İSTİHBARAT

Şifresiz Yayın!

Alparslan Türkeş Diyor ki…

Posted by admin Temmuz 17, 2009


türkes

Turan davasının lideri Alparslan Türkeş, 26.7.1983 tarihinde GATA’da tedavi görürken bir grup ülkücü, Albay’ı hapisten kurtarmak için çalışma yürütmektedir. Kendisine bu ekipteki isimler bildirilir. Merhum Türkeş, bunlar hakkında kanaatlerini belirten bir mektup kaleme alır.

 

Devlet Bahçeli MİT Ajanı!..

AlpaslanTürkes_mektup1

MEKTUBUN ASLI, ÜLKÜCÜ CAMİADA MEŞHUR BİR DAVA ADAMINDA!
Mektubun sansürsüz aslı, ülkücülerin saygı duyduğu bir dava adamında. Zamanlama açısından yaşanan gecikme bu dava adamını sıkıntıya sokacağı için şimdilik kendi ismiyle açıklamak istemiyor.
Ancak lider seviyesindeki bazı ülkücülerin de bu mektubu arşivlerinde tuttuğunu ve haberdar olduklarını araştırmalarımız neticesinde öğrendik.

BAHÇELİ’Yİ BU BELGEYLE Mİ SUSTURUYORLAR?

 
Bizim elimize geçen bu belge, muhtemeldir ki, devletimizin istihbarat birimlerinin de arşivindedir. Daha da korkuncu yabancı entelijans servislerinin elinde bulunmasıdır.
Acaba MHP liderini bu belgeyle mi susturuyorlar?
Samimi ve milli tepkiler gösteren bakanlar teker teker görevden alınırken, bu belge Ülkücü Hareketin elini kolunu bağlamakta bir tehdit olarak mı kullanılıyor?
Bu belgeyi açıklamakla, kulislerde Bahçeli’nin MİT ajanlığı konusunda yapılan spekülasyonlara da bir virgül koymak istiyoruz. Sayın Bahçeli, aksini iddia ederse hatamızı kabul edip, kendisinden özür dileyeceğimizi şimdiden belirtiriz.
Ama belge doğru ise kendisinden bu tarihi hareketin liderliğinden ayrılmasını isteme hakkımız saklıdır.

 

MEKTUBUN METNİ

 
Pek değerli ve Sevgili Oğlum
Bu gün, muhterem arkadaşımız … mektubunuzu getirerek beni çok sevindirdi. Yazılarınızı okuyarak gerçek durum hakkında aydınlandım. Teşekkürler ederim. Ara sıra yazmanızı ve bana bilgi vermenizi rica ederim. Malum olduğu üzere davamız Türk-İslam davasıdır. Her hareketimizin gayesi Allah’ın (c.c.) rızasını kazanmak ve asil milletimize hizmet etmektir.
P.. imanlı iyi bir arkadaşımızdır. A.E de temiz ve ihlaslı bir Anadolu Türkmeni’dir. Avşardır, benim aşiretimden boyumdandır. Denenmiş fedakar bir kimsedir. Göze çarpan kusuru kendisine zarar veren içki tutkunluğudur. M.Ü. ise gayet temiz, dürüst, imanlı, aydın bir kişidir.
Bunlar milliyetçilik yolunda, geçmiş yıllarda sessizce hizmet vermişlerdir. A.G., A.A. tarafından gösterilen hatalı davranışı anlamak mümkün değildir. Devlet Bahçeli’nin bunlarla aynı davranışa girişmesi mümkün şey. Devlet Bahçeli,MİT’dendir. Arkadaşlarımız MİT’den uzak olmalı, bunlara hiç itimat etmemelidir.
Ne ise çok şükür şuurlu arkadaşlarımızın sayesinde fesat yatışmış oldu. Fakat bu tatsız şeyleri yapanlar, ya Anavatan Partisi ile işbirliği sebebi ile kışkırtılmışlardır veya MİT tarafından kullanılmışlardır. Mesele üzerine dikkatle eğilmek lazımdır.
Ermenilerin cinayetlerine karşı bazı MİT memurları içerde ve dışarda ülkücüleri kullanmak teşebbbüsünde bulunuyorlar. Bunları asla kabul etmemeli, hiçbir eyleme karışılmamalıdır. Önce yönetim Milliyetçilere karşı giriştiği baskıyı, yanlış uygulamayı değiştirmeli ve resmi makamlar, görev teklif etmelidirler. Bu takdirde devletimizin desteğini ve tasvibini arkamıza alarak eyleme girişmek kabul olunmalıdır. Aksi halde MİT (?) memurlarının el altından yaptıkları teklifleri kabul etmek zararlıdır. Bunu herkese münasip şekilde anlatmalıdır.
Şimdi sizden özel bazı ricalarım olacaktır. Eşim Seval hanımı tanıyorsunuz. Gerek sizin ve gerek muhterem … hanımın arada bir telefonla aramanızı kendisine (okunamadı) ilgi ve destek vermenizi rica ederim.Güvenilir iyi bir de şöför temin etmeye çalışmanızı rica ederim.
Mahsus selamlar ederek sevgilerle gözlerinizden öperim. Cenabı Hakka emanet ederim.
Alparslan Türkeş (İmza)

26 Yanıt to “Alparslan Türkeş Diyor ki…”

  1. seto said

    incelerseniz el yazısında başka çevrilişinde başka yazıo:D

  2. sergen burak yılmaz said

    şerefsiz bahçeli inanırım tabi bunun gibi adamlar ölmez gider muhsin yazıcıoğlu gibi güzel insanlar ölür..

  3. ugur said

    dogru diyorsun sergen

  4. Türk said

    Sensin lan Şerefsiz Sergenmisin nesin çapulcu Muhsin yazıcıoğlu gibi diyosun Muhsin yazıcıoğlu hakkıylamı öldü hayır öldürüldü demekki onun bildikleri sakladıkları vardı .. Başbuğ’u yarı yolda bıraktı niye ? arkasında BÜYÜK DİN ALİMİ FETO vardıda ondan … şimdi davasını satmayan Devlet Bahçeliye şerefsiz diyen dilini koparırlar akıllı ol !!!!

  5. Karaman said

    muhsin yazıcı oğlu başbuğu yalnız bıraktığı gibi Rahmetli Başbuğu da gerçek ülkücü olmamakla suçlamıştı. sen kimsinde Başbuğ Türkeş’e böyle bir şey söyleyebilirsin. bu yazının doğruluğuna inanmak için Başbuğun oğlu Tuğrul Türkeş den duymak gerekir. çünkü Başbuğ rahmetli olunca lider olacaktı ancak bahçeli çıktı. eğer öğle bir şey olsa Tuğrul TÜRKEŞ açıklardı bunu….

  6. t0LqA said

    Başbuğ’un manevi oğlum dediği insan, Muhsin Yazıcıoğlu’dur. Başbuğu yarı yolda bıraktı diyen “TÜRK” nick’li arkadaşım, Bahceliyi savunacağına Muhsin Yazıcıoğlunu savun. Ülkü ocaklarını bugüne kim getirmiştir? Senelerce suçsuz hapis Bahçeli değil Muhsin Başkan yatmıştır. Neden? Dava arkadaşlarını yarı yolda bırakmamak için onlar yatıyorsa onları yanlız bırakmamak için, satmamak için… Muhsin Yazıcıoğlu’nun şuanki davasıyla MHP’nin davası aynı yol’dadır. Milliyetçilik Türk-İslam Davası. Muhsin Yazıcıoğluna bunu sen diyorsan, Kimler neler demez? Merhum’un hakkında biraz araştırma yapıp öyle konuşalım…

  7. sergen burak yılmaz said

    ulan sizin gibiler yüzünden bu ülkede ülkücülük çarpıtılıyor dil koparırmış siz tavuk bile kesemezsiniz..

  8. KÜRŞAD said

    arkadaşlarım biz bu şanlı davaya gönül verenler olarak neden birbirimize hakaret ediyoruz? neden geçmişde yapılan yanlışlardan hatalardan ders çıkarmak yerine şahısları tartışarak vakit kaybediyoruz? lütfen beni yanlış anlamayın kimseye ders vermek yada çok bilmişlik yapmak değil amacım zaten bana düşmez haddime de değildir. ama artık lütfen kişileri yada olayları tartışmayalımda dava için doğru şeyler yapalım. haddime düşmeden istemeyerek herhangi birinize saygısızlık yapmışsan kusura bakmayın.

  9. dürüst said

    arkadaşlar insanları tabulaştırmayın türkşinde bahçelininde yazıcıoğlununda yanlışları vardır peki türk islam davası güden insanlar olarak kendımiz neler yapıyoruz mümin kişi olmadan ülkücü olunamaz kavga edecenizce yanlışlara yanlış diyebilmek doğru insanlarıda sağ sol laz çerkez fenerli cimbomlu dogulu batılı demeden doğruları savunup haklının yanında haksızın karşısında iseniz o zaman davanızın anlamı önemi ortaya çıkar.

  10. kürşat said

    Arkadaşlar NERDE BAŞBUĞUN İMZASI.Seçimler yaklaştı bu arada yine siyasiler kuyu kazmaya başladı.unutmayın. Velevki imzasıda var.yıl 1983.27 yıl önce devlet bahçeli daha yeni yeni olgunluğa adım atmış biriydi. o dönemde tüm ülkücüler MİT e yer almak elini güçlü tutmak için can atardı. o dönem başka ,bu dönem başka .Aklınızı başınıza alın.. Allahım bu topraklar üzerinde yaşayan herkesi korusun kimseye evlat acısı yaşatmasın. sevgiyle kalın

  11. isim önemli değil said

    türk bu sözlerim sana…. bahçelinin mason olduğunu biliyormusun muhsin yazıcıoğluna laf ediyorsun peki yazıcıoğlu ölmeden 1 hafta önce mhp genel kurulu toplantısı yapıldı haberin varmı bilmiyorum o kurulda konuşulanları biliyormusun dur söyleyim bahçeli başkanlıktan alınacak ve yerine mıhsin yazıcıoğlu getirilecek konuşma bundan ibaret sen daha mason bahçelinin peşinden git başbuğumuzun bıraktığı mektubu biliyormusun bahçeli hakkında resmen demiyor ama şerefsizin teki dir ve ona inanmayın diyor acaba neden ve sana şunu sormak isterim hadi yazıcıoğlu neyse peki neden mhp nin başında yıldırım tuğrul türkeş yok sence o bunu haketmiyormu babasının kurduğu partide bi milletvekili neden hiç düşündün mü.. tuğrul türkeş mhp nin başına gelsin emin tek başına iktidar olur ve de eminimki babasının politikasını ve yolunu izler. ama ne yazıkki şu an ŞEREFSİZİN teki var mhp nin başında….

  12. Turan said

    Arkadaşlar bir kere muhsin yazıcıoglu (allah rahmet eylesin) kendisine başbug denmesini sevmezdi çünkü türklerin eski inanışına göre başbug tanrının yeryüzündeki gölgesiydi yani bir nevi oglu gibi birleydi o nedenle batıla inanmazdı ve sevmezdi.

    İkinci olarak bu mektubu daha öncede okudum dogruluk payı var.Üstelik yazıcıoglu türkeşi satmadı hapishanedeyken kendisinden helallik ve gönüllük isteyip öyle ayrıldı davasından türkeşin haberi vardı bundan ve rızasıyla yapıldı bu.

    Üstelik ben daha önceden ülkücü olaylarının içinde bahçeliyi hiç duymadım ama ankarada yazıcıoglunun polis ve diger kurumlara karşı milliyetçi arkadaşlarımızı nasıl savundugunu iyi biliyorum ve arkadaşların dedigi gibi o koltuga bencede yazıcıoglu oturmalıydı üstelik bahçeliden daha iyi bi politikacı ve yöneticidir kendisi.

    Ve en son olarak merhum yazıcıoglu kendisi ve diger arkadaşlarını nasıl kullandıklarını ocaklarda neler döndügünü anlatacakken helikopteri düşürüldü bu yazı dizisini başka bir siteden okudum o dönemde ülkemizde yapılan her suç bizim milliyetçi arkadaşlarımıza yıkılmıs ve bazılarıda işletilmiş kullanıldıktan sonra ortadan silinmiştir.(çatlı duracık vs )

    Beyler kimsenin oyununa gelmeyin lütfen bu dava öyle kenara atılacak gibi bi dava degil kimse kimseyi suçlamasın ülkemizi daha ileriye götürebilmek için lütfen oyuna gelmeyin.

  13. sss said

    oğlum bunların hepsi boş asıl bu sizin savunduğunuz adamlar türkiyeyi satma yoluna giden adamlar hepsinin yüzünde nice masum adamlar kaç yıl yattılar türkeş pop caz müziği dinlemeyin diye kot giymeyin diye milleti zehirlerken içeride o kadar insan zulüm görürken kendi gönül yazar la aşk yaşayıp geziyordu boş bunlar kan emici hepsi

  14. ataaaa said

    rahmetli başbuğ dünyaya 1o dk geri gelse hepinizin canını okurdu

  15. ÇKIRR said

    Bakın beyler veli küçük şu an ki mhp nin başında bulunanlar hakkında neler diyo veli küçük te şerefsiz ama adam günah çıkarıyo yazıcıoglu nu da bu şerefsiz öldürdü gizli tanık oldugu için çünki muhsin aşkan bundan birkaç sene önce israil konsoluguna geldi ve filistine destek verdi yanınızdayım dedi ve bir soruya şöyle cevap verdi bize karade ölüm yok ama havayı bilmem dedi başkan ve 1 hafta sonra hakkın rahmetine kavuştu peki arkadaşlar Türkeşin velihattı hani Ökkeş Şemdillerdi 90 yılların gaztelerine net ten bakın Türkeşin velihattı manşetlerde Ökkeş şemdiller veya kendi fikrim neden başbugun oglu da gelemdi nerden çıktı bu bahçeli nasıl bu kadar buyudu neyse hayırlısı bakın VELİ KÜÇÜK ÜN KONUŞMALARI:

    Tuğgeneral Veli Küçük, gazeteci Güler Kömürcü ile yaptığı telefon görüşmelerinde, MHP’nin iç işlerine müdahale planlarını ve Devlet Bahçeli’nin yerine Ümit Özdağ’ı getirmek istediğini anlatıyor. Bahçeli için, “5. kattan aşağı atacağım terbiyesizi” diyen Küçük, Abdullah Gül’ün, cumhurbaşkanı seçilmesi süreciyle ilgili olarak da ilginç yorumlarda bulunuyor.
    Küçük’e göre, Bahçeli, yolsuzluk iddiaları ile Yüce Divan’da yargılan MHP’li eski Bayındırlık Bakanı Koray Aydın’ın aklanması karşılığında AKP’ye cumhurbaşkanlığı seçiminde her türlü desteği verdi.
    Küçük, Ergenekon iddianamesinin eklerinde yer alan telefon görüşmelerinde, eski Bakan Aydın’la ilgili olarak, “Bakanlığı döneminde yapmadığı hırsızlık kalmadı” diyor.

  16. zafer kutan said

    bahçeli mhp den gitmedikçe mhp iktidara gelemez…
    ümit özdağ mhp genel başkanlığa aday olduğunda ihraç edildi…
    bahçeli gibi pasifler oldukça…ülkücülere sahip çıkmadıkça
    bahçeli ile mhp iktidara gelemez…

  17. zafer kutan said

    rahmetli muhsin yazıcıoğlu mhp nin başına geçip
    ülkücülere sahip çıkıp yerine getirecekti….

  18. zafer kutan said

    mhp ye bu lider yakışmıyor..

  19. zafer kutan said

    ülkücülere sahip çıkmamıştır

  20. ayşe said

    arkadaşlar şuan liderin eleştirilmesi çok yanlış…çevremize bakmamız gerekiyor akpnin içriatları bizim lidwerimizi eleştirmemizi engelemelidir birlik beraberlik içinde herşeyin yoluna girmesini saglamalıyız…..

  21. Halil said

    Mhp’ye ihanet eden, Başbuğ’a rağmen, rest çeken, ülkücülük’ten istifa etmiş kişiyi MHP nin başına layık gören zihniyeti anlamıyorum. Tam aksi yönde MHP Yi yıllardır durmadan başarısını artıran. tarihinde ulaşmadığı oy potansiyeline ulaştıran, partiyi düzenbazlardan, çıkarcılardan temizleyip partinin imajının lekelenmesine azami ihtiyat gösteren. Dürüst, karakterli lider Devlet Bahçeli’yi o makama layık görmeyen mhp ve ülkücü zihniyeti anlamıyorum gardaş…

  22. Metehan said

    DYP-SHP Koalisyon hükümetine güvenoyu vermemekte ısrar eden Muhsin
    Yazıcıoğlu’nun koluna giren Türkeş Meclis Genel Kurulu’na soktu ve
    yanına oturttu. Ancak Yazıcıoğlu SHP’deki DEP’lileri hazmedemiyordu

    Meclis’te açık oylama yapılıyordu. Türkeş “Evet” yanında oturan
    Yazıcıoğlu “Hayır” diyecek ve ilginç bir görüntü oluşacaktı.
    Yazıcıoğlu “Efendim izin verin çıkayım” dedi. Türkeş kabul etmedi

    Bunun üzerine Yazıcıoğlu, bir kâğıda milletvekilliğinden istifa
    dilekçesi yazdı. Türkeş çok sinirlenmişti. Dilekçeyi yırttı.
    Yazıcıoğlu ve üç arkadaşı genel kurul salonunu terkedince, kopma
    kaçınılmaz olmuştu…bunları bilmeyen dar düşünceli insanlar tabikide yazıcıoğlunu suçlar

  23. sedat poyraz said

    sayın gönüldaşlarım hepinizi saygıyla selamlıyorum eleştırı yapan arkadaşların bu eleştırilerını seçım sonuna saklaması ıyı olur diye düşünüyorum şimdi bütün ülküdaşlarımıza ihtıyacımız var tek bir yürekle çalışmamız gerekiyor bizim töremizde başbuğya isyan yoktur şimdiki başbuğmuzda bahçelidir ayrılıklar bizi bitirir boşuna bağırıyoruz bozkurtlar yuvaya diye lütfen şimdi olmaz zamanı deyıl

  24. mustafa said

    SERGEN kardeşim sana katılıyorum MUHSİN BAŞKAN gibiler ölürken bunlar gibi şerefsizler hayatta kalıyor eğer adalet buysa ben adaletsizliği istiyorum

  25. birideyazmış said

    Biri de yazmış incelerseniz yazan farklı çeviri farklı diye. Oturup inceledim kelime kelime tutuyor. Bu kadar mı çaresiz artık bir zaman gönül verdiğim MERT ülkücü davadaki kardeşlerim? Ne gerek var yalana? Milleti ikna etmek için böyle çaresizleşeceğinize liderimiz lider değildir doğrudur deyip.görebilse idiniz bu yoklukta Mhp bu ülkede. %45 değil 60 alırdı. Düşünün neden Akp bu kadar iyi durumda ve neden tam da bahçeli bunun arefesinde geldi?

  26. evren said

    arkadaşlar içine düştüğünüz durum islam dünyasının içte ve dışta düştüğü durumun aynısı.emin olun namazda saf tutan müslümanlar birbirinin düşüncelerini okusa safı bozup şeytana uyacaklar.birincisi mason sebetay ve ermeniler şu an için iktidara gelme olasılığı bulunan tüm partilerde söz sahibidir.tesadüfe bırakmazlar senelerdir uğraştılar tam meyvelerini yiyecekken biri çıkacak olmaz .Muhsin başkanı da Mahmut Esat coşan hocayıda Abdullah Çatlıyıda aynı amaçla öldürdüler.bunlara uğur Mumcu ve diğer ulusalcı sol vatandaşlarımız da dahil.bunları ortaya çıkartmak çıkartamıyorsak başka çözüm bulmak lazım.Destici mit in partiye yaptığı ve yapmakta olduğu operasyonları anlattı operasyon devam ediyor.mhp de akpe chp bdp ile bunların kontrolü ve yönetimi altında.yoksa hangi ülkücü bırakın ülküdaşını sol görüşlü türk vatandaşını bile kötülesin.
    unutmayalım günümüz savaşları eskisi gibi değil.ekonomik kültürel sağlık eğitim spor tarım enerji bilişim gibi alanlarda.bize bu alanlarda bunların silahlarıyla bunlara karşı koyacak mücahitler lazım.osmanlıyı bitiren kafasını kuma gömmesiydi.bahçeli hakkında varsa böyle iddialar olmazz derseniz iyi olamaz.demirel de masonum demedi senelerce.

Yorum bırakın