKERİZ ŞEHİTLERİMİZİN ARKASINDAN…

  441. yeşil said

    MAHMUT YILDIRIM BU VATAN İÇİN HERŞEYİNDEN SEVDİKLERİNDEN AİLESİNDEN VAZGEÇTİ ALLH ONDA RAZI OLSUN BU VATANI KENDİ ÇABALARI ELİNDEN GELDİGİ KADAR KORUDUGU İÇİN KEŞKE ONU BİR KEZ GÖRSEM KEŞKE ONUNLA BERABER VATAN İÇİN ÇATIŞAMAK ÇOK İSTERDİM

  442. eren said

    mustafa vatanın için ne yaptınnnn ? sölesene sen yesilin sıctıı book olmn bunu bilmiş ol ben vatnım için dada bi hamleyle 30 a yakın terörist öldürdüm ben jitemde simdi binbsym ben vatanım için en sevdiim insanı kan kardesimi verdim vatanm için birsürü insan öldürmdm kanunlu veya kanunsuz aklınızı basınıza aln geçipte bilgisayar karsısında ben vatan için bunu yar sunu yarm demeyn vatnn için ne yaptını söle bugün dagda biri ölse BAZI kürtlerin götü bala dönüyo

  443. Azrail çırağı said

    Cok delikanlı ve vatan uğruna ölümü göze alacak kadar vatan sevgisi var o yüzden bence kendi haline bırakılmalıdır. Bir insanda eğer VATAN sevgisi varsa hiç onun ölüp yaşamadığını merak etmemelidir….

  444. alpaslan said

    bu nasıl bir karanlık pusudur bu herşey gerçek o zmn arkadaşlar bu nedir beee polatın çektikleri ne böle yaa

  445. alper said

    yaklaşık 6 aydır araştırıyorum herkes bişeyler söylüyor.tabi gözümle görmediğim için inanamam.sadece bu 6 aylık araştırmam sonucunda yeşil in hain olmadı kanaatine varabildim.yanlış bişeyler yaptığı söyleniyor bilmiyorum doğru olabilir ama yapmışsada doğru olduğuna.üstlerinden emir alıp doğruyu yaptığını sandığı için yapmış.yani hain deil bunu anladım kendi adıma.zaten gerisini de anlamak mümkün deil bunu devletin içindeki adamlar yetkililer anlayamazken.bide yukardaki tüm yorumların içinden 2 yorum dikkatimi çekti.birisi bi arkadaş 3500 faili meçhul çinayetin tetikçisi demiş.sen o 3500 kişiyi yeşilin öldürdüğünü gördün mü?bir diğerirde yeşilin antalyada kadın pazarladığını yazmış.bu kadar insafsız olmayın lkütfen.tut ki adam hain kötü biri zaten böyleyse bile bu zamana kadar bi sürü çalıp çırpmıştır çok büyük bi serveti vardır yani kadın sadacak kadar küçük işlerle uğraşmaz biraz mantıklı olan zaten bunu anlayabilir.en son eklemek istediğim şey yeşil tek bir kişi deil buyuk ihtimalle.yeşil bi sembol olmuş.yani mahmut yıldırım yeşil kod adını kullanırken başkalarıda yeşil kod adıyla eylemler yapıp mahmut yıldırıma ihaleyi bırakmışlar.nasıl olsa ortada böyle bi günah keçisi var üstüne atalım hesabı.dediğim gibi daha fazla biygiye ulaşmakta mümkün deil.

  446. ÜLKÜCÜ MİLİTAN said

    Abdullah çatlı,Mahmut yıldırım.Sedat peker v.b gibi dava önderleri herzaman canı pahasına bu ülke için elinden geleni yapmış ve bu mubarek yolda şehit olmuş kişilerdir ALLAH C.C TÜRKÜ korusun ve yüceltsin cCc NEVŞEHİR OVASI BOZKURT’LARIN YUVASI cCc

  447. Türkümdiyenbendendir said

    yeşil kurtlar vadisende anlatılan kara dır bana sorarsanız vatana hizmeti olmuş fakat son ra satmış olabilir ben bu adamın öldünede pek fazla inanmıyorum niye derseniz kurtlar vadisi dizisi bence devleet devam ettirdiği ve senaryoların akp tarafından verildiğini düşünüyorum diyolar ya kurtlar vadi hayal ürünü yalan oradaki kişiler gerçek kişileri anlatıyor mesela lale zara onu canlandırdığı kişi leyla zana dır burdan esinlene bilirsiniz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE bu vatan hepimizin Türküyle Kürtüyle Lazıyla Arnavutuyla Çanakkalede hepsi beraber savaştılar şimdi ise üç beştane oc ağzına bakıp amerkanın yap dedikleri şeyleri yapıyolar barış umarım yakın zamanda gelecektir – diyarbakırda yapılar nevruz kutlamalarında hiçbir türk bayrağının açılmaması bana çok dokundu ben atatürkçü ve atatürçü düşünce sahip bir vatan evladı olarak umaarım akılları başlarına çabuk zank eder ölenler hepsi bizim ama mehmete kurşun sıkanlar değil onlar israilin amerlkanın iranın ırakın süreyenin uşakları

  448. ömer said

    gözlerinden dolayı yeşil olduğunu ifade etmişssiniz gözleri kahverengiymiş oğlu murat yıldırımın YEŞİL adlı kitabında yazıyor bu kitabı okumanızı tavsiye ederim

  449. Adem said

    Hasta mısınız oğlum? Herkes Yeşil olsa memleketi kim yönetecek? Kim gelir sağlayacak? Kim insan yetiştirecek? Herkes kendi işini iyi yapsın, problem çıkmaz.

  450. BUTN YORUMLARI OKUDUM GERÇEKTENDE SÖYLENDI GIBI SAFSINIZ YADA DINSIZ TURK DUSMANLARINDANSINIZ, BUNUN BAŞKA AÇIKLAMASI YOK ÇUNKU YEŞİL DIYOSUNUZ ÇATLI DIYOSUNUZ HAIN DIYORSUNUZ OYSAKI BEN TURK OLARAK BAKIYORUM BU HAIN DENILEN TURK ASKERLERINE HIÇ TURK OLDURMEMISLER KURBANLARIN HEPSI YA ERMENI ASILLI TURK MUSLUMAN DUSMANI ,YADA SIYONIZM OYUNCA SIZIN BAKIŞ AÇINIZDA ÖNEMLI TABI DOĞAL OLARAK MUSLUMAN OLMAYAN TURK DUŞMANLARI BU VATANDAŞLARI HAIN DIYE ADLANDIRIP MILLETE REKLAM YAPMASI GIBI, SAHTE KAHRAMANLARSINIZ ANLAYAN ANLAR DAVAMIZ NIZAMI ALEME KADAR SURECEK INADINA DEĞIL ÖLUMUNE TURK İSLAM.

  451. bir kul said

    zafer islamındır !!!!

  452. guldeniz said

    gerçekten şok oldum yeşili araştırıp böle konuşmalarınız çok hoş.. bu ddevletı zmanında koruyan abdullah çatlı,mahmut yıldırım muhsin yazıcıoglu ve sedat pekerdir bana göre…bu arad alp tekindor sölediklerinde sonuna kadar haksın.. ah şu kitaplar yasaklnamayaydıda kim kimmiş kim insan değilmiş ögreneydik tam anlamıylaa… Allah turku Korusun..

  453. yeşili kulanımp sonrada ortadan kaldırdılar kimi türkiyeyi yöneten derin devlet

  454. barış said

    bana bakın boş boş konuşmanın sizin ne hattinize düşmüşki devlete hızmet edenlerin arkasından konuşmak düşüyor attinizi bilin yoksa annalan anladı

  455. Yeşil Mehmet said

    Kim ne derse desin Mahmut Reis için canım feda yeşile asla laf ettirmem kendisi en büyük vatan severlerden biridir şuanda bunları konuşabiliyosanız burda yeşil piyasada olmadığı içindir ve eminim yeşil yaşıyor.

  456. vatan said

    Yesil yasiyor .ve kibrista deniz kenarinda hayatini yasiyor sizler bos yere cenenizi yormayin .devlet eliyle aslan lar gibi hayat suruyor .

  457. kalan said

    yesil gun gelecek o olmazsa bile aylesi aylesi olmazsa kardesleri onlarda olmazsa sulalesinden biri bunun hesabini verecek , bunu unutmayin benim anlamadigim bu serefsiz katil cani adami nasil oluyorda bukadar yuceltiyorsunuz allah adina is yapanlar iste dini bu pis islere kullaniyorsunuz, adam gibi adamsa yaptiklarini okadar ovuyorsaniz neden piyasada yok benim bildigim kahramanlar yeri yurdu benli olur , ama bu serefsiz boyle degil kari gibi saklaniyor diyecem ama kari bundan daha adam . allah nazarinda sizce bu adamin yaptigi iyi birseymi katil serefsiz . yesil bir kukla ama gun gelecek onu yonetenler bunun hesabini verecekler .

  458. kara said

    vay be adam ne kadar icraat yapmis… admi oldurmek devlet ersivini yakmakla ayni olur,,,,

  459. ahabir@yahoo.com said

    site isminiz : istihbarat ama yeşil kimdir, değildir sizin bildiğiniz de herkesin bildiği kadar 🙂

  460. biz yeşil e canımızı feda ederiz bunlar pis işler yapıp yeşil yaptı diye iftia atıyorlar YEŞİL BİZ DAİMA EMİNDEYİZ

  461. hakans. said

    yeşil neden teslim olmuyo diye soran arkadaşlar bu adamla sorunu olmayan bir tek yabancı istihbarat örgütü yoktur bizim derin devletimiz de bu adamı tasfiye ettiği için ne hükümet ne polis ne mahkemeler bu adamın güvenliğini sağlayamaz teslim olsa
    yoksa emin olun o da zevk alır israilin amerikanın rusyanın avrupanın yaptıklarını mahkemede anlatmaktan ama ne mahkeme bunları dinleyebilir ne de o anlatabilir

    bunu sağ sol meselesi falan yapmayın bu adam ne yaptıysa bu ülke için ve terörü bitirmek için yapmış.
    bu adamın adını kullanarak doğudaki masum insanları katledenlerin olduğunu da herkes görebiliyodur umarım artık.
    vatan için her şeyini vermek derken kastedilen şey bu adamın yaptıklarıdır diyebilirim.
    bu yola isteyerek girmez kimse ama dönüşü yok sevmeme lüksün emeklilik hakkın yok.
    yeşil gereken, emredilen her şeyi yapmış tasfiye edilince ölmek yerine ortadan kaybolmuş.

  462. SÖZCÜ said

    Kürtlere -Türklere Türkiyelilere bizi böyle bölenlere selam olsun.Yeşil özel birimlerin taktığı atkı askerin pkk ile karıştırmaması için.Mahmut yıldırım ve yanındaki ekip Abdullah öcalanı aldıklarında geri bırakın diyen siyasetçi tüm Türkiyedeki şehitlerin sorumlusudur Yeşil o an devlet ile kopmuş yaptıklarının bosuna çırpınıslar olduğunu düşünmüştür.Burada vatan için canımı veririm demek klavye canıdır sen silah basına dayandıgında karşıdan ateş edildiğinde bombalar yanına duserken renginin bembeyaz attığını konusamadıgını biliyormusun ben biliyorum.Vatan sana canım feda derken vatanın 3 siyasetçinin elinde ve satılık oldugunu biliyorsundur.MHP ye gelelim çoğu mafya ayagında gezen it kopuk dolu su an Basbug zamanı gibi değil azınlıktık ama iradeli idik.Bdp PKK barış diyor ulan siz ananızı sattınız babanızı sattınız pkkya dağlara yolladınız pkk ya hizmet için kandırın milleti bakalım Benim kanaatim Mahmut yıldırım ve yanındakiler ve Abdullah ÇATLI (tek basınaydı ekibi yokmuş)Ne yaptılarsa pkk ya yapmışlardır vatan için yapmışlardır.gerisi tefahurattır.

  463. efe said

    arkadas lar yesil kimis arkadan destek verilmis ac bir köpek karnini doyurup köpek gibi oraya buraya savrulup zavali insalara zülüm yapip sonra öldüren bir köpek dir ne kadar cok zülüm yaparsa okadar cok piclerin gözlerine giriyormus dahada cok destek aliyordu ondan o dahada piskopatlasiyordu cevinde ac kalmiyacak kadar da para koyup köpek gibi mahsun insanlarin avina gönderiyodular. köpek gibi kulandilar sonra köpek gibi ödürdiler leside hangi tuvalet kuyusuna atigi beli olmyan bir kisiydi,

  464. efe said

    yesil kulanilmis bir köpekdi köpek gibi kulandilar sonra köpek gibi öldürüp bilinmiyen bir tuvalet kuyuna atilmis

  465. efe said

    yesil diyip bir köpeki nasil da övüyorlar cok yazik

  466. Kod adı:yeşil bu ismi çok duydum ama yeşil hakkında hiç bir bilgim yok ve nedense kimsede hakkında fazla yorum yapmıyor örn. sedat peker dendiğinde millet yorum yapıyor hakkında yada bir SEDAT BUCAK . abdullah çatlı bunlar hakkında yorum yapılıyo ama yeşil hakkında fazla yorum yapılmıyor nedeni acaba kod adı yeşil eski olabilirmi eskiden kastım daha önceki zamanlarda. ?? bilemiyorum

  467. Bekir said

    S.a bence yeşil devlet tarafında bazı olaylarda görevlendirilmiş sonrasında adını yayarak bir tetikçi durumuna sokmuştur. Sonrasında devletten ayrı izinsiz eroin işine girmiş biliyorsunuz ses kayıtlarını basın sosyal medyada yayınladı ve yine bence infaz edildi çünkü çok cinayet vardı ve bir tetikçi lazımdı ki yeşilde iyi tetikçi kim bulacak ihalelerin hepsi yeşilde kaldı. üstelik olayı cinayetleri kapatmak için hala yeşil saklanıyor yaşıyor gibi söylentiler var. Yalız bu ülke 1 yeşil değil bir sürü Yeşil var buda benim düşüncem doğru veya yanlış

  468. murat said

    Ölmemiş ama adli dengesi gitmiş bişey bilmıo we hatırlamıo romanyada

  469. Daily said

    Bu adam bir çok operasyona katılmış ve jitem içinde çalıştığı söylenmekte fakat olaylarla ilgili resmi bir belge yok.

  470. Ridvan kismir said

    Ya siz kimsiniz devlet dedigin bir coban bizim koyunlar bu kadarsalak olursa coban onlarida satar

  471. 5327839783 said

    yapmayın arkadaşlar hak edene hakkını verin bence siz biz fark etmez ama o daglarda vede o şartlarda bu ülkenin bekası için elinden geleni yapmış mükafatı bumu dogrusu şu bir günah abidesi gerekiyordu oda kırmızı yersek tabiki..ayıptır günahtır ..sadece benim düşüncem vede hiçbir şeyimi saklamadan konuşuyorum

  472. . said

    Yeşil kod adlı Mahmut yıldırım hakkında çok şey bildiğinizi yazıyorsunuz. Ölmediğini ve onu gördüğünüzü de. O ölmediyse peki neden bu zamana kadar ortaya çıkmadığını biliyormusunuz ?
    Ve bu sitedeki bilgilerin çoğu yalan yanlış yazılmıştır bunlara sakın inanmayın.

  473. Alperen said

    Ağam yazmışsın iyi hoş ama daha baştan çuval. En bilinenin yerine en olmayanı neden yazdıysan artık… Adamın bi iki fotosu var topu tüfeği onda da bariz belli ki gözleri yeşil falan degil. En sızdığı örgütlere yapılan operasyonlarda ayırt edilebilmek için taktığı yeşil renkli fulardan dolayı dendiğidir. Bunu yaz geç nolur ki… Farklı olmak adına en olmazı yazmışsın.

  474. firdevs said

    Şimdi yasal demokratikleşme adına baş gelemediğimiz itlerin zamanında amk kişiler bunlar. eskiden JİTEM zar aglatıyomuş Kürtleri haksızmıymıs peki. şimdi herşey yasallaştıda ne oldu 2 ayda 100 şehit. Adamların kürdistan umudu zirvede

  475. Asil21 said

    Adam bir ZAZA ve Bingöllü .. Doğulu ve Bir Türk Askeri … Burda Türk ayrımı yapmayın işte bir örnek adam ZAZA ama Canını Türkiyeye adamış … önemli olan Türk Kürt Zaza Laz olmak değil .. önemli olan içindeki Türk-İslam Ruhudur ve Vatanın Özgürlüğü için Akıtılan Kandır ✌

  476. sercan said

    Mahmut yildirim yasiyor o olmedi o suan olumu bekliyor gucu kalmadi

Yorum bırakın